אז ככה:

אז ככה:

טוב חיפשתי פורום שיוכל לעזור לי ומצאתי אותכם
אני מקווה שתוכלו לעזור לי,כי את זה רק אתם יודעים ותדעו....התביישתי לספר זאת לקרובים שלי.... אז נתחיל? הכל התחיל מאמצע ט'..התחילו המגמות..אז הייתי תלמידה מאוד טובה עם ממוצע 98 עם הרבה חברים והרבה נחת להורים. בזמנו ועד היום התעניינתי בביולוגיה,רפואה וכשהציעו לי להיות במגמה של מצטיינים בה לומדים הנדסה ביו רפואית עם ביולוגיה ופיזיקה,מה אתם חושבים שקרה? שמחתי עד השמיים והסכמתי תוך יום...בלי שום מחשבה..בלי בירורים יותר מדי על המגמה. סיימתי את כיתה ט' בשלום עם ממוצע 97 כמקום שני בחטיבת הביניים. אבל מאז: עליתי לכיתה י' לאותה מגמה נחשקת... כשנכנסתי כמוני ושאר הילדים בכיתה הופתענו לגלות שרימו אותנו: אין המגמה כוללת הנדסה ביו רפואית עם ביולוגיה ופיזיקה אלא גם אלקטרוניקה ואלגורתמיקה(מדעי המחשב)..ניסינו להתלונן ודבר לא עזר..כולנו היינו בשוק..החלטנו לקבל את המציאות כפי שהיא.. השתדלתי בכל כוחי..אמרתי לעצמי גלית המגמה הזו קטנה עלייך תשתדלי כמה שאת יכולה.. במגמה מבחן ראשון 89 מבחן שני 90 מבחן שלישי 40
מרגע לרגע לא זיהיתי את הילדה הזאת...אותה ילדה שכל המורים המליצו עליה להכל: למגמה יוקרתית של מצטיינים, ל5 יחידות אנגלית ו5 יחידות מתמטיקה....נעלמה בלי להשאיר זכר... ושתבינו: כל הזמן הראש שלי היה על הלימודים חס וחלילה תודה לאל לא נתתי לאף אחד לדרדר אותי לפיתויים שונים כגון סמים אלכוהול סיגריות.. רק התאהבתי במישהו מהכיתה בלי שידע על זה[אבל זה בהמשך]. הראש שלי היה רוב הזמן על הלימודים מה קרה לי? איך הדרדרתי כך? לבסוף תפסתי עצמי ביידים אבל הגעתי לאזור הציונים 65-80. לא עזר כלוווום. ובנוסף לכך,מצבי במתמטיקה היה הרסני ב-5 יחידות .. הגעתי למצב של ציונים מ-90 אל 16 30 40 25 ואולי 50 במקרה הטוב. המורה לא הפסיק לרדת עליי,,כל פעם שהיה מחלק את המבחנים היה אומר כמה נכשלו ועברו וציין כי תלמידה מסוימת קיבלה הכי נמוך[תמיד הייתי אני] והיה אף אומר את הציון שלי..כל כך התביישתי שרוב הזמן זה קלקל לי את המוטיבציה ללמוד. בסוף י' החלטתי לעבור ל-4 יחידות מתמטיקה..השלמתי שאלון שחסר בקיץ קיבלתי בו סופי 94:) ומאז במתמטיקה אין בעיות.. עד לרגע שהמגמה נהייתה בעייתית: כמה שהשתדלתי הציונים לא עלו,פניתי למורה והיא אמרה שאני כנראה לא משקיעה וזה ממש לא נכון!!! סיימתי י' עם בגרויות מעל 90 ציונים בתעודה של 80-100 ואילו מגמה ציונים 70-75 לא כולל ביולוגיה.ביולוגיה היה הדבר היחיד במגמה שהצטיינתי בו. אבל אז...טקס תלמידים מצטיינים ואני עם ממוצע עלוב של 84 כשהדרישות מעל 88! הרגשתי כ"כ לא יוצלחית ולא הפסקתי לבכות..אולי תגידו רק ציונים אבל לא זיהיתי את עצמי... כיתה יא'[השנה] קצת יותר טוב תודה לאל...חוץ מהמגמה.. אתמול הייתה לי מתכונת לפני בגרות על שני שאלונים..ה' יודע כמה השתדלתי.. שאלון אחד הצלחתי לעשות בו את כל השאלות מלבד שתיים שהזמן לא הספיק לכך...שאלון שני מלבד 2 שאלות לא פתרתי כלום!! אני מגיעה למצב שאם אני לא עושה לפחות שאלון אחד בבגרות אין לי תעודה טכנולוגית..משמע אין לי טעם להיות במגמה כזו. ואני שואלת את עצמי- זו הילדה באמצע ט'? אני רוצה אותה בחזרה!!!!!!!! וכאילו אף אחד לא מקשיב...כולם עסוקים בצרות שלהם אני עוזרת להם ושום מילה על העצב שלי..חלילה שלא יצחקו עליי.. ואם זה לא מספיק..התאהבתי..כן התאהבתי...ההתאהבות לא סחפה אותי אל מעבר ללימודים...התייחסתי לשני הדברים באופן שווה..כ"כ אהבתי אותו עד שהייתי צריכה לשקר במקום להודות בה. החבר שלו התגלה כמאוהב בי וכדי לא לפגוע בו אמרתי שיש לי חבר[כדי שלא יכעס על חברו] שהוא אינו מכיר..אחרי שבוע הסתבר כי כל סיפור ההתאהבות של החבר היה שקר רומיתי
עזבתי את זה בצד...מאכזבה לאכזבה..הסתבר כי הילד שאני מאוהבת בו רוצה את אחת מחברותיי הטובות ביותר.. גם לה לא אמרתי שאני מאוהבת בו...לא סיפרתי על אהבתי לאף אחד..לא רציתי שידעו.. וזההו..אני שואלת אותכם מה לעשות? עוד שנה בעזרת השם אני יסיים בית ספר תיכון בספק עם תעודה טכנולוגית אולי 5 יח' ביולוגיה ו5 יח' פרויקט גמר עם אהבה נכזבת עם ממוצע 80 בערך וארגיש כ"כ לא יוצלחית.. תעזרו לי חברים
יש לכם אולי עצות בשבילי
אני ממש אובדת עצות
קצת הרגשתי יותר טוב אחרי שפרקתי את זה...זה שנה וחצי וקצת יותר שהכל בבטן...מצטערת שהייתם צריכים לקרוא הכל[למרות שאתם לא חייבים].

ע ו פ ר ה

New member
מבולבלת חמודה ../images/Emo24.gif

כל מה שבא לי לעשות זה לחבק אותך. מהסיפור שלך אפשר ללמוד כמה מילים זה דבר שיש בו להעצים או להרוס. מורה שיורד על ילד בכיתה, זה הדבר הכי גרוע ולא בסדר שיש. אני קצת כעוסה על מערכת (מעכרת, כמו שאני קוראת לה) החינוך, למרות שההתמודדות שלי כרגע, היא רק עם כיתה ה' ומורה מאוד לא מוצלחת של הבת שלי. אחד הבנים שלי עשה בגרות במתמטיקה ב 3 יח' והוציא 100 אבל הוא פשוט לא הצליח להסתדר עם המורה של 4 יח' והוא לא היה היחיד. אני מציעה לך להתחיל לשתף אחרים בדברים שאת מרגישה. כועסת - תגידי, תספרי תשפרי. אוהבת - ספרי ותגידי. אחרת אף אחד לא ידע ויצאו טעויות כמו שסיפרת. סך הכל את בגיל שהוא נחשב לגיל נפלא ואני חושבת שהוא אחד הגילים הקשים שיש, כי זה גיל שבו האישיות מתחילה להתעצב כבוגר. לגבי עיצות: חפשי איזה מקום, איזה שיר, איזה דבר "עושה לך את זה" ובו או איתו את מרגישה הכי טוב ותתחברי לפחות פעם ליום למקום הזה. תתחזקי בעזרת הדברים האלה. זה יכול להיות כתיבה, נגינה, שמיעת מוסיקה, קריאת ספר. כל מה שעושה לך טוב. אל תוותרי על זה אפילו כשיש מטלות. לפחות כמה דקות ביום. זה יכול לחזק אותך. חוץ מזה את בהחלט יכולה לכתוב פה. האנשים פה מאוד מחזקים ולכל אחד יש זווית ראיה שונה כך שזה מאוד מחזק. ואת המקומות בהם את מרגישה נכשלת, קחי כדי ללמוד מהם איך להתחזק. ישנו משפט שאומר: מה שלא הורג אותנו מחזק אותנו. לפעמים כשנמצאים בתוך הסיטואציה מאוד קשה לראות והבין את זה, אבל תביני שאלה הם שיעורים של החיים ולא של בית הספר ואפשר להתחזק מהם. סליחה על המגילה , אבל נגעת לליבי. באהבה עופרה

zahav2007

New member
שלום לך מבולבלת../images/Emo4.gif

קודם כל רציתי להגיד לך שהחתימה שלך בסוף מאוד מעניינת.ואני מסכימה עם הנאמר שם... דבר שני רציתי להגיד לך,שאת מזכירה לי עכשיו את עצמי בגיל הזה...מאוד מבולבלת...אבל זה טבעי כי כמו שעופרה אמרה,זה גיל שהאופי מתעצב ועוברים כל מיני משברי זהות כאלה! אל תקחי יותר מידי ללב,למרות שכרגע זה נראה לך כמו סוף העולם! את נשמעת בחורה חכמה ושאין לה ממש בעיה עם לימודים,פשוט קצת חסרת ביטחון...וזה אפשר לעבודד על זה! לגבי הבחור,טוב שלא סיפרת לכל העולם.כי זה טוב גם לשמור על דיסקרטיות לפעמים... מה שלא כל כך קיבלתי שכתבת הוא:"עוד שנה בעזרת השם אני יסיים בית ספר תיכון בספק עם תעודה טכנולוגית אולי 5 יח' ביולוגיה ו5 יח' פרויקט גמר עם אהבה נכזבת עם ממוצע 80 בערך וארגיש כ"כ לא יוצלחית.." אף פעם אל תקראי לעצמך לא יוצלחית! כי את כן בחורה חכמה,אז אל תורידי מערך עצמך! ותאמיני לי,לא קרה כלום,אם היתה לך אהבה נכזבת אחת...את עוד תכירי הרבה בחורים,במיוחד בצבא...ואולי יהיו לך עוד אהבות נכזבות עד שתכירי את ה"אחד"!אז אל תדאגי,חייך לפניך,ויהיה בסדר! ואני יכולה להגיד לך את זה מנסיון,כי גם אני הייתי פעם במקום שלך...והיום זה מאחוריי,ויש שובל ארוך של התנסויות בחיי מאז (התיכון),ואני יכולה להגיד לך שהיום אני אדם הרבה יותר שלם עם עצמי.זה פשוט תהליך! שיהיה לך המון בהצלחה,ותמיד את מוזמנת לכתוב פה את רגשותייך...

../images/Emo51.gif לשתיכן...

ועופרה..אני אכן כותבת..אשמע לעצתך ו אשתדל להגביר את הכתיבה יותר. תודה על העצות ממש חיזקתן אותי!! אני מרגישה קצת יותר טוב...התמיכה שלכן פשוט אין מילים לתאר.... אני ישתדל לעיתים לכתוב כאן..אכן כאילו אבן נגולה מלבי.. וזהב 2007 מחמיא לי שאהבת את החתימה...כתבתי אותה אני וזו הפעם הראשונה שאני מפרסמת את היצירות שלי ובטח שמחמיאים לי על כך..אז
לך.. אני ממש שמחה שמצאתי את הפורום הזה..הוא כבר אצלי במועדפים..
שלכם בהמון הערכה, גלית

למעלה