לא ..
אני יוצר חובבן שעושה את זה לכייף בזמני הפנוי בלבד . לא למטרת רווח או מסחור כלשהו . היום השוק דורש לרוב פולאון נטו וזה ממש לא הסטייל שלי . אם אתה רוצה אתה מוזמן להוריד את הפרומו שלי ששוחרר בעבר, אני מעתיק את תוכן ההודעה לכאן . ================================================================ The_Wonderboy_-_Vision_Controll-(Artist_Promo)-2005-OiG Playlist 01_Mini_Megamix_-_(2005)-OiG.mp3 02_Vision_Controll_-_(2005)-OiG.mp3 03_Weird_Child_-_(2004)-OiG.mp3 04_Morning_of_Acid_-_(2004)-OiG.mp3 05_The_Indian_Gool_-_(Trip_Version_2003)-OiG.mp3 06_Mockooba_Vision_-_(Trip_Version_2003)-OiG.mp3 07_Central_Park_Farm_-_(2002)-OiG.mp3 08_Silence_of_Hell_-_(Trip_Version_2002)-OiG.mp3 זהו פרומו שלי ששוחרר לרשת לפני שנתיים בערך, בתקופה שעוד הייתי יוצר, מה שכבר אני לא עושה ,מפאת קוצר זמן והשראה. העלתי אותו משום שהרבה חברים כאן חדשים,ולא זכו לשמוע אותו בזמנו, הטראקים כאן הם משנת 2002 ועד שנת 2005, והסאונד בהתאם אז אל תסקלו אותי באבנים

. הסגנון שלי הוא האפילה המושלמת לצידו של הגואה טראנס , (ממש לא סגנון הדארק של היום וכל המתלווה אליו). טראק 1 - Mini Megamix 2005 מיקס של כמה סקיצות, שנוצרו בשלהי 2005 שהיום חלקן כבר טראקים מלאים , עד הדקה ה 2:26 זה חלק מטראק שבעזרת השם ישוחרר במלואו בקומפייל הבא של OiG, שכנראה יהיה הרציני ביותר ששחררנו עד עכשיו, שיכלול את כל הסגנונות של האמנים שלנו, ויעבור גם מאסטרניג של סאונד בעזרת השם . הקטע הנ"ל מאוד אטמוספיירי, ואמור להכניס את המאזין למעגל קסמים של זריחת טריפ מתסבכת ומושלמת, שמצד אחד, נסוך חיוך של אושר על ההפנים, ומהצד השני, דמעות של עצב בעיניים . מ 2:31 ועד 3:50 זה רמיקס שלי לסקיצה של חברי הוד, הלו הוא האמן, Broken Project. את רוב הצלילים בקטע הזה הוא יצר, ואני רק ערכתי את המבנה לפי סגנון השמיעה שלי . הסגנון יותר מתכתי אנרגטי ומלודי, לכיוון הלילי ביותר . מ 3:50 ועד 5:36 זה קטע שלי, בו ניסיתי לחכות את הסגנון הישן של איציק לוי, שהוא בין היוצרים המוערכים שהיוו בשבילי השראה גדולה . שילוב של אטמוספירה מלודית אפלה,לצד עוצמת הזרם של ה LSD הזורם בדם האנשים שרציתי שיאזינו לקטע הזה . מ 5:41 ועד הסוף זה קטע שיצרתי עם חברי תמיר המכונה,MishmoonKin. קטע אפל ביותר של לילה מרושע עד מאוד,שמטרתו הייתה לתת הרגשה של מרדף, שאני אישית חושב שדי הצלחנו בכך אבל את זה אתם תחליטו . טראק 2 - Vision Controll - 2005 טראק שנוצר בתחילת 2005,בו ניסיתי להעביר את מה שנקרא, אפקט הלונה פארק בטריפ , בו אתה מרגיש נע במעגלים, וכל מיני צלילים מוזרים מתחילים לתפוס צורות, ואתה רואה אורות נדלקים בכל מיני צבעים וצדדים . המטרה שלי בטראק הזה הייתה להעביר את המאזין את המסע שהלך לי בראש באותה תקופה הזויה , סגנון של גואה אפל מזווית ההשקפה שלי לטראנס , ניסיתי לחכות כאן את הסגנון הישן של סיוצ'י סוזוקי הגדול, וזה מה שיצא לי

. טראק 3 - Weird Child 2004 טראק משעשע שנוצר בשלהי 2004, שמשלב בתוכו ווקאלים מאוד משעשעים בעברית , שזה בעצם חלק מתוך סרט שאכלתי במסיבה בשנת 1997,שזרמתי להנאתי במסיבה בחג הפסח, ואז אכלתי סרט על איזה ילד מוזר,שהגיע למסיבה ושינה את כולה, בחירת השם של הילד המוזר נבעה כבר מתוך סיפור אחר, שהוותיקים ביותר כאן מכירים אותו . בכל אופן טראק מתסרט מאוד, שמתחיל בכוונה תחילה איטי ועולה לאט לאט, עד לשיא שלו, האזינו ותבינו . טראק 4 - Morning of Acid - 2004 טראק שנוצר בתחילת 2004 שמראה את זווית הראיה והתחושה שלי לבוקר על אסיד באותה תקופה, מתחיל מלחמתי ומתסבך עד 1:32, עולה לשיא של טירוף עד 2:20, ואז לשיגור האמיתי שמטיס אותך למסע קסום, שנותן ליטופים לאונות של המוח עם גלים של סרטים, לשלב שהירוק של העצים מתחיל להתחבר ולהשתנות בזווית הראייה . בשלב שאתה חושב שכולם מחייכים והתסביך מאחריהם,ומכאן הכל וורוד . טראק 5 - The Indian Gool - Trip Version 2003 טראק מטורף לגמריי שנוצר בשלהי 2003 גואה טראנס אפל במיוחד, שאמור להביא אותך לתסביך המושלם, עם צלילים עשירים מכל הצדדים וכל מיני ווקאלים שיזכירו לכם סאומי טראנס, ממש מעגל מטורף של זורמי הקרטונים של אותה תקופה הזויה,סיפור הזוי מאוד בטראק שמשתנה מתחילתו ועד סופו,עצם הסיפור שלו הוא על אדם שנדבק בו שד אינדיאני ואיבד את דעתו, וממש לא ידע מה קורה לו, זה ממש שיא הטירוף שהיה לי בראש באותה תקופה. טראק 6 - Mockooba Vision - Trip Version 2003 חזיון מוקובה טראק אפל מאוד ומסתבך ביותר,נוצר בתחילת 2003. עד 2:50 המטרה הייתה כמה שיותר הזיות מטורפות,ושהצלילים יתחברו עם ה LSD. מ 2:50 עד 5:28 עליית גיטרה מטורפת שנותנת מפלט בטוח מההזיות המטורפות, לזרימה בריאה ומעבר למימד שאליו התכוון חזון מוקובה. מ 5:28 ועד הסוף טירוף שהמטרה בו הייתה ליצור את אומנות התסביך מכמה שיותר צלילים . אם הצלחתי בזה ? , אתם תשפטו כבר . טראק 7 - Central Park Farm - 2002 טראק מצויין לדעתי שאני אישית מאוד אוהב, נוצר בשלהי 2002. משלב אומנות של גיטרות עם הרבה זרם אטמוספירה וצלילים . סטייל גואה טראנס אפל וטהור שיחודי רק לי .

טראק 8 - Silence of Hell - Trip Version 2002 טראק מתכתי מאוד שיצרתי בתחילת 2002, שעוד הראש שלי היה עמוק בפסיכאדליה של אותם שנים הזויות, קטע מסתבך מאוד,שנותן אי שקט עשיר בצלילים ובאטמוספירה לילית והזוייה . עכשיו לכל החברים שמתכוונים להוריד את זה אם אתם מתכוונים סתם לרפרף בין הטראקים אז תחסכו לכם את המקום במחשב אבל אם אתם מתכוונים להתעמק ולהבין את המטרות שלי ביצירתה של המוסיקה הזו באותה תקופה אז עשו זאת ותנו חוות דעת ואני אודה לכם מאוד . נ.ב - כמו שציינתי למעלה הסאונד גרוע מאוד בהתאם לאותה שנה שהוא נוצר היום אני כבר הרבה יותר עמוק בקטע של הסאונד מאשר אז אבל היום אני כבר לא יוצר .

מקווה שתהנו - The Wonderboy . הורדת הפרומו -
http://www.fileflyer.com/view/ngp6WAV נ.ב.נ - אתם יכולים וצריכים להעביר לכל אדם באשר הוא, שאתם יודעים שיהנה מהסגנון הזה .