שאלה טובהאז לאן הולך הדולר??
מעוניין לשמוע את דעתכם המלומדת ואם אפשר גם מנומקת - מה הכיוןן של הדולר לטווח הבינוני - שנתיים?
מצטרף לשאלה לגבי המלצות על קרןשאלה טובה
גם אני מעונינת להשקיע בדולר לטווח של כשנה ומתלבטת מה לעשות. האם מסוכן וכמה? במקרה הגרוע,כמה עוד יכול לרדת? איזה אחוז מהתיק? תודה מראש פנינה. נ.ב. מעדיפה בקרן,יש המלצות?
קרןשאלה טובה
גם אני מעונינת להשקיע בדולר לטווח של כשנה ומתלבטת מה לעשות. האם מסוכן וכמה? במקרה הגרוע,כמה עוד יכול לרדת? איזה אחוז מהתיק? תודה מראש פנינה. נ.ב. מעדיפה בקרן,יש המלצות?
הקרן חייבת ולכןקרן
דיקלה דולר נזיל דמי ניהול שנתיים נמוכים מאוד 0.6 קניה ומכירה באותו השער. (אין הפרש) יתרון גדול. מספרה 5103452
חפשי בעיתון את הכוכביתשאלה טובה
קשה להרוויח על הדולרשאלה טובה
לא תוכל לקבל תשובה אמיתיתאז לאן הולך הדולר??
מעוניין לשמוע את דעתכם המלומדת ואם אפשר גם מנומקת - מה הכיוןן של הדולר לטווח הבינוני - שנתיים?
הערכה -לא תוכל לקבל תשובה אמיתית
אף אחד לא יודע, ואפילו גדולים וחכמים כמו ג'ורג סורוס, באפט, ופישמן לא תמיד מנבאים נכון את הכיוון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.