אז לא

נעמה40

New member
אז לא

דלקת ראות ולא דלקת גרון וגם לא בלוטות הלימפה!! נו אז מה??????? חשד לדלקת קרום המוח!!! תגידו יש עוד כמה דלקות שאני לא מכירה? רק כדי להיות מוכנה . אז אחרי ההחלטה ה"סופית" של דלקת בגרון אני עדיין עם חום שלא יורד, מותשת, לא מתפקדת, ואני מדברת על חום גבוה מאד בין 38.8-ל40. חזרתי לקו"ח השומר פותח לי את הדלת ו....... התעוררתי בחדר עם כל "הרופאים" טוב נו התעלפתי כמובן החלטה אחרונה יש?????? ברור! חשד לדלקת קורם המוח אני פשוט פרצתי בצחוק נשבעת לכם לא הצלחתי להפסיק לצחוק והם החליטו שאני צוחקת בגלל החום <איזה מזל שהם יודעים להחליט> טוב מכאן ועד בית החולים הדרך קצרה ואם רק חשבתם ששם היה יותר פשוט הפתעההההה נכנסתי למיון נשכבתי על המיטה רועדת מקור ולכולם חם אני שומעת את האחות שואלת למה המזגנים לא עובדים מגיע אח <לא חתיך> לוקח דמים השעה כבר 2.30 בצהריים. מגיע רופא נוירולוג בודק והולך מיד אחריו מגיע רופא אף אוזן גרון וזהו!!! סגרו את הוילון ואני שם בחדרון עד שעה תאמינו או לא 7.30 בערב בלי שפתחו את הוילון לבדוק אם אני בכלל חיה שם טוב בקיצור לי לא היה כוח לקרוא לאחות אז עם היד זרקתי את מה שהיה על השולחן טיפולים לידי, ותראו איזה פלא הוילון נפתח האחות מסתכלת עלי ומיד קוראת לרופא שאומר היא התיבשה מיד אינפוזיה!! עשיתי סימן עם היד לא וסימנתי לו כוס מים אחרי ששתיתי והתאוששתי קצת קמתי מהמיטה (ואם ראיתם פעם רוטווילר תוקף אני הייתי יותר גרועה ממנו) אמרתי להם שהם דפוקים ושלא יעיזו להתקרב אלי!! לא אכתוב כאן כל מה שאמרתי אבל קמתי הזמנתי מונית ובלי מכתב שחרור נסעתי חזרה הביתה!! מה שבטוח לא מאמינה יותר ברופאים! והחום בטח ירד עוד כמה ימים מה שבטוח אני כאן איתכם ומחייכת.

שלדר

New member
זה הכל,,,כסף קטן,,../images/Emo101.gif

וטוב שאת לוקחת בהומור. תהיי בריאה,,

למעלה