אז כמה טענו לכתר? כמה ציצים נחשפו כאן אתמול?
ל לא מתדיין בקלות New member 1/2/13 #3 יאללה איך אני תמיד מפספס הכל אני מקווה שמישהו שמר לי כמה של צעד בפרט. אני מוכרח לוודא שהפטמות שלה כבר לא מדוכאות. זה חורה לי העניין הזה.
יאללה איך אני תמיד מפספס הכל אני מקווה שמישהו שמר לי כמה של צעד בפרט. אני מוכרח לוודא שהפטמות שלה כבר לא מדוכאות. זה חורה לי העניין הזה.
פ פיתה פיצה ובירה New member 1/2/13 #5 זה לא מבט של סוטת מין זה מבט של : "כבר 6 וחצי שנים לא היה לי גבר אז הסתרקתי כיווצתי שפתיים וצלמתי מהר שלא יברח הלוק של הבא לי גבר מאוד מאוד מאוד"
זה לא מבט של סוטת מין זה מבט של : "כבר 6 וחצי שנים לא היה לי גבר אז הסתרקתי כיווצתי שפתיים וצלמתי מהר שלא יברח הלוק של הבא לי גבר מאוד מאוד מאוד"
מ מכופף ונועץ New member 1/2/13 #6 עדיין ... יש שם איזו סטיה שאפשר לעבוד איתה שמע ממני. מאח שלך שאוהב אותך יותר מאבנים טובות וממרגליות.
S supeman New member 1/2/13 #7 תנוח דעתך, גבר. פיטמותיה משוחררות ואף מחוזרות. היא מקבלת הצעות לבלעדיות.
ל לא מתדיין בקלות New member 1/2/13 #10 אם כך הדבר אז אני יכול לישון בשקט. מה דעתכם על סוזי. הפטמות שלה נראות לי קצת חוששות להיחשף, לא? זה חורה לי העניין הזה של החשש.
אם כך הדבר אז אני יכול לישון בשקט. מה דעתכם על סוזי. הפטמות שלה נראות לי קצת חוששות להיחשף, לא? זה חורה לי העניין הזה של החשש.
ל לא מתדיין בקלות New member 1/2/13 #16 תרגיש חופשי להיחרה על מה שבא לך שלא יגידו אחרי זה שהגברים נטולי כל מוסר או רגש.
מ מכופף ונועץ New member 1/2/13 #18 אבל איך עושים? למה זה בורח לי בין האצבעות? אני כמעט חורה, אני מרגיש.
י ילד רע ומר New member 1/2/13 #19 אם כבר מדברים על מה חורה למי מעניין מה שלום הקקי ההוא של לילוש. גם הוא היה די חורא אם אני זוכר נכון.