אז למה אנחנו נתפסות באופן שלילי בעיני גברים?

Berethor

New member
אני נוטה להסכים איתך בנושא, והנה גם מאמר טוב על מיסוד הזנות

"According to a new study presented at the International AIDS Conference in Australia, the transmission of HIV among sex workers could significantly be reduced by around 33-46 percent if prostitution were decriminalized. It may sound contradictory to other people’s opinions, but the study looks pretty sensible."

"If the government of the United States and other countries will legalize the sale and purchase of sexual services, it would substantially reduce the number of cases regarding STDs and more importantly, make all sex workers healthier. Once legalized, we can require every sex worker to use condoms and be medically examined regularly for HIV and other related diseases to protect them and avoid causing of widespread health problems. This will not be hard to execute because what sex workers want is money and not disease. In Nevada, sex workers are required to get monthly blood test for HIV, syphilis, as well as weekly blood test for gonorrhea and Chlamydia trachomatis. Furthermore, the use of condom there is mandatory."

"There have already been lots of studies performed and evidence gathered proving that legal prostitution reduces rape, sex violence, and other sex crimes. One study that shows the correlation between legalizing prostitution and declining rape cases comes from Rhode Island, wherein they accidentally legalized prostitution. In 1980, lawmakers accidentally removed the section that defined prostitution as a crime, and it went unnoticed until 2003. Technically, it had been in effect for almost 3 decades, from 1980-2009. During those years, the number of women involved in prostitution and size of the indoor sex market largely increased. But surprisingly, rape cases have declined by 31 percent. Researchers have also found a 39 percent decrease in the incidence of gonorrhea."

"And when prostitution is already legal, people, who wish to satisfy their sexual urges, would have their option readily available for them. So rather committing rape, they could just hire a prostitute to satisfy their sexual need. Well, this idea may sound repulsive, but if you think it over, you will find it also sensible. The late Indian novelist and journalist, Khushwant Singh, said that, “The more you try to put down prostitution, the higher will be the incidence of crime against innocent women.”"

"Sure, some women in prostitution, particularly those who are kidnapped and held against their will, are victims, but I believe that for the most part, prostitution is a victimless crime. Just like what other people are saying, some women, who are in the business, chose to offer their service willingly and no one forced them to."

"Let’s all remember that every woman is different. While there are women who see sex as a sacred thing that should only be given to the person they love and they will marry, there are also women who view sex as an ordinary activity that you can do with anyone. In fact, there are women who would rather have sex for an hour with someone they have just met, than work in a restaurant taking orders and cleaning toilets for 10 hours. But there are also women who would rather be in poverty than give their body to someone unworthy. Not all women are the same."

"There’s an obvious reason why prostitution has been called “the world’s oldest profession”. It’s been around since almost the beginning of time, and it will always be. Even if all the nations around the world will unite to abolish it, they will never succeed."

"No matter what we do, there will always be people, who will pay money to get sex for pleasure, and there will always be women or even men who will offer their body for money. Prostitution has been a part of the many cultures all over the world, and it will not be easily eradicated. So rather than wasting time and money in regulating ineffective solutions, the best thing to do is to just legalize it. If we can legalize other controversial things, like gambling, tobacco, and alcohol, why can’t we do it on prostitution?"

[URL]http://www.listland.com/top-10-reasons-prostitution-legalized/[/URL]

את מצחיקה אותי אבל בא לי לבכות ולא לצחוק

אז אישה נועדה לפעול לפי מה שנראה לזכרים? להקשיב לרצונם ולפעול על פיהם? במקום להיות חזקה ולהספיק את שרשרת ההשתעבוד ההיסטורית לרצונם של זכרים את מציעה להמשיך אותה ע"י מיסוד הזנות ולשעבד את האישה בידי הגבר? למנוע ממה כל אצמעות גופנית ונפשית? מתוקה, מתי תביני שזנות לא באמת בחירה נשית אלא עסק זדוני פטריארכלי שנועד להמשיך ולהבליט (במקום לצמצם ולבטל) את החולשה שלך?
מה שיש לי להגי על זה...
זה
פחחחחחחחחחחחחחח
&nbsp

למנוע ממך כל עצמאות גופנית, נפשית וכלכלית*

שנועד להמשיך ולהבליט (במקום לצמצם ולבטל) את החולשה שלנו כנשים*
להגיד*
&nbsp
מוזר שלא נותן לי לערוך

RubberSoul92

New member
התייחסות

האם ניסיונך להתערב ברצונותיהן של נשים ולמנוע מהן להתפרנס ממתן שירותי מין משום שאינו מתיישב עם תפיסת עולמך, שונה מן המרות הפטריארכלית אותה את מתארת?

Berethor

New member
יש פמיניסטיות אשר חושבות שהן יכולות להחליט עבור נשים אחרות

ככה שאם משהו לא מתאים להן אישית אז כביכול גם לנשים אחרות זה "צריך" לא להתאים.

אוי, חמודה, כמה שזה מזכיר לי את....

ע"מ שנשים לא יחשפו לתקיפות מגברים שלא סופקו צורכיהם:

הן צריכות-
1.לא להיות זונות. לשמור על עצמן, לא להתלבש כמו שרמוטות לא "להזמין" על עצמן גברים אדיוטים לא לקיים אורח חיים מתירני ולא להתפקר. למנוע מעצמן תקיפה.

2. כן להיות זונות. ובכך להציל את עצמן מתקיפה ולשמור על נשים שמתנהגות כמו זונות שרמוטות מופקרות לא זהירות שלא מונעות את התקיפה של עצמן.

פשוט מדהים.

העולם לא צודק כל כך אולי אפילו הרבה....

אז קל להאשים נשים שזה קור להם כי הם הלכו חשוף אבל לאט לאט אנשים מבינים שאין קשר באיך שאת הולכת לסיכוי שתהיה נפגעת מינית או נאנסת זה קשור לגבר שמולך, שבתור גבר רוב רובם של הדברים הם אידיוטים במידה כזו או אחרת כמו שאומרים שהזין עמוד השכל בתחת לא כולם אבל הרבה כן...

תחשוב על זה:

מה את אמורה לעשות כדי שלא יאנסו אותך?
&nbsp
א. לא להיות זונה. ב. להיות זונה.
&nbsp
משהו , אה? :)

RubberSoul92

New member
אלה לא היו דבריי

טענתי הייתה שכל עוד שירותי המין נמכרים בהסכמה בין מבוגרים אין להבדיל בינם לבין כל עבודה אחרת, ושהזנות, בעיקר, צריכה להפוך לחוקית וממוסדת.

אלה היו דבריי, לא דברייך

מין הוא מצב הדדי בין שני בוגרים שאמור להיות שיוויוני ושלא למטרות רווח.
הטיעונים שאת דוחפת בנוגע להסכמה לא רלוונטיים. הסכמה אין פירושה היעדר ניצול.
&nbsp
זונה ממש בוחרת את הגבר שינצל אותה, בדיוק באותו אופן בו המנצל בוחר לעצמו את הזונה שלו.
הוא מחוייב להסב לה הנאה בדיוק באותו אופן בו היא מחוייבת להסב לו הנאה.
היא מתחרמנת מהאקט בדיוק כפי שהוא מתחרמן מהאקט, ומאותן סיבות.
&nbsp
כמה הדדיות, איזו סימטריה, איזו הרמוניה, איזה שיוויון כוחות! מדהים.
&nbsp

catchet

New member
זה תלוי איך מגדירים

את מגדירה כך שבמין צריכה להיות הדדיות (ולא שאני לא מסכימה עם ההגדרה שלך), אך זו לא בהכרח ההגדרה ליחסי מין.

catchet

New member
מה לעשות שזו המציאות

אפשר לעצום את העניים כמובן, לא בטוחה שזה יעזור

catchet

New member
מה קשור למרוצים?

למה כל דבר מנותח מנקודת מבט כזו ילדותית?
&nbsp
יש את המציאות שביחסי מין אין בדרך כלל הדדיות, למעשה מצב של הדדיות מלאה הוא נדיר מאוד. ויש את האידיאל כפי שניסחת אותו - ביחסי מין תמיד יש הדדיות. עכשיו לבוא ולהגיד שהגדרה לפי מה שקורה במציאות היא לא נכונה משום שהיא לא מתאימה לאידיאל, זה קצת, איך לומר, ילדותי. ממש כמו לרדד כל דיון לפסים אישיים שגם בזה יש מן האינפנטיליות. אפשר וראוי לנהל דיון מבלי לערב אישית את המתדיינים, וככה למעשה אנשים מתורבתים מתנהלים

עוד לא הבנתי מה את רוצה

מה הפואנטה של ההגדרות שלך, מה גיבובי המילים והתחכום המפותל אמור להביע
כמות כזו של גיבובי גיבובים מימיי לא הצלחתי לעכל.

את אומרת שמין הוא לא בהכרח הדדיות - זנות זה לא יחסי מין, זו עסקה כלכלית.
בזנות, לא במין- צד מנוצל וצד מנצל. זנות, לא מין- איננה הדדית או שוויונית, נקודה.

מבינה, חמודה?

את מוצפת בעודף התפתחות, היא יותר מורכבת ממחשבות ותיאורים של הכותב..אמנם מחשבות ותיאורים משעשעים, לא שגרתיים ומנוסחים היטב, אבל כמה כבר אפשר...
צריך לקרוא בתשומת לב מירבית ובאיטיות כדי להבין את ההתייחסות שלך ואז לקרוא שוב את הכל כדי להבין את הקשר ביניהם. אני מוכנה להתייחס לתגובות שדורשות עומק ומחשבה, אבל בכל זאת, קריאה בשבילי זה זמן לניקוי ראש לא לשבירת ראש ונסיונות כושלים להבין מה לעזאזל הולך פה.

עכשיו תעשי בהגדרות שלך מה שתרצי רק בבקשה אל תערבי אותי ולא לשרשר אלי יותר. אין לי שליטה על כל גחמה שלך ולא ברור לי איזה מן משחק את משחקת פה. בכל מקרה זה מאוד מכוער להתנצח ככה באינטרנט, ומובן שלא תהססי להתשמש בפריבליגיות הניהול שניתנו לך כאן.

RubberSoul92

New member
הערה

אני סבורה ומשוכנעת כי ניתן לבחון כל תופעה ממספר פרספקטיבות. כך למשל, ניתן להתייחס לזנות כאל עסקה הדדית; הלקוח מנצל את שירותי המין המוצעים על ידי זונה ואילו הזונה מנצלת את המשאבים הכלכליים של הלקוח.

למעלה