אז לאן עכשיו???

Maayan871

New member
אז לאן עכשיו???

שלום לכולם,

אני בת 26, סיימתי תואר במדעי ההתנהגות.(=מדעי החברה) לפני שנרשמתי הבנתי שאני רוצה לפנות לתחום משאבי אנוש. ואכן, בשנה שלישית התחלתי לעבוד בחברת השמה שנה, אך לצערי גיליתי שלא התחברתי לזה כמו שחשבתי. ולא בגלל חוסר עניין- אלא בגלל שהתפקיד הוא נורא לחוץ ואינטנסיבי שדורש יכולות מכירתיות והגעה ליעדים. אמנם עמדתי בזה די יפה, אבל עדיין כל הזמן הייתי לחוצה והחלטתי שאני לא חוזרת יותר לחברות השמה.
אחרי שעזבתי, התחלתי לעבוד בתפקיד אדמינסטרטיבי במשרד עו"ד. הבנתי שתפקידים כאלו עם פחות לחץ מכירתי מוציאים ממני יכולות טובות יותר, אך כל הזמן נותרת בי התחושה ש"אני מסוגלת ליותר".
הייתי נורא רוצה לחזור לתחום ההשמה, אך קשה לי לחזור שוב לחברת כוח אדם- גם מבחינת שכר (נמוך יותר ממה שאני מקבלת כיום).

התחילו בי מחשבות ללמוד תואר שני, אבל אני באמת לא יודעת במה.שמעתי שיש בנות שהמשיכו לייעוץ ארגוני- אבל מחיפוש קצר באינטרנט התרשמתי שאין ממש עבודה בתחום ואם יש- צריך נסיון די נכבד. ישנן כאלו שהמשיכו לייעוץ חינוכי- אך אני לא רואה את עצמי בתור מורה.

אני לא יכולה להשאר במשרד עו"ד לנצח...אני באמת מרגישה שאני מתפספסת פה ככל שהזמן עובר. באמת לא יודעת מה לעשות ומרגישה אבודה. זה לא מה שחשבתי שיקרה כשהתחלתי ללמוד :(

אשמח לקבל הצעות ללימודי המשך ממי שמבין.

הי

נשמע שלי שיכול להיות שהסיבה שאת אבודה כדברייך
היא כי אולי כדאי לחדד לעצמך יותר מה בדיוק את רוצה ולבדוק מה בדיוק חסר לך או חוסם אותך
יש חברות השמה איכותיות שישמחו להעסיק אותך
וגם תחום הייעוץ הארגוני הוא תחום שיש בו עבודה כל עוד את יצירתית ויכולה להניע תהליכים גם אם הם למשל שיווקיים
נשמע לי שמה שאת זקוקה לו
היא גם בדיקה מה חוסם אותך מלממש את מה שאת רוצה בחייך
הרבה פעמים זהה חששות ותפישות שגויות
תעסוקה היא משהו שדורש לקיחת אחריות לצד ראייה נכונה של השוק
וכדאי לייעל את נקודת המבט שלך
מה הכי מרתק אותך מקצועית? אם זה השמה
מה מלחיץ? הלחץ? :)
אז איך לומדים להיות לחוצים פחות?
על זה מתבוננים ופותרים

מקווה שזה עוזר ומוזמנת לשתף

למעלה