אז ככה-

sunflowers

New member
אז ככה-

לפני כמה ימים (ב- 23 לחודש) כתבתי כאן על ספר שנראה מענין ושווה בדיקה. סיימתי אותו והוא ממש לא משהו (לטעמי כמובן) אם כי "קריא" למצבים של טיסות וככה, לא יותר. התרגום על הפנים. יחד עם זה, יש בו כמה קטעים שאני חושבת שיכולים להיות מאד מענינים לפורום הזה. ישבתי וטרחתי והעתקתי את הקטע שהוא אולי המרכזי. תזכורת - בסיפור הוא על בחורה לא רזה בשם קני (שפירו) שהיא כתבת תרבות שנונה אשר בוקר אחד מדפדפת בעיתון נשים ומגלה שם לתדהמתה שחבר שלה לשעבר (ברוס) החליט לתאר את חוויותיו כמאהבה של אשה גדולה. ישבתי והעתקתי בשבילכם מהספר את ה"טור" הראשון שכתב החבר לשעבר ושקני נתקלת בו. שוב – התרגום הכושל במקור – ועמכם הסליחה. מענין, לא?? ===================== לאהוב אשה גדולה מאת ברוס גוברמן לעולם לא אשכח את היום שבו התברר לי שחברתי שוקלת יותר ממני. היא יצאה לרכב על אופניים, ואני הייתי בבית, צופה במשחק פוטבול בטלויזיה ומדפדף בעתונים שעל שולחן הסלון שלה, ואז מצאתי חוברת שלה מ"שומרי משקל" – דפים בגודל כף יד שבהם סימנה מה אכלה, ומתי, ומה תכננה לאכול, והאם שתתה את שמונה כוסות המים היומיות שלה. היה שם שמה. מספר הזהות שלה. ומשקלה, שאותו לא אגלה כאן מטעמי נימוס. די שאומר שהמספר די זעזע אותי. ידעתי שק´ היא בחורה גדולה. כמובן גדולה יותר מכל הנשים שראיתי בטלויזיה, מקפצות בבגדי ים או מתנועעות, דקות כגבעול, בקומדיות ובדרמות הטלוויזיוניות. בהחלט גדולה מכל הנשים שאי פעם יצאתי איתן לפני כן. מעולם לא חשבתי על עצמי כעל חובב שמנות, אבל כשפגשתי את ק´, התאהבתי בפקחותה, בצחוקה ובעיניה הנוצצות. עם גופה, החלטתי, אני יכול ללמוד לחיות. כתפיה היו רחבות כשלי, ידיה גדולות כמעט כמו שלי, ומשיה ועד בטנה, ממותנה ועד ירכיה, היתה ק´ כולה חמוקים מתוקים ונעימים. לחבק אותה היה כמו להגיע לנמל מבטחים. כמו לחזור הביתה. אבל כשהייתי איתה בחוץ, לא הרגשתי נוח כלל וכלל. יתכן שהיה זה האופן בו ספגתי את ציפיות החברה, את תכתיביה כלפי מה שגברים אמורים לרצות ואיך נשים אמורות להראות. סביר יותר שזה היה האופן שבו ספגה היא אותן. ק´ היתה חיילת מסורה במלחמות הגוף. בגלל גובהה – מטר שבעים ושבעה סנטימטרים – בגלל מבנה גופה ומשקלה שהיו מקנים לה מקום של כבוד בנבחרת פוטבול מקצועית, לא יכלה ק´ להסתיר את עצמה. אבל אני יודע שאילו היה הדבר אפשרי, אילו יכלו כתפיה השמוטות וישיבתה המכווצת והסוודרים השחורים חסרי הצורה למחוק אותה מן העולם הפיסי, היא היתה נעלמת מייד. היא לא נהנתה כלל מן הדברים שאני אהבתי: גודלה, שפעתה, עסיסיותה המגרה. מעולם, בכל הפעמים הרבות שאמרתי לה שהיא יפה, אני יודע שהיא לא האמינה לי. בכל הפעמים הרבות שאמרתי לה שזה לא משנה, אני יודע שלה זה שינה. אני הייתי רק קול אחד, וקולו של העולם היה רם משלי. יכולתי לחוש את הבושה שלה כמו ישות מוחשית, הולכת לצידנו ברחוב, מכווצת ביננו באולם הקולנוע, מצונפת ומחכה שמישהו יאמר את מה שהיה בשבילה המילה הגסה ביותר בעולם: שמנה. ואני יודע שזאת לא היתה פרנויה. שוב ושוב אנחנו שומעים שהדעה הקדומה על שמנים היא היחידה שעדיין מקובלת, שאנשים שמנים הם המטרות הבטוחות היחידות בעולמנו התקין-פוליטית. נסה לצאת עם אשה "במידות גדולות" ויתברר לך כמה שזה נכון. תרגיש איך אנשים מסתכלים עליה, ואיך הם מסתכלים עליך מכיוון שאתה יוצא אתה. נסה לקנות לה לבני-נשים ליום האהבה ותיווכח שהמידות מסתיימות לפני שהיא מתחילה. בכל פעם שאתם יוצאים לאכול אתה רואה אותה מתייסרת, שוקלת בין מה שהיא רוצה לאכול לבין מה שתרשה לעצמה לאכול, בין מה שתרשה לעצמה לאכול לבין מה שתראה אוכלת בפרהסיה. ומה שתרשה לעצמה לומר. אני זוכר שכאשר התפרסם הסיפור על מוניקה לוינסקי, וק´, כתבת בעיתון, כתבה כתבת-הגנה לוהטת על המתמחה מן הבית הלבן שנבגדה על ידי לינדה טריפ בוושינגטון, וגרוע מכך, שנבגדה על ידי חבריה מבוורלי הילס, שמכרו בזריזות את זכרונותיהם מבית הספר התיכון לרכילאי כתב העת "פיפל". אחרי שהתפרסמה הכתבה שלה, קיבלה ק´ הרבה מכתבי שטנה, לרבות מכתב מבחור שהתחיל כך: "ברור לי לפי מה שכתבת שאת שמנה ושאף אחד לא אוהב אותך." המכתב הזה – המילה הזאת – הם שהטרידו אותה יותר מכל דבר אחר שמישהו אמר. כאילו שאם זה נכון – זה "שאת שמנה" – הרי שגם זה "שאף אחד לא אוהב אותך" – חייב להיות נכון. כאילו שלהיות "לוינסקית" גרוע יותר מלהיות בוגדת, או מטומטמת. כאילו שלהיות שמנה זה פשע. לאהוב אישה שמנה בעולמנו זה מעשה אמיץ, ויתכן זה אפילו מעשה עקר. מכיוון שכאשר אהבתי את ק´ , ידעתי שאני אוהב מישהי שאיננה מאמינה שהיא ראויה לאהבה. ועכשיו, כשזה נגמר, איני יודע כלפי מי להפנות את כעסי ואת צערי. כלפי העולם שגרם לה להרגיש כפי שהרגישה בנוגע לגופה – לא, בנוגע לעצמה – ובנוגע להיותה נחשקת; כלפי ק´, מפני שהיא לא היתה חזקה דיה לגבור על מה שהעולם אמר לה; או כלפי עצמי, מכיוון שאהבתי לא הספיקה כדי לגרום לה להאמין בעצמה. ================== סוף ציטוט. מה דעתכם?

השמנה

New member
יא אללה...

אם הייתי יכולה להבין למה אני כל כך מרגישה כמו הבחורה הזו לפעמים.... נכון, זה קורה לי היום הרבה פחות בזכות איש אחד מיוחד,וגם אני חייבת להודות בזכות עצמי, אבל זה קיים בתוכי כל כך חזק וכל כך עמוק כמו מי שאני בעצם... עד כמה שאני יודעת בראש שמגיע לי הכל הכל הכל,לא למרות שאני אישה גדולה (משכמה הצידה), אלא בלי כל קשר בגלל מי שאני, לפעמים הרגש משתלט והמחשבה הזו שבנוייה בתוכי כל כך חזק בגלל נסיונות העבר, בגלל דפוסי המחשבה הישנים עולה וממלאת אותי ואז אני שוכחת.... אז לחיי המחשבות החדשות וביטולם לאלתר של הדפוסים הישנים!!!

השמנה

New member
יא אללה

אם הייתי יכולה להבין למה אני כל כך מרגישה כמו הבחורה הזו לפעמים.... נכון, זה קורה לי היום הרבה פחות בזכות איש אחד מיוחד,וגם אני חייבת להודות בזכות עצמי, אבל זה קיים בתוכי כל כך חזק וכל כך עמוק כמו מי שאני בעצם... עד כמה שאני יודעת בראש שמגיע לי הכל הכל הכל,לא למרות שאני אישה גדולה (משכמה הצידה), אלא בלי כל קשר בגלל מי שאני, לפעמים הרגש משתלט והמחשבה הזו שבנוייה בתוכי כל כך חזק בגלל נסיונות העבר, בגלל דפוסי המחשבה הישנים עולה וממלאת אותי ואז אני שוכחת.... אז לחיי המחשבות החדשות וביטולם לאלתר של הדפוסים הישנים!!!

ואווווווווווווווווווו

קטע כל כך אמיתי, זאת אומרת קטע שהוא ממש המציאות של היום, נרצה או לא נרצה, הח´ברה של היום , משפיעה כל כך על החלטות של אנשים. אני לא מבינה למה אדם לא יכול לעשות מה שהוא רוצה, ולהראות איך שהוא רוצה בלי שמייד יתחילו הביקורות עליו. ובלי שישפיעו לו לרעה על חייו. אותה הבחורה בגלל דעות כל כך קשות של אנשים מגיעה למצב של חוסר אונים . את האמת את החב´רה של היום קשה לשנות, כי זה משהו שגדול מאיתנו, מה לעשות לא כולנו מושלמים אך מה שאפשר לעשות זה לגרום לעצמנו להראות למי שלא מבין מה שבאמת חשוב. והחשוב זה לאהוב את עצמך, ולא להיות מושפע, והכי חשוב זה שאנחנו הפרט נהייה חזקים, ונעשה מה שנוח לנו, אם טוב לנו להיות גדולות אז כך אנחנו נהייה, ואם לא טוב לנו , אז רק אנחנו נוכל לגרום לשינוי. ועוד משהו, אנשים שלצידנו שאוהבים אותנו ואיתנו, נותנים פוש ראשוני, נותנים לנו חוזק להמשיך, ואיתם הכל אפשרי אישה יפה.

AlteX

New member
איפה אלכס נעלם? ../images/Emo12.gif

אין צורך להתקשר למשטרה
- אלכס כאן. אלכס השקים הבוקר ב- 5:00 ונסע לים (ל-
), ראה את אור ה-
המלאה והמדהימה (היום היה ירח מלא למי שלא שם לב...) שוקעת ואת
ה-
זורחת לה ומאירה את השמים ואת הים. סה"כ אלכס בילה בוקר מדהים ביופיו בחוף בת-גלים בחיפה וחזר הביתה לישון ב- 10:30, לאחר תנומה
"קלה" (כ- 6 שעות
) התעורר אלכס רעב כמו זאב
וכמו תמיד במצבים כאלה עמדו בפניו 3 אפשרויות: - לבשל בבית - לצאת למסעדה - לנסוע להורים והפעם בחר אלכס באפשרות הראשונה ועכשיו, אחרי מרק חם וספגטי מצויין, אלכס חזר לפורום... אלה היו מחוויותיו של אלכס השבת... ...אבל זה לא מה שבאמת רצית שאספר, חמניות חמודה
, רצית שאגיב לקטע שלך מהספר, שאלת מה דעתי? זה לא ברור? לא ברור שאני מסכים עם כל מילה ומילה שם...? אני גבר שמן שאוהב נשים שמנות. אף פעם לא הייתי "בארון" לפחות לגבי ההעדפות שפיזיות שלי (כן הייתי בארון אחר, אבל על זה לא עכשיו). האמת היא שלגביי מראה חיצוני הוא דבר לא כזה חשוב... לפחות אני מאמין שתאורטית אוכל להתאהב בכל אחת, זה פשוט תלוי בי ובה, אבל לא במראה שלה. כלומר, צריך להסתכל על אדם כמכלול ולא להפריד מראה מחלקים אחרים שלו... אבל כמובן שעמוק בפנים אני תמיד מקווה שבת זוגי תהיה גדולה ושופעת (ומבחינתי כל המקומות נכונים), ועם אני יוצא עם מישהי גדולה אז, למרות שאני חושב שכל אדם צריך להחליט בעצמו מה הוא רוצה לעשות עם הגוף שלו, עמוק בפנים אני תמיד מקווה שהיא תשאר גדולה ולא תרזה... אבל הדבר מתוך הקטע שאני מסכים שהכי אהבתי זה... לגבי החיבוק של אשה שמנה... כי אין דבר יותר חם, יותר אוהב, יותר מקנה הרגשת קרבה, יותר מ ד ה י ם מחיבוק שכזה. בלי לפגוע חס וחלילה ברזות שבינינו, חיבוק חם וחזק של אשה שמנה זה משהו לא מהעולם הזה! (אז אני כבר מת להגיע למפגש העתידי שלנו כדי לקבל שלל של חיבוקים כאלה!!!
)
בינתיים, כל מה שאנחנו יכולים לעשות זה להגיד עוד פעם... ועוד פעם... אתן יפות כמו שאתן! אל תתנו לחסרי מוח למיניהן להגיד לכן מה אתן צריכות להרגיש! תרגישו טוב עם עצמכן ועם הגוף שלכן! ותמיד תזכרו שאנחנו אוהבים אתכן וכל גרם שבכן, מכל ה-
ולסיום זר של
-ים,
-ות וממתקים שימתיקו לכולנו את הערב ויהפכו אותו ליותר מקסים... אלכס.

גילה37

New member
דייייייי עכישו אני מאוהבת בך ../images/Emo23.gif

כל פעם שאתה כותב משהו כזה אני מתרגשת מחדש אתה גבר כלבבי אלכס יקר וחמוד ואנחנו עוד שכנים
חוף בת גלים???????? שלך עם המון אהבה והערכה גילה

AlteX

New member
הממ... עכשיו שהמנהלת מאוהבת בי...

ויש לי פרוטקציה שכזאת...
מה אוכל לעשות כדי לזרז את המפגש המיוחל??? אכן חוף בת גלים, שמעתי שאכן את גם צפונית, גילוש, אז מה, מתי את מצטרפת אליי לדיג?

גילה37

New member
אני חושבת שהיא עשתה לעצמה טובה...

בכך שהיא גמרה איתו את הקשר , הוא התביש בה כשהיו בחוץ והוא כנראה הקרין זאת החוצה אפילו בלי לנסות לפגוע בה והיא לא היתה צריכה הרבה ע"מ להרגיש לא טוב עם עצמה ... לאף אישה אסור להתפשר על מישהו שעושה לה בעצם " טובה" כל אישה צריכה להיות עם מישהו שיעריץ אותה ללא תנאי גילה

DREAM111

New member
קטע חזק לדעתי.

כמו תמיד אנשים מגלים אחרי מעשה איזה שטויות זה היה לאבד את זה. גם הוא הבין שאחרי הבושה שלו ואחרי הפחד מהאמירה החברתית הוא רוצה אותה. מעניין איך תמיד מגיעים למסקנות שכבר מאוחר מידי.

למעלה