אז כמו שהבטחתי...

• פותח הנושא nova
  • פורסם בתאריך

nova

New member
אז כמו שהבטחתי...

אני מקליד ברגע זה באמצעות מקלדת ה-IBM Z60m
יעעעעע!! מחשב מגניב. אחלה חבילת תוכנות. רשמים נוספים בהמשך.

Jan22

New member
כמה עלה הצעצוע הזה ?

מה המפרט שלו ? תתחדש חביבי .

nova

New member
פשש, איזה תגובה מהירה ../images/Emo13.gif

8 וחצי בערך + תוספת אחריות לשלוש שנים + תיק גב crumpler מגניב באיזור ה-9700 ש"ח קומפלט.

nova

New member
דווקא לא ממש...

אותו הדבר היה עולה איזה 150 שקל פחות בחנויות אחרות. תמורת זה שהחנות טובה ואני מקבל שירות טוב אני מוכן לשים את הכסף הזה... לא רוצה שירות גרוע.

nova

New member
כן, אני מנסה לחקור אותו ../images/Emo13.gif

בינתיים: 1. ניגון וידאו עושה לי קצת בעיות - נראה כאילו מפענח ה-MPEG לא עובד באופן מדהים. בהתחשב בכך שיש לו כרטיס ATI X300 הוא כן אמור לעבוד טוב. שיחקתי קצת עם ההגדרות, זה משתפר. צריך לראות אם אפשר להביא את זה לרמה גבוהה או שיש בעיה טכנית לנגן וידאו. נשמע לי לא סביר, כי בסה"כ זה מחשב ייעודי למולטימדיה.
2. מסך חבל"ז! מאוד בהיר וחזק, איכות צבע ורזולוציה מעולים. 3. טיטניום זה נחמד.
4. חבילת התוכנות של IBM מאוד מקצועית ומקיפה. ממש מרגישים כמה השקעה נתנו במוצרים האלה, והם בהחלט עושים חוויה שונה בשימוש במחשב. במיוחד אספקט אבטחת המידע, טביעת האצבע, הכונן המוצפן, וכו' וכו'. 5. המחשב לא נסגר טוב כל כך, אין קליק כשסוגרים את המחשב עד הסוף, והתפס לא נתפס. צריך ללחוץ עליו בעדינות ובלחץ כלפי מטה כדי שיינעל התפס. לא משהו משמעותי, אבל למי שלא רגיל לזה עשויה להיות תקלה מאוד לא נעימה בהזזת המחשב ממקום למקום.. זהו לבינתיים... ואגב, זאת הזדמנות טובה להגיד תודה לכל חברי הפורום שייעצו לי בקניית המחשב!

Jan22

New member
תבדוק קצת סיבולת לתוכנות כבדות

ומשחקים - הX300 כרטיס מסך מצוין .

nova

New member
נצל"ש: איך לאבטח את המחשב?

אני רוצה דרך להציג הודעת אזהרה בפתיחת המחשב ולשים בה את מספר הטלפון שלי, למקרה שייגנב וכו'. יש דרך לבצע זאת? (דרך הביוס או הגדרות של IBM) ואם בכלל יש לכם טיפים לשמירה על המחשב מבחינת אבטחה (חוץ מאשר לא להפקיר אותו
) אשמח לשמוע...

למעלה