אז לאן הולך הדולר??

מצב
הנושא נעול.

lsshay

New member
אז לאן הולך הדולר??

אז לאן הולך הדולר??
מעוניין לשמוע את דעתכם המלומדת ואם אפשר גם מנומקת - מה הכיוןן של הדולר לטווח הבינוני - שנתיים?

פנינה9

New member
שאלה טובה

אז לאן הולך הדולר??
מעוניין לשמוע את דעתכם המלומדת ואם אפשר גם מנומקת - מה הכיוןן של הדולר לטווח הבינוני - שנתיים?
שאלה טובה
גם אני מעונינת להשקיע בדולר לטווח של כשנה ומתלבטת מה לעשות. האם מסוכן וכמה? במקרה הגרוע,כמה עוד יכול לרדת? איזה אחוז מהתיק? תודה מראש פנינה. נ.ב. מעדיפה בקרן,יש המלצות?

Blahin

New member
מצטרף לשאלה לגבי המלצות על קרן

שאלה טובה
גם אני מעונינת להשקיע בדולר לטווח של כשנה ומתלבטת מה לעשות. האם מסוכן וכמה? במקרה הגרוע,כמה עוד יכול לרדת? איזה אחוז מהתיק? תודה מראש פנינה. נ.ב. מעדיפה בקרן,יש המלצות?
מצטרף לשאלה לגבי המלצות על קרן

קרן

שאלה טובה
קרן
דיקלה דולר נזיל דמי ניהול שנתיים נמוכים מאוד 0.6 קניה ומכירה באותו השער. (אין הפרש) יתרון גדול. מספרה 5103452

פנינה9

New member
הקרן חייבת ולכן

קרן
דיקלה דולר נזיל דמי ניהול שנתיים נמוכים מאוד 0.6 קניה ומכירה באותו השער. (אין הפרש) יתרון גדול. מספרה 5103452
הקרן חייבת ולכן
לא ניתנת לקיזוז אבל אם נשווה אותה למשל ל פסגות דולר אז היא אכן יותר טובה שנה אחורה.

EyeBall1

New member
חפשי בעיתון את הכוכבית

שאלה טובה
חפשי בעיתון את הכוכבית
חפשי בעיתון איזו קרן דולרית נתנה הכי הרבה השנה והאם הצליחה להכות את הדולר. אם לא (או אפילו אם הכתה רק בקצת) - חבל על הזמן. קני ישר הדס/תכלית וכד' צמודי דולר.

nestorcito

New member
קשה להרוויח על הדולר

שאלה טובה
קשה להרוויח על הדולר
חוץ מתקופות קצרות הדולר יורד כבר שנים.עדיף ללכת על יורו או מטבעות אחרים.הריבית בארה"ב תפסיק לעלות בקרוב,והדולר ייחלש עוד.

raanans

New member
לא תוכל לקבל תשובה אמיתית

אז לאן הולך הדולר??
אף אחד לא יודע, ואפילו גדולים וחכמים כמו ג'ורג סורוס, באפט, ופישמן לא תמיד מנבאים נכון את הכיוון.

לביא4

New member
הערכה -

אף אחד לא יודע, ואפילו גדולים וחכמים כמו ג'ורג סורוס, באפט, ופישמן לא תמיד מנבאים נכון את הכיוון.
הערכה -
הדולר מגיב לאירועים בטחוניים באופן זמני בעלייה - כמו עכשיו, אבל לטווח הארוך (כמו שראינו עד עכשיו) הוא במגמת ירידה. למי שרוצה מט"ח לטווח ארוך, כדאי לבדוק את היורו!

מצב
הנושא נעול.
למעלה