אז לא הבנתי....

Ana1 9

New member
*

כל מה שרשמת בהודעה לגבי ברק הייתה = כל מה שרשמתי בהודעה לגבי ברק הייתה...

Chuck U Farly

New member
את ההודעה הזאת שלך

הפנית אלי - כן או לא? כתבת ש"נכנסתי בשם אחר" - כן או לא? את "לוקחת ללב" מה שאני כותב - כן או לא? הפתרון פשוט: אל תקחי ללב. את זה אחרים כתבו לך כאן בפורום, וכנראה אינך מצליחה ליישם זאת על עצמך. בסיכומו של דבר נראה שאת מקסימה ונהדרת, וחבל שאת נפגעת. קומונה כבר יש לי. קישרו אותה כאן לפני כמה ימים. לא צריך עוד אחת

Ana1 9

New member
נכון מאוד וע"י ההודעה ה:

זאת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1267&msgid=69712045 ניסית להוכיח לי שאתה לא טלינה, ועדיין לא הבנתי איך. ומי שמדבר על לקחת דברים ללב, אדם שמחפש שעות על מה להאשים אותי, כדוגמת השיחה לגבי "נועה ברק" וממש מחפש ומחפש על מה אפשר להעיר לגביה, ולא מוצא כלום ולכן מחפש איזה ניתוח פילוסופי כלשהו למה אני לא בסדר לגבי מה שרשמתי בו למרות שכל הכוונות בו נראות טובות, אז רואים מי לוקח דברים ללב. הדבר היחידי שלקחתי מימך הוא שגם מבוגרים יכולים להיות ילדותיים אפילו יותר, כי אין מה לעשות, רק "ילדים" מחפשים על מה לריב, לא מצאת, אז די, חלאס, תמשיך את החיים שלך. אני לא לקחתי אישית אבל כן צריך להגיב אם רושמים תגובה לגבי משהו הגיוני כדוגמת הנועה ברק, ואתה מנסה להפוך את ההודעה מדבר חיובי לשלילי, זה כבר לכער. וקומונה באמת יש לך, אני הימנע מלהגיב מה דעתי .. אבל תהיה בריא. עובדה שהיא לא מספיק מספקת אותך ועדיין אתה מרגיש צורך עז לנסות ולחפש דקויות של אנשים פה ולפתח ריבים חדשים, תסתכל על השירשור הנ"לך מי פה שוב פיתח הכל? אתה.. ואל תיקח דברים ללב כמו שלקחת לגבי: "טלינה המסכנה יש לה ילדה והעליבו אותה כי אמרו לה מילה רעה " (לא משנה שאפילו שבשידור לטלויזיה החינוכית לא מצנזרים אותה) התייפחת שם ואפילו קישרת את הפורום הנ"ל כדי להראות איזה נוראים אנחנו ומה אמרנו לה , אוי, נורא. אל תיקח דברים כאלו ללב ותהפוך דברים מעכבר לפיל. לאיזה רמה ירדתי, ממתווכחת עם טרול ש...... (שוב אני עוצרת מבעדי מלהמשיך, לא נעים לי לפגוע בך) לילה טוב, ועשה טובה אל תגיב להודעות שלא קשורות אלייך.

Chuck U Farly

New member
כפי שכותבים בכתבי טענות

"אין לך מה להלין, אלא על עצמך". ייצאת את נושא טלינה לפורום אחר, ועכשיו אני כאן. הסתדרי עם זה. אין שום דבר פילוסופי בנושא נועה ברק. אינני מוצא סיבה להציג אותה בטלויזיה ולהראות כמה היא נחמדה, מקסימה ומוצלחת. את יכולה להגיד לי שהיא מוצלחת בגלל זה שהיא כתבה שיר או סיפור יפה, אך לא בגלל זה שהיא בעלת צרכים מיוחדים ועובדת בבית קפה במתנ"ס (אם הבנתי נכון, כי לא ראיתי את התוכנית עם נועה ברק). אין לי עניין באנלוגיות בין בעלי צרכים מיוחדים ובין בריאים. אני מעדיף אנלוגיות בין בריאים לבריאים, ובין בעלי צרכים מיוחדים לבעלי צרכים מיוחדים. אם יביאו לי את קרן ליבוביץ שהשיגה מקום ראשון באולימפיאדת הנכים בסידני, אגיד לה כל הכבוד, ואם יביאו לי את גל פרידמן שהשיג מקום ראשון באתונה, אגיד גם לו כל הכבוד. במילים אחרות: בעל צרכים מיוחדים אינו צריך להוכיח שום דבר לסביבה הבריאה.

Kobi Dalal

New member
לא נסחפת קצת?

כמה את יכולה לכתוב בשביל איזה וויכוח מפגר באינטרנט?

LuNa MaJnUnA

New member
ראסמי../images/Emo45.gif

והוא אפילו לא טרול, מה עשית ממנו? סוג של ויכוח שטותי בפורום. אז בגלל שאת פה יותר זמן אז הוא הטרול? מה זה השטויות האלה? כל הקטע הזה של ''אתה לא מצחיק'' ששניר עושה זה בידור לשמו, לא צריך להיסחף עם זה לריבים ולהתחיל להגן עליו :S

Ana1 9

New member
לא נסחפנו קצת?

די להגיד שטויות, אם היית קוראת את מהלך כל ההודעות, היית מבינה למה כל כך התעצבנתי , מאחר שנמאס לי להתצדק ולהסביר, אני פשוט אשתוק ואשאיר את זה ככה ותשברו את הראש מצידי.

LuNa MaJnUnA

New member
נראה לך שאני אקרא את כל הסולל בונה

הזה? אני מדברת על ההודעה הראשונה ועל כמות הפסקאות שנדרשה לך להסביר אותה.

Bardug0

New member
די אנה, חלאס

אם אני הייתי מלצרית לא הייתי מדבר ככה, מאיפה יש לך את הביצים לענות לו בכלל ? איכס, טפו ! מלצרית ! את כזאת נחותה ! בלעעע סתם. אל תגיבי לו, הוא באמת טרול.

Ana1 9

New member
אני לא מצליחה, אני יודעת.. :-\

קשה לי לשתוק כשאדם אומר שטויות ולוקח אותי כאמצעי עזר בשביל זה. אני מנסה וכל הזמן אני אומרת לעצמי "אל תגיבי, אל תגיבי, תזכרי מה אמרת פה, תראי דוגמה !!" אבל לא... אני לא יכולה זה שולט בי.

Chuck U Farly

New member
למה למה זה שולט בך?

עשי דבר פשוט. כתבי את כל התגובה שלך על עורך פשוט (notepad למשל) ושמרי אותה על הדיסק שלך. אל תשלחי אותה. חכי 24 שעות או אפילו 48 שעות. הפורום עדיין יישאר כאן וגם הכותבים. בעוד יומיים קיראי את התגובה שכתבת. ייתכן שהיא תיראה לך שטותית למדי ואולי תחליטי למחוק אותה. נסי ותראי.

Ana1 9

New member
אל תהיה תמים

היום בכל בית יש מצלמה נסתרת שמכוונת למטפלת

למעלה