אז ככה

Gongor

New member
אז ככה

שלום לכולם, בשנים האחרונות חברים שלי ואני משחקים המון משחקי קופסא מדי כמה שבועות. זה לא שאנחנו מכורים לזה, אבל זה פשוט ממש נחמד :) כמה שאלות לי אליכם: 1. פעם השתעממנו ממש, וראינו שלאחד החברים שלי יש בחדר שלו את המשחק "בית מלון". רצינו לראות מה לעשות ואיך לשחק, אבל אין לנו הוראות. מישהו יכול לעזור? 2. אנחנו מכורים, אבל מכורים ממש, לשני משחקים: סטלרס וטליסמן. א. סטלרס זה אחלה. ממש. ב. יש לנו בבית גירסא ממש ישנה של טליסמן בעברית, והתרגום שלה מעפן. אנחנו כל הזמן רבים לגבי כל מני חוקים שיש בעייה להבין בגלל התרגום. מי יכול לעזור לנו? תודה!

jack of hearts

New member
תשובות שלאו דווקא יעזרו

א. כל הכבוד. משחקי לוח זה מעולה וזה לא בושה להיות מכור לעניין. ב. בית מלון משחק שלבני 12+ הוא משעמם. אין מה לטרוח. ג. תזרוק את טליסמן לפח. תשקיע 100 שקל ב Dungeoneer או קצת יותר ב Runebound ותודה לי אחר כך. הייתי עונה לך ברצינות (למרות שזו באמת דעתי לגבי המשחקים), אבל אין לי תשובות לשאלות ששאלת. נ.ב. סטלרס אכן אחלה. ממש.

טלד

New member
תשובות

1. מצורף קישור לחוקים מאתר של חברת הסברו באנגלית. אל תצפו ליותר מדי מהמשחק הזה.... 2. סטלרס זה אחלא, אבל יש עוד הרבה משחקים לא פחות טובים ואת חלקם הגדול אפילו ניתן להשיג בארץ די בקלות (היי, חלקם אפילו תורגם לעברית). בארץ יש את חנות פריק בת"א שמחזיקה מלאי גדול של משחקי לוח, ואת כוכבי כסף שמייבאים ומתרגמים משחקים ואפשר להזמין דברים דרך האתר שלהם.

IirionClaus

New member
בנוגע לטליסמן

המשחק מלא בהמון חורים בחוקים. מומלץ פשוט להסכים מראש על הפירוש שמקובל על כולם, ובמידה והמשחק נתקע פשוט לזרוק קובייה על מנת להחליט. אתה מוזמן לשאול שאלות ספציפיות, אבל בהחלט יתכן שתקבל כמה תשובות שונות. וכמובן, ברוכים הבאים :)

למעלה