../images/Emo45.gifאהבתי את הניתוחים שלכן ../images/Emo13.gif
מה קרה למסטיק של מאוריניו ?? לא הסתדר לי היום שהוא דיבר בלי מסטיק.. זה היה חסר ... לדעתי קאפיטו צריכה למצוא את הקשר בין מאוריניו לאורלנדו ולסכסך בינהם . כמו שעשיתי ל2 בנים בכיתתי שהציקו לכולם בבית הספר , יומחד שמתי את הסדוויצ"ים של אחד מהם בתיק של השני והם התכסחו היה נחמד, והייתה רגיעה לתקופה מסויימת מהצקות . אז אם מאוריניו יחטוף כדור מאורלנדו יהיה טוב ויפתור לנו את הבעייה לתמיד . אחד בכלא ואחד גמור . ... חבל שאיריס וסינתייה בכאסח , היו כאלו חמודות יחד ... סינתייה אשה מדהימה ומיוחדת , ואיריס חיה פצועה שמגנה על הטרף שלה. ... איזה יום היום ?? איזו שעה ?? תזכרו את היום והשעה ואת מה שאגיד לכם : פדרו יהיה של איריס !!
פשששש איזו דראמטיות
יפה לה. מצא מין את מינו ... מחכה לזה . ..... שמתן לב שקורעים אותנו מכאב תמיד בדקות האחרונות של הפרק עם קאמילה ? הגרון נחנק מבכי ואז משאירים אותנו בפה פעור מול המרקע המתנגן ... לא יכולה יותר !!!!! קאמילה מתוקה בכל מצב , עם קרחת , עם פה סגול , חיוורת ובוכה. הבחורה פשוט יפייפיה !! מחכה שתחזור לעצמה .. קשה כבר לראות את המראות הכואבים בכל פרק
......... הרס אותי אורלנדו , שניונת אחרי שאיים על פרדי ועל קאפיטו במוות פתאום אומר :"מותק את יכולה להכין לי כוסית ויסקי" ??
מסכן צמא הבחור ... גם לקלרעה יש אותן סימפטומים כמו לאורלנדוש , אחרי שהיא מתנפלת על פרדי , " בוא נגור יחד פה נחסוך כסף , נהייה יחד כולנו "
.... עד מתיי רשעים יעלוזו??