אז כמה אוקטבות

יש לי ח-ד-ש-ו-ת בשבילך! ../images/Emo8.gif

מומי לוי מעולם לא הוציא אלבום בחו"ל ו/או עבד עם מאריה קארי! הוא אכן עבד על אלבום לחו"ל אבל בלונדון ולא בניו יורק כמו שכתבת. האלבום עמד לצאת אבל ברגע האחרון היה פלופ עם חברת התקליטים ובסופו של דבר מומי חזר ארצה שבור. זה הסיפור של מומי לוי בחו"ל וזה חתום ובדוק. אתה מוזמן ליצור קשר עם חברת התקליטים שלו או איתו והם יאשרו לך את זה. באשר אליך: אתה מזכיר לי את עצמי בגיל 14. בערך אז גיליתי שאני שר יפה ולא רק בעיניי עצמי וההשראה הגדולה שלי הייתה מאריה. גם אני כמוך הייתי בטוח שאני שר לפחות 6000 אוקטבות עד שהגעתי לשיעור הראשון שלי בפיתוח קול וגיליתי שאני שר שתיים. מאז המנעד שלי התפתח לשלוש אוקטבות והאגו שלי התכווץ בעיקר בזכות המורה הנפלאה שלי שלימדה אותי שאני צריך לשיר בשביל הנשמה והמוסיקה ולא בשביל הפוזה שלי. אז חמוד, אני חושב שאתה צריך להבין שלא אתה המצאת את הקול האנושי ובטח שלא את השירה וללמוד צניעות מה היא. ואותו דבר לגבי אמת...

אין קשר

אני פשוט אומר תכלאס והיתי רוצה לשמוע שיר שלך אם יש לך על המחשב.. אני פשוט יודע שאף אחד לא מצליח לחקות את מאריה ואני כן

mariaholic

New member
מרוקאי בנשמה.. הכי לא מתאים לי לעשו

לעשות את זה.. אבל כל כךךךךךךךךךךךך בא לי לעשות "תחרות שירה" ברוח חביבותית במיוחד ביני לבינך, פשוט השינאה שלי זאת התנשאות טוטאלית של אנשים. מבחינתי נעשה את זה לייב במנג'ר.. אני מוכן לשאת את החסרונות של האיכות הירודה. מתאים? לה לה המקורי :) תצטרף אלי.. אני בטוח שיש לנו אינטרסט משותף בעניין :)

da1boy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

sagronb89

New member
נצל"ש-כמה שירים מאראיה הכניסה למצעד

האמריקאי? לאו דווקא מקום ראשון, בכלל...

True Colors

New member
../images/Emo26.gif

ל-Billboard Hot 100 Singles, שזה המצעד המשוקלל, נראה לי ש-33 [אם ספרתי נכון
] לפי הפירוט הבא:
Vision of Love - #1 Love Takes Time - #1 Someday - #1 I Don't Wanna Cry - #1 Emotions - #1 Can't Let Go - #2 Make It Happen - #5 I'll Be There - #1 Dreamlover - #1 Hero - #1 Without You - #3 Anytime You Need a Friend - #12 Endless Love - #2 All I Want For Christmas Is You - #83 Fantasy - #1 One Sweet Day - #1 Always Be My Baby - #1 Honey - #1 My All - #1 When You Believe - #15 I Still Believe - #4 Heartbreaker - #1 Thank God I Found You - #1 Crybaby - #28 Loverboy - #2 Never Too Far/Hero - #81 Through The Rain - #81 I Know What You Want - #3 U Make Me Wanna - #21 It's Like That - #16 We Belong Together - #1 Shake It Off - #2 Don't Forget About Us - #11​

eranmc

New member
בממוצע יצא לי 12.9 ../images/Emo9.gif

כלומר שהמיקום שלו בממוצע הוא 12.9 הכל בגלל TTR המז*ייייייייין

True Colors

New member
עורנה, הפתעת אותי

ממתי את יודעת לחשב ממוצע?
בתקופת Glitter ו-Charmbracelet היא אפילו לא הכניסה שירים ל-Hot 100
והיום אם שיר שלה לא מגיע לטופ-10, אנחנו מאוכזבים.

למעלה