אז ככה

יפעת*

New member
אז ככה

זה אומנם לא כל כך קשור לפורום אבל הגור שמצאנו זכר. אז עכשיו צריך שם, כי חשבתי רק על שמות לנקבות יש למישהו רעיון??????

avielss

New member
לפני חודש אבד לי כלב שקראתי לו

צון צון דון צון צון הראשון צונצי וכשממש רציתי לפנקק אותו היתי קורא לו שקשוקה. אולי זה יתן לך משהו (:)

יפעת*

New member
מצטערת שאיבדת את הכלב

אבל זה שם גדול מדי לחתול קטן כל כך

רעיונות

לחתולים (הזכרים) שהיו לי בעבר קראו: בייב נסיך ג´וש ולנכדים החתוליים: נלסון מיקי

Boojie

New member
בדרך כלל זה עוזר

אם את מתמקדת בתחום מסוים שאת אוהבת ושמעניין אותך, ושהיית רוצה ששמו של החתול יהיה מתוכו. למשל, אני חובבת מדע בדיוני (חובבת? מקצוענית... אני אחת משתי מנהלות פורום מד"ב כאן בתפוז, ומצטרפת בזאת למספר המרשים של מנהלי פורומים שיש כאן...), והיה ברור כשנתנו שמות לחתולים שלנו שנבחר את השמות מתוך התחום הזה. בתחום המד"ב, אגב, קל למצוא שמות לחתולים, כי משום מה סופרי מד"ב נוטים לאהוב חתולים מאד...
אז תחשבי, מה את אוהבת. את אוהבת מוזיקה? בטח יש משהו בתחום המוזיקה שיכול ללכת (סול מז´ור. אחלה שם לחתול...
) את אוהבת אוכל? יש כמה שמות של מאכלים שיכולים לעבוד טוב (רוקפור, יאמי... סחוג, וכן הלאה. מטעמי פסח אני לא אכניס כאן שמות חמציים...) ובמקרה הכי גרוע? יש אתרים באינטרנט שמציעים שמות לחתולים. רובם באנגלית, אבל עדיין יכולים לתת השראה לא רעה. גם באתר (הנפלא!) של שונרא יש הרבה תמונות וסיפורים של חתולים, שיכולים לתת לך השראה לשמות.

יפעת*

New member
תודה על כל העיצות

זה לא חתול ראשון שלי, ואני לא רוצה למחזר שמות. אולי למישהו יש רעיון למשהו עברי?

לחתולים שלי קוראים

שסק ומישל היה לי פעם חתול שקראו לו סומסום ואם נורא רוצים להיוט רטרו אז: מיצי, פיצי, שמוצי

Boojie

New member
יש תיאור של החתול?

יותר קל כשיודעים איך הוא נראה.

יפעת*

New member
קטנטן עם פנים מתוקות

עיניים כחולות ענקיות, אפור מפוספס, אף חצי שחור חצי ורדרד רגלים לבנות... ובכיין... יש לו ריאות ענק, הוא יכול לצרוח ושומעים אותו שני בלוקים קדימה.

MARMELAD

New member
לחתול שלי קוראים

חתול. ויש לו גם שם חיבה - צ´וּקוּ. אבל השם חתול הוא הכי מתאים לו כי הוא הכי חתולי בעולם.

יפעת*

New member
חשבתי על חתול

על אמיל על בר.... שום דבר לא נראה מספיק מתאים ליצור המתוק הזה

Boojie

New member
תקראי לו "פווארוטי"... ../images/Emo3.gif

עם אף חצי שחור חצי ורדרד, אולי "מילקי"? (סתם, זה הזכיר לי את המילקי עם הקצפת. גם לי יש חתולה עם אף כזה, קוראים לה "טריגר". נעים מאד...)

יפעת*

New member
אני רוצה שם עברי

שמתי את הדיסק של cats יש שם שיר מלא מלא שמות אבל אף אחד לא מצלצל עברית

עופר 123

New member
לחתל דווקא מתאים..........

משהו צרפתי - לואי קטורז ! אם מתעקשים על עברי - למה לא שמיל
? עופר

anat11

New member
אני הכרתי חתול מגניב שקראו לו...

צבי... בחיי! לזוג שהיה אותו, היה גם חוש הומור מצוין.

לי היה כלב שקראו לו...

קראו לו גרשון תתפלאו אבל זה השם שניתן לו לפני שהבאנו אותו הביתה.... מצחיק נכון?

למעלה