אז....כמה.....

shelycat

New member
אז....כמה.....

אז כמה ביולוגים יש לנו בפורום בעצם? ובאופן כללי יותר לידע כללי מי למד/לומד/מתמחה באיזה תחום (לא רק ביולוגיה)? ככה שכשיהיו לנו שאלות בתחומים ספציפיים נדע מי "המומחים" של איזה תחום. אז כמו שהבנתם אני שלי הנדסאית ביוטכנולוגיה ובעלת תואר ראשון במדעי החיים בבר אילן. בתקווה בדרך לתואר הבא בפילוסופיה של המדע.

תוכי

New member
אז ככה......./images/Emo9.gif../images/Emo131.gif

אני זהבית מנהלת חשבונות, למדתי חשבי שכר, לומדת כרגע סוג 3 במכללה למינהל בפ"ת.

leahf25

New member
היי,

קודם כל קוראים לי לאה ואני סטודנטית בשנה האחרונה שלי במנהל עסקים. אני לומדת במכללה למנהל (בראשון לציון) וההתמחות הראשית שלי היא מימון והמשנית מערכות מידע.

fila

New member
ואני../images/Emo29.gif

כמו שכבר אמרתי יש לי BA בפסיכולוגיה ועכשיו אני לומדת ניהול יבוא יצוא וסחר בינ"ל עוסקת ברכש , מנהלת יבוא של חברה גדולה מאוד.

nikit1

New member
אני...

לומדת ספרות אנגלית ומקרא בבר אילן והתכנון הוא להמשיך ללימודי תעודה בתרגום ועריכה, ההתלבטות היא לגבי המקום.

אתי@

New member
אני בתחום המחשבים

את הלימודים האקדמאיים זנחתי אחרי שנה, אבל למדתי במסגרות אחרות.

גם אני בתחום המחשבים - אבל

בצד המנהלתי. התחלתי ללמוד באונב´ הפתוחה ניהול , אבל עזבתי אחרי שנה כי לא הסתדר לי עם המשראה המלאה מאד שלי. אני מנהלת חנות מחשבים יחד עם 2 אחים שלי, ונורא קשה להיות עצמאי....

שמופית

New member
גם אנחנו בתחום המחשבים....

אני מעצבת ובונה אתרי אינטרנט ותמיר מתכנת לאינטרנט. שנינו התחלנו ללמוד לימודים אקדמאיים אבל ויתרנו (אני נלחצת יותר מדי מהעבודות והמבחנים והוא מעדיף ללמד את עצמו ולא ללמוד דברים שלא מעניינים אותו)...

אתי@

New member
אני רואה שכולם הרחיבו - אז גם אני

אני תוכניתנית oracle. התחלתי ללמוד לימודים האקדמאיים רק אחרי שלמדתי את תחום המחשבים וצברתי ניסיון, אבל אחרי שנה סיוטית בשבילי עזבתי את הלימודים. רונן@ - תוכניתן ומנתח מערכות, תואר ראשון בניהול טכנולוגיה, עובד בחברת סטארט-אפ.

הילית*

New member
ואנחנו.. ../images/Emo22.gif

בעלולי רוקח, עם תואר ראשון ושני מביה"ס לרוקחות בירושלים (קצת קשור למדעי הטבע...) ולי יש תואר שני במנהל עסקים מירושלים

יעלי9

New member
ואני אחת מהם../images/Emo105.gif ../images/Emo6.gif

ואם רק אתיישב כבר לכתוב את הצעת המחקר שלי, הדרך לסוף הדוקטורט תתקצר.

שרונס

New member
אה, ובעלי, ודים, עובד במחשבים

באתר החדשות של ההורים שלי. מישהו זקוק למנהל רשת? לא שכל-כך רע אצל ההורים, אך בכל זאת זה קצת חונק... אם מישהו יודע על משרה של מנהל רשתות - ודים מעולה! שרון.

תמרה*

New member
ואנחנו...

ירון יהיה עו"ד אחרי שיעבור את הבחינה. (כן, הוא נבחן היום והיה לו נורא. ואני לא מכירה אותו מספיק כדי לדעת אם הוא סתם בכיין או שאכן יש סיבה לדאגה) ואני רואת חשבון, בדרך כנראה לתואר שני במנהל עסקים.

dili

New member
אני גרפיקאית...

אבל לא עובדת בזה כבר, אני עדיין בבית מגדלת את הילד שלי. מתחרטת קשות שלא הלכתי ללמוד וטרינריה וחולמת לעבוד עם בעלי חיים בכל מקרה.

רז2

New member
אני מתחום מדעי החברה

למדתי חינוך וסוציולוגיה, והמשכתי לקרימינולוגיה. כרגע אני בבית מגדלת את התאומים המתוקים שלי.

dorlim

New member
ואנחנו ../images/Emo22.gif (למרות שכבר סיפרנו בעבר)

דורון מתמחה במשפטים לימור תואר שני במנהל עסקים

למעלה