אז לאן עכשיו?!

אז לאן עכשיו?!

אני משוחררת כמעט 8 חודשים, בהם עבדתי. וכרגע אני רוצה להתחיל ללמוד אך לא ממש סגורה על מה. היום התחלתי קורס פסיכומטרי ומהר מאוד הבנתי שזה לא בשבילי בגלל בעיות דיסלקציה במתמטיקה (כמו שנאמר מפי המדריכה שלי בעצמה). אין לי שום יכולת להבין מתמטיקה בסיסית (כן, גם לוח הכפל וכדומה) ולכן אני ברגעים אלה ממש מבטלת עסקה. אני רוצה לפנות לגורם היכול להכווין אותי. שמעתי בעבר כי יש מספר גורמים בארץ שנותנים לחיילים משוחררים הכוונה ללא עלות כספית, אם מישהו מכם יוכל לתת לי מספר ישיר...אני אודה לו מראש. נכנסתי לאתר של "היחידה להכוונת חיילים משוחררים" אך לצערי יש שם כ"כ הרבה פונקציות באתר שהלכתי לאיבוד... זקוקה לעזרה..

תראי...

הכל תלוי בכמה את תשקיעי... אם עשית בגרות במתמטיקה, אין סיבה שכאן לא תצליחי... אצלי איבחנו דיסקלקוליה , וזה לא אומר שאת לא יכולה לתפוס בכלל דברים מתמטים, פשוט קשה לך יותר ועם המון השקעה כן תצליחי.... אני הצלחתי (למרות שאסור לי להגיד את הציון בפורום כי יסכלו אותי) .

זה הרבה יותר מורכב ממה שאתה חושב

יודע איך עברתי את הבגרות במתמטיקה? אחרי חצי שנה עם 2 מורות פרטיות שונות לחלוטין, איתן למדתי בכל שבוע 6 שעות מחולקות לשתי פגישות - שתיהן בנפרד הרימו ידיים למרות כל המאמצים שלי, ואמרו לי את אותו משפט. "יש לך דילסקציה חמורה במתמטיקה". מכאן ואילך מה עשיתי? שיננתי את הבגרות הזו בע"פ, את כל התרגילים. יום וליל הייתי עושה לעצמי בחנים בע"פ ומשננת את המספרים אחד אחרי השני, את השלבים ואת הפתרונות. כן. רק ככה עברתי. בלי שום מושג איך פותרים את זה, איך מוצאים נעלם אחד, או איך כופלים בשברים. מה עכשיו אני עושה? למי אני צריכה לפנות כדי לקבל הכוונה?

haych

New member
יש משהו שנקרא הבית של תמר

שזה הכנה לפסיכו' לאנשים עם לקויות למידה.

אזרח111

New member
הבית של תמי *

וזה בעצם הבית של תמי, זה אירוח לכל מיני עם אנשים על לקויות שאולי יסתכלו על תמי

למעלה