אז לא'דע מה אתכם, אבל אני עד הסוף, כולל 5 דקות ב-טופ

יעיש התימני

Well-known member
עומד כמו בכל שנה לצפות באירווזיון.
כן, נכון, אני הומו ואוחצ'ה וחובב "גלאם" קיטשי, צווחות וריקודים.
מהצד השני ממש לא מטריד אותי אם ישראל תנצח בכלל או תגיע למקום ריאלי. גם אם לא היינו מגיעים לגמרי הייתי צופה.
יש לי כמה פייבוריטים:
מארמניה - Pargev Vardanian 1747504132229.png
השאר הן בנות וזמרות נהדרות, באמת, אבל הבחור הזה, הוא כל מה שאמא שלי חלמה עליו כחתן עבורי. ;-)

נערך לאחרונה ב:

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
עומד כמו בכל שנה לצפות באירווזיון.
כן, נכון, אני הומו ואוחצ'ה וחובב "גלאם" קיטשי, צווחות וריקודים.
מהצד השני ממש לא מטריד אותי אם ישראל תנצח בכלל או תגיע למקום ריאלי. גם אם לא היינו מגיעים לגמרי הייתי צופה.
יש לי כמה פייבוריטים:
מארמניה - Pargev Vardanian צפה בקובץ המצורף 128193
השאר הן בנות וזמרות נהדרות, באמת, אבל הבחור הזה, הוא כל מה שאמא שלי חלמה עליו כחתן עבורי. ;-)
חמוד,,לא מעבר אבל מצויין שזה מה שאימא שלך חלמה עבורך,,אני דווקא מעדיפה את וין דיזל🤩

קבצים מצורפים

• shutterstock_371338018-scaled.jpg
    shutterstock_371338018-scaled.jpg
    KB 333.2 · צפיות: 2

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
ממש לא הטיפוס שלי.
אבל אנחנו לא בפורום "הפשטה של דמויות נחשקות", לא אומר מדוע הוא אשכרה לא מושך.
תגיד גם תגיד,עניין של טעם ו,,,,😉
גם כשהייתי צעירה נמשכתי לגבר שרמנטי,גברי !!! מסוקס, סקסי,,לא בייבי פייס,לא צעירים,לאאאאא.

יעיש התימני

Well-known member
תגיד גם תגיד,עניין של טעם ו,,,,😉
גם כשהייתי צעירה נמשכתי לגבר שרמנטי,גברי !!! מסוקס, סקסי,,לא בייבי פייס,לא צעירים,לאאאאא.
לא קשור לצעירים, קשור לטיפוס הימתיכוני, שמאז ומעולם מושך אותי בטירוף, גם אם הוא בן 50 ושומר על החספוס הבסיסי.

יעיש התימני

Well-known member
מה 'ני יגיד לכם:
26 שירים, כל אחד מנסה להיות יותר "קליט" מושך מהשני. כמה בודדים יעשו מליונים במועדונים באירופה, הגרמני עם שני התורכים הצעירים, הפיני, יש אומרים, גנוב, הארמני - אחח פראג יעשה ת'מיליונים. מאחל בשבילו שלא יתפתה לשפע המדומה של עשירי אירופה, שלא יקח סמים בלי סוף, שלא יחטוף מחלות מין באף אחד מפתחיו ובידית שלו.
כמה שירים מעולים, לטעמי ולטעם שותפת צפייה: השיר ההולנדי, השיר היווני, השיר הצרפתי
כמה סתם דביליים כמו השיר הלטבי, הקרואטי, המלטי ועוד לא הזכרתי את זוועת "סן רמו".
בסוף השיר שהביצוע הרשמי שלו הזכיר התקף אפילפטי זכה במקום ראשון, בזכות השופטים ולא בגלל שהקהל אהב אותו. למרות תעמולת הארס מבית מדרשו של מהנדס הרעל והתודעה ושופריו, קרנפיו ושליחיו ולמרות מעשינו הנוראים בעזה, שאולי באירופה מהפחד הנורא שיש בהם מהתפשטות האסלאם [כן, זיכרון היטורי קשה מהאה ה- 6 עד המאה ה- 15 וקצת אחרי, ואח"כ האימפריה העות'מנית ] רואים בנו צודקים, השיר הישראלי קיבל את מקבית קולות הקהל, בשיר האוסטרי בערך מחצית מהקולות, אבל השופטים קבעו.
זו שאלה מעניינת - שאלה שמעלה פעם אחר פעם את הפער העצום בין שיפוט "מקצועי" לבין הבחירה של הציבור. רבים מהסופרים והאומנים בימינו עומדים מול הפער העצום בין חוו"ד מקצועיות של מומחים לתרבות, לאומנות ובין בחירות הקהל. ספרות מתח, בלש, בידור, רומןרומנטי מול ספרות עילית, שלא נמכרת. כן גם א"ב יהושע או גרוסמן לא נמכרים בכמויות כמו רם אורן או יונתן שגיב [שילוב מעולה של בלש עם ספרות "גאה" ומרדנית].
אז
לו הצבעות השופטים לא היו פולטיות מובהקות [כן גם של ישראל, מישהו התפלא שיוון קיבלה 12 נקודות? אם תורכיה היתה משתתפת היא היתה מקבלת 10 נקודות.. אלא מה?!] יתכן וישראל היתה זוכה.
אגב, גם אם היתה זוכה לא היה מתקיים בארץ האירווזיון בשל המלחמה שלא נגמרת, הטילים שמאיימים עלינו, היעדר בטחון מלא לחיי הזמרים, הלהקות וכו'

למעלה