אז לגבי הפרק של היום.........

גילגולה

New member
אז לגבי הפרק של היום.........

איריס המתוסבכת והקנאית ממשיכה לעצבן ולהתנהג כמו מכשפה אבל כמו אתמול סינטייה תמיד מעמידה אותה במקומה וכמו שהיום היא אמרה לה שפדרו רוצה אותה ולא אותה (את איריס), אבל איריס ממשיכה בשלה - מתוסבכת על כל הראש. ואיזה מסכנה קמילה כאשר גילחו לה את הראש, הדבר היחיד שהדאיג אותה זה אם ימצא חן בעיני אדו.

principeza

New member
../images/Emo7.gif

עצוב. ממש בכיתי היום יחד עם קמילה. ומה יהיה עם פדרו ואיריס? איך הוא לא מצליח לרסן את הילדה חסרת המשמעת הזו?

מתחברת לפרק של היום-

חיכיתי שעתיים שהבן המקסים שלי ייצא מהחדר שלו ועכשיו קיבלתי "פס" כבר דובר רבות על איריס -------אני רואה שהיא מתעקשת שזו אהבה.אני שואלת את עצמי מה ילדה בגיל 18 יודעת על אהבה.היא מכירה אותו מקטנות ,היתה גרה בחווה מרוחקת עם מעט אנשים מסביב. יש לה סריטה בראש ובנשמה. ועכשיו אל תצחקו-זה "מכתוב" כנראה שהיא צריכה לסבול כל כך עד שהוא יהיה שלה כמו שאמרה היום.התגובה שלו נראתה לי "רמז", על כך שהיא נכנסת לו לראש לאט לאט אחר-כך תיכנס לו ללב ואחר-כך ל-cama שזה מיטה בפורטוגזית.......... לאלינור - בקשר לגרביים השחורים של איווטי. בעלה יש לו בעיות התפקוד המיני=לאמר זאת בעדינות - אז הוא אזר אומץ וסיפר לה שכשהיא הולכת עם גרביים שחורות זה עושה לו משהו.את ילדה אז אני נזהרת........ טוב אז יום אחר היא קנתה גרבי ניילון שחורים עשתה לו הצגה נהדרת של אישה מפתה עם ריקוד וסטריפטיז ומוזיקה וכמעט כמעט הצליח אז נדמה לי שהילדה שלהם התעוררה....... בקיצור - הוא השתכנע ללכת לשיחות עם פסיכולוג והם עובדים על זה... מזמן לא דיברו על זה. היום - אלנה= דיברה כל כך יפה לקמילה והיא אמא ממש טובה. ככה זה כשמישהוא במשפחה חולה. אין עבודה אין שינה אין אוכל נורמלי אין כלום רק להשקיע בחולה לתת לו הכל הכל........ להבהיר לגבי הקישור של המוזיקה - זה היה פה בפורום אם איני טועה פשוט עשיתי לו נפשוץ וכייף שכולנו נהנים מזה. אלינור - ממתינה בסבלנות לתשובות של תפוז. יהיה אחלה סבבה אגוזים ואיך אומרים = רק טוב.

קלרה

אני מצטערת להגיד,אבל היא הרבה ה-ר-ב-ה יותר פוסטמה מאיריס.. היום היא אפילו קפצה לתוך המיטה של קמילה קפיצה סטייל איריס..זה היה ממש דבילי..

אה ועוד משהו..

מה הקטע עם מאוריניו? מה כבר נשאר לו לסחוט מקפיטו? הרי כולם יודעים במה היא עובדת..למה היא לא שולחת אותו לעזאזל?

ים כחול

New member
../images/Emo45.gifאהבתי את הניתוחים שלכן ../images/Emo13.gif

מה קרה למסטיק של מאוריניו ?? לא הסתדר לי היום שהוא דיבר בלי מסטיק.. זה היה חסר ... לדעתי קאפיטו צריכה למצוא את הקשר בין מאוריניו לאורלנדו ולסכסך בינהם . כמו שעשיתי ל2 בנים בכיתתי שהציקו לכולם בבית הספר , יומחד שמתי את הסדוויצ"ים של אחד מהם בתיק של השני והם התכסחו היה נחמד, והייתה רגיעה לתקופה מסויימת מהצקות . אז אם מאוריניו יחטוף כדור מאורלנדו יהיה טוב ויפתור לנו את הבעייה לתמיד . אחד בכלא ואחד גמור . ... חבל שאיריס וסינתייה בכאסח , היו כאלו חמודות יחד ... סינתייה אשה מדהימה ומיוחדת , ואיריס חיה פצועה שמגנה על הטרף שלה. ... איזה יום היום ?? איזו שעה ?? תזכרו את היום והשעה ואת מה שאגיד לכם : פדרו יהיה של איריס !!
פשששש איזו דראמטיות
יפה לה. מצא מין את מינו ... מחכה לזה . ..... שמתן לב שקורעים אותנו מכאב תמיד בדקות האחרונות של הפרק עם קאמילה ? הגרון נחנק מבכי ואז משאירים אותנו בפה פעור מול המרקע המתנגן ... לא יכולה יותר !!!!! קאמילה מתוקה בכל מצב , עם קרחת , עם פה סגול , חיוורת ובוכה. הבחורה פשוט יפייפיה !! מחכה שתחזור לעצמה .. קשה כבר לראות את המראות הכואבים בכל פרק
......... הרס אותי אורלנדו , שניונת אחרי שאיים על פרדי ועל קאפיטו במוות פתאום אומר :"מותק את יכולה להכין לי כוסית ויסקי" ??
מסכן צמא הבחור ... גם לקלרעה יש אותן סימפטומים כמו לאורלנדוש , אחרי שהיא מתנפלת על פרדי , " בוא נגור יחד פה נחסוך כסף , נהייה יחד כולנו "
.... עד מתיי רשעים יעלוזו??

סמדר ר

New member
עד מתי רשעים יעלוזו ?

עד ארבע לפנות בוקר כמובן, אז נסגרים הבארים ..... יום נהדר לכולם סמדר ר

ElinorL

New member
תגובות לכל מה שרשמתם והודעה משלי :)

טוב, אני לא רגילה להגיב כ"כ מאוחר על הפרק אבל אתמול הייתי מזה עייפה אז הלכתי לישון והנה לא שכחתי אותכם ואני כבר רושמת על מה שאמרתם ומוסיפה קצת משלי(ואני אפילו אמרקר את השם שתדעו מה למי, משעמם לי כנראה...חח:) לגליגולה אני מבינה למה זה כ"כ חשוב לקמילה כי היא פוחדת לאבד אותו כי הוא צעיר ויכול להמשיך בחייו... אני מבינה אותה כי זה קשה ככה שאת חולה ומישהו צריך לטפל בך כל הזמן ואת לא יודעת אם הוא יתאש בסוף וילך... לפרינססה פדרו מצליח לשלוט באיריס כי היא חולה על התחת שלו והאמת היא שהוא לא מצליח לשלוט בה כ"כ כמו שאת אומרת אבל אם את מחפשת סיבה אז זאת זאת... פאצ'ולי גם אני חשבתי שזה שהוא לא ענה זה אומר שהוא לא יכול להגיד שהוא לא אוהב אותה ואולי יש לו עמוק בפנים משהו עמוק אליה אבל מצד שני אולי הוא לא רצה לשבור את ליבה... בכלל איריס הזאת אובססיבית וזה דבר אחד להיות ככה אבל להגיד למי שאת רוצה שהוא עוד יהיה שלך ולא משנה מה בחיים לא הייתי אומרת! זה מפחיד! אם הייתי פדרו הייתי משיגה נגדה צו הרחקה! פור אמור ד הדיוס (במבטא פורטוגזי כבר :) ועוד דבר פאצ'י (כינוי לכינוי פאצ'ולי:) אל תזלזלי באהבתם של הצעירים! אנחנו אולי לא הרבה זמן בעולם אבל זה לא אומר שאנחנו לא יודעים מזה אהבה, גם אני חשבתי שאני הייתי מאוהבת כמה פעמים בחיי אבל שזה קרה בפעם הראשונה באמת אז זה לא היה כמו השאר בכלל זה מעצבן אותי שאומרים על בני נוער שהם לא יודעים מזה אהבה! לא יודעת בת כמה את אבל לכי כמה שנים אחורה ותנסי להזכר אם ידעת אז מזה... בקשר לגרביים אז תודה אבל אל תיהי עדינה איתי, אני כולה בת 17 לא 7 והאמת היא שלצערי במידה מסויימת היום הצעירים יודעים הרבה יותר ממה שמייחסים להם... לאן נעלמה התמימות של הגיל הצעיר אני תוהה...
גודסט קלרה הזאת סתם מטומטמת! יופי שלא כל החולצה שלה הייתה למטה שהיא דיברה עם פרדי... איך כל הכתפיה של הגופייה ירדה! ממש קפיטו2!!!! בכל אופן אי אפשר להשוות כי כל אחת פוסטמה וחולת נפש בצורה שונה :) ועכשיו לדעתי על הפרק: אז קודם כל היה כמה דקות שהלכתי לרגע מהטלויזיה (קשה להאמין אבל נכון) וחזרתי לסצנה של קפיטו עם מאורינו על מה הוא מנסה לסחוט אותה הפעם? בקשר לקמילה לא הבנתי איזה תספורת היא רצתה אבל אין לה תספורת בכלל אלא קרחת ואני מקווה שאדו יבין ולא יתנהג כמו דביל ויגיד שזה יפה ושהוא אוהב אותה לא משנה מה והכל יהיה יופי טופי! בכלל מסכנה קמי, איך היא בכתה.. וואוו! רציתי לבכות בעצמי! אבל נכון תמיד מראים את הסצנה האחרונה של היום לפני אז אתמול זה לא יצא יפה כי זה כזה היה באמצע השיר ולא יצא להם טוב ממש... היו צריכים לעשות את זה שהיא הולכת כזה בקושי אבל זה בטח היה להם ארוך מידי... לא נורא, נכנסתי לקטע והתרגשתי מאלנה המאמי כפרה עליה, מקווה שיהיה איתה טוב כי זה ממש קשה לראות את הילדה שלך סובלת ככה שאת לא יכולה לעשות שום דבר... זהו בעיקרון, די רשמתי מה דעתי שעניתי לכם ואם אני אזכר בעוד משהו אני ידאג לעדכן אותכם :) שלכם תמיד, אלינור

ElinorL

New member
אופס, התבלבל לי קצת... בכל אופן

אחרי פאצ'ו יש הודעה לגודסט :/

ElinorL

New member
בטח איזה שחקנית מסרט פורטוגזי

אבל יכול להיות שהתספורת שלה היתה קצוץ ככה... לכי תדעי מה נסגר איתם

"אלה גרסון"-זה בצרפתית

וזה אומר: אלה - כמו גרסון - נער זאת אומרת תספורת נערית זאת אומרת קצרצרה בסוף המילא יש קרחת אבל היא תשים מטפחות יפות ותהיה יפה. לגבי מאוריניו-אני חושבת שבעקיפין הוא סוחט את סימוני - כי היא יודעת שהוא יכול לספר לקפיטו את מה שהיא עשתה מאחורי גבה. אבל עכשיו הוא לא יודע שכולם יודעים אז נראה לי שקפיטו תלך על זה ותתחיל לחשוב שיש לה דרך לחיים אחרים. קלרעה- פשוט "חרמנית" על בעלה.......מנסה מנסה ולא הולך. רוצה לבוא לגור שם כדי להיות קרוב לקפיטו.היא רוצה שלום ביית.שתלך לאיזה רב שילמד אותה הלכות........ לאלינור- את יודעת מה? את צודקת. אני נזכרת שהיתה לי אהבה גדולה בדילך. מה שהתכוונתי שאיכות הקשר בין בני הזוג משתנה עם השנים ואת צודקת-גם כשצעירים יש אהבה.אני פשוט שכחתי "לחשוב" לפני שנתתי תשובה.מקבלת את ההארה שלך בכייף.חמודה אחת. לימוש= הורסת אותי מצחוק..... אין לי כח לחלון של האייקונים... חבל שהחלון לא נפתח אוטומטית....... להתראות הערב אחרי הפרק.

"אלה גרסון"-זה בצרפתית

וזה אומר: אלה - כמו גרסון - נער זאת אומרת תספורת נערית זאת אומרת קצרצרה בסוף המילא יש קרחת אבל היא תשים מטפחות יפות ותהיה יפה. לגבי מאוריניו-אני חושבת שבעקיפין הוא סוחט את סימוני - כי היא יודעת שהוא יכול לספר לקפיטו את מה שהיא עשתה מאחורי גבה. אבל עכשיו הוא לא יודע שכולם יודעים אז נראה לי שקפיטו תלך על זה ותתחיל לחשוב שיש לה דרך לחיים אחרים. קלרעה- פשוט "חרמנית" על בעלה.......מנסה מנסה ולא הולך. רוצה לבוא לגור שם כדי להיות קרוב לקפיטו.היא רוצה שלום ביית.שתלך לאיזה רב שילמד אותה הלכות........ לאלינור- את יודעת מה? את צודקת. אני נזכרת שהיתה לי אהבה גדולה בדילך. מה שהתכוונתי שאיכות הקשר בין בני הזוג משתנה עם השנים ואת צודקת-גם כשצעירים יש אהבה.אני פשוט שכחתי "לחשוב" לפני שנתתי תשובה.מקבלת את ההארה שלך בכייף.חמודה אחת. לימוש= הורסת אותי מצחוק..... אין לי כח לחלון של האייקונים... חבל שהחלון לא נפתח אוטומטית....... להתראות הערב אחרי הפרק.

ElinorL

New member
פאצ'י

אני שמחה שהבנת את הנקודה שלי כי זאת הייתה נקודה חשובה מאוד! דרך אגב, מה סימוני עשתה לקפיטו המאמי?

סימוני=לא בא לי עליה-מישהוא

מוכן לספר לאלינור מה היא עשתה לקפיטו מאחורי גבה?

ElinorL

New member
כן, מישהו באמת מוכן להגיד לי מה

סימוני עשתה? תודה!

קפיטוטו

New member
בטח שנשאר למאוריניו סיבה לסחוט את

קפיטו!!! קפיטו הייתי נערת ליווי (היא עדיין, לא?) ואפילו שכולם כבר יודעים מזה - המשטרה לא יודעת!! וליווי זה לא חוקי, ככה שאם היא לא נענת לסחיטות של מאוריניו
ישר לכלא!!

ElinorL

New member
קודם כל היה כתוב על זה בעיתון אז

המשטרה כן יכולה לדעת ובטח גם יודעת אבל אולי יש להם מספיק על הראש מאשר ללכת לתפוס אותה או שצריך לתפוס על חם כי אי אפשר לפי מילה של אנשים בלבד והיא כבר לא עוסקת בזה אז אי אפשר לתפוס אותה... דבר שני שאלתי מה סימוני עשתה שקפיטו לא יודעת תודה על התשובה...

למעלה