נכון מאוד וע"י ההודעה ה:
זאת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1267&msgid=69712045 ניסית להוכיח לי שאתה לא טלינה, ועדיין לא הבנתי איך. ומי שמדבר על לקחת דברים ללב, אדם שמחפש שעות על מה להאשים אותי, כדוגמת השיחה לגבי "נועה ברק" וממש מחפש ומחפש על מה אפשר להעיר לגביה, ולא מוצא כלום ולכן מחפש איזה ניתוח פילוסופי כלשהו למה אני לא בסדר לגבי מה שרשמתי בו למרות שכל הכוונות בו נראות טובות, אז רואים מי לוקח דברים ללב. הדבר היחידי שלקחתי מימך הוא שגם מבוגרים יכולים להיות ילדותיים אפילו יותר, כי אין מה לעשות, רק "ילדים" מחפשים על מה לריב, לא מצאת, אז די, חלאס, תמשיך את החיים שלך. אני לא לקחתי אישית אבל כן צריך להגיב אם רושמים תגובה לגבי משהו הגיוני כדוגמת הנועה ברק, ואתה מנסה להפוך את ההודעה מדבר חיובי לשלילי, זה כבר לכער. וקומונה באמת יש לך, אני הימנע מלהגיב מה דעתי .. אבל תהיה בריא. עובדה שהיא לא מספיק מספקת אותך ועדיין אתה מרגיש צורך עז לנסות ולחפש דקויות של אנשים פה ולפתח ריבים חדשים, תסתכל על השירשור הנ"לך מי פה שוב פיתח הכל? אתה.. ואל תיקח דברים ללב כמו שלקחת לגבי: "טלינה המסכנה יש לה ילדה והעליבו אותה כי אמרו לה מילה רעה " (לא משנה שאפילו שבשידור לטלויזיה החינוכית לא מצנזרים אותה) התייפחת שם ואפילו קישרת את הפורום הנ"ל כדי להראות איזה נוראים אנחנו ומה אמרנו לה , אוי, נורא. אל תיקח דברים כאלו ללב ותהפוך דברים מעכבר לפיל. לאיזה רמה ירדתי, ממתווכחת עם טרול ש...... (שוב אני עוצרת מבעדי מלהמשיך, לא נעים לי לפגוע בך) לילה טוב, ועשה טובה אל תגיב להודעות שלא קשורות אלייך.