אז ככה:

אז ככה:

החלטתי לחפש בשני כיוונים: משפחתו של בעלי. משפחתי. המידע שכתבתי בהודעה הראשונה היה בקשר למשפחתי. אצטרך מחר לשאול עוד כמה שאלות את סבתי - מקווה שהיא זוכרת. בקשר למשפחתו של בעלי מצאתי שלושה בני משפחה, ובבוקר אשאל את בעלי ואתקשר לדודתו (אחות אימו ז"ל) ואני מקווה שיהיו לי עוד פרטים. ויש לי שאלה: איך אני מוצאת פרטים על אדם בארץ, שלא בטוח אם הוא חי או לא? תודה לתשובות שלכם.

bilen

New member
בהצלחה! אם את נכנסת לעניין, כדאי

מאוד להשקיע זמן בקריאת המדריכים של הפורום שנמצאים בלינק שמצד שמאל. זה יעזור ליצירת שפה משותפת עם האנשים כאן ותוכלי גם לבצע הרבה חיפושים באופן עצמאי לפני שאת פונה לכאן. בהתחלה זה נראה כמו סינית וכעבור כמה שבועות כולם הופכים למקצוענים. כדאי גם לקרוא בדפים קודמים של הפורום כדי להתרשם משיטות החיפוש של האנשים כאן. חג שמח!

תודה רבה! קראתי את המדריכים

ואני ממשיכה לאסוף מידע. הקטע שמצאתי המון מידע על משפחתו של בעלי, סבו נרצח בשואה, וכן שני אחיו (אם הבנתי נכון). הענין שעל משפחתי לא מצאתי כלום - עדיין, ממשיכה לחפש. כמובן שאעזר בבני משפחה מבוגרים שעדיין חיים.

לידיעת מורידי התוכנה לעץ המשפחה

התוכנה אמנם בחינם, ואפשר לבנות בה עץ ולהוסיף הורים, ואחים וכו'. אבל שרוצים להדפיס התוכנה מבקשת לשלם, כך שעד שמשלמים אי אפשר להדפיס, לי זה חבל כי אני לא רואה את התרשים פרוס לפניי.

למעלה