אז להחליף ניק?

2b mind

New member
אז להחליף ניק?

שבטעות אף אחד לא יחליט להוציא אותי מהארון....

(מרגישה מאוד לא בטוח פה,
מאוד פגיעה,
חבל....)

2b mind

New member
אני אגיד יותר מזה,

הפורום הזה הוא מקום רגיש, הכותבות שבו לא הגיעו אליו סתם ומאחורי כל אחת עומד סיפור שלם.
הפורום הזה מאפשר להרבה מאיתנו להוציא, לשתף גם בתכנים שאנחנו לא מסוגלות לשתף את הסביבה הקרובה שלנו, מאפשר לנו להגיד דברים שבבמה אחרת לא היינו אומרות. יש חשיבות עצומה לפרטיות של כל אחת מאיתנו וליכולת הבחירה של כל אחת מאיתנו עד כמה לשתף ובמה.
אם אנחנו רוצות שהפורום הזה ימשיך להתקיים אנחנו חייבות להיות יותר רגישות כלפי הפרטיות הזו, וכלפי הגבולות של כל אחת מאיתנו.
לא לשכוח שלמרות שאנחנו מרגישות פה באיזשהי אינטימיות, הפורום הזה הוא פורום ציבורי שכל אחד יכול להכנס אליו ולקרוא בו, אז שלא משנה עד כמה מישהי קרובה למישהי אחרת מחוץ לפורום, על גבי הפורום הכללים הם שונים.

צודקת.

אני חושבת שאפשר לבקש לא לומר כאן, פרטים שיודעים ממקורות אחרים כמו ממפגשים או ממסרים פרטיים.

2b mind

New member
זה לא כל כך משנה

מה קרה. וזה לא משנה מי הפר הפעם פרטיות של מי בנקדה הספציפית הזו. מה שמשנה זה שפשוט נמנע מלחשוף פרטים של כותבות כמו השם הפרטי שלהן על גבי הפורום, כמו התכתבויות אישיות בין כותבות, כמו ארועים או מידע אישי על החיים שלא בהכרח בחרו לשתף על גבי הפורום וכדומה...

lital172

New member
...אני רק אגיד

אני לפני זה דיברתי איתה ושאלתי אם אפשר לפתוח שרשור מזל טוב בשבילה,. נכון שזה לא בסדר אבל ממך ציפיתי לקצת הבנה. זה לא נעשה בכוונה.. ומאוד לא אהבתי את הדרך שבה את עושה את זה,

KAS3

New member
בדר"כ נמנעים

כנראה זה קרה בטעות
בטוח לא מכוונה רעה
כל עוד ביקשו שימחקו וההודעה אכן נמחקה
לא חושבת שאת צריכה לפחד
סה"כ כולם יודעים שצריך לכבד את הפרטיות ולא לחשוף פרטים אישיים של גולשות

אם תבחרי להחליף ניק
אז תחליפי גם סגנון כתיבה
בשביל שלא יוכלו לזהות ולחשוף
למרות שאני בטוחה שאף אחת לא תחשוף מכוונה רעה
ואני חושבת שאת יכולה להישאר בניק הנוכחי שלך

לדעתי

את קצת מגזימה
נכון- לא אמורים לחשוף כאן אנשים
אבל בסופו של דבר- הכוונות שלה היו טובות. אין צורך בהטפות מוסר האלו.

אני מצטרפת.

עם כל ההבנה שלי לחרדה מחשיפה,
ויש לי הרבה הבנה לזה, באמת,
משהו מוגזם בקולות שנשמעים כאן וגם מאחורי הקלעים.

אני לא זוכרת מתי לאחרונה ארע כאן דבר כזה, ואם היה כנראה שאני זו שהייתי יודעת.
אז אם אחת לכמה שנים קורה כאן דבר כזה,
וברור שאין כאן כוונת זדון אלא טעות אנוש,
ואחרי שבמהירות סבירה ההודעה ההיא הורדה מהפורום,
אז באמת נראה לי שאפשר להגיד שככל שלכתוב בפורום אינטרנטי יכול להיות בטוח, אצלנו זה מספיק בטוח.

hory0

New member

יש בי המון הבנה לצורך בפרטיות, וכן, גם לי כבר קרה שהשם שלי נכתב בטעות בפורום, וזה עירער אותי לרגע.. ועדיין יש בי תחושה שהתגובה מעט מוגזמת. ופוגעת. אני מבינה שלך זה מאוד רגיש וכנראה לא יכלת להימנע מלכתוב את מה שאת מרגישה, אבל צריך לנסות ולזכור שזה נכתב בטעות..מתוך רצון טוב ושמחה גדולה בלב.. לא מתוך רצון לחשוף חלילה. וכן יש פה את רחלי וקולדון שעושות כמיטב יכולתן לצנזר את מה שנכתב ועדיף שלא יישאר.

אז כן, זה קשה כשנחשפים, גם אם קרה בטעות..ועדיין צריך להבין. לדעת שיש סיכוי כזה או אחר שזה יקרה לי או לך (בתנאי שהגעת למפגש או שאחרים מכירים אותך בשמך האמיתי). ולהשתדל לא לפגוע באחרים. גם בתגובה שלנו למאורע..

חיבוק גדול לליטל, ל2b mind ולכל אחת שכאן.

משהו מוגזם?

בכנות? אני חושבת שצריכה להיות נהוגה מדיניות של אפס טולורנטיות לאאוטינגים, אבל אין לי זמן להסביר עכשיו.

KAS3

New member
מה זה "טולורנטיות"?

[אתם לפעמים משלבים מילים באנגלית ואי אפשר לפרש במיליון כי זה כתוב באותיות בעברית.]

אם הכוונה למדניות של אפס סבלנות (או משהו כזה)
אני לא מבינה מה את מציעה
שבכל פעם שנחשף בטעות שם או משהו מהמסרים, שהמנהלות ייחסמו את הגישה שלהן לפורום?
זה לא קצת מוגזם?
*אם הבנתי נכון. בבקשה כשיהיה לך זמן תסבירי*

זה בעיקר שגיאת הקלדה

התכוונתי לטולרנטיות אבל מיהרתי מאד. הכוונה היא אכן למדיניות של אפס סובלנות, ואני ממש לא מציעה את מה שכתבת. אני כן מציעה לכבד את הפגיעה (וכן, היא יכולה להיות קשה) של אאוטינג-ים בחברות הפורום, וחושבת, בין השאר, שהגיוני לפעול גם מאחורי הקלעים להסרה מהירה ככל האפשר של הודעות כאלה.

No longer

New member
אני לא ממש מבינה.

איך זה שהשם שלה נחשף גרם לכך שאת נחשפת גם כן?..
זה קרה בטעות, טעות תמימה שקורית בטח ובטח כשאתה ברגע מאד מאד מרגש. זה קרה כמעט לכולנו כאן.
להחליף ניק? לשיקולך.

למעלה