אז ככה...

B i g B

New member
תראה מה עושים

מסמנים עדיפויות ככה: נ"מ (מקום 1. רצון 5) גולני (מקום2. רצון 2) נח"ל (מקום 3. רצון 2) בגלל שהרבה מלש"בים רוצים גולני ונח"ל, יקבלו לשם אנשים בעלי מוטיבציה גבוהה בלבד (כאלה שסימנו את זה במקום הראשון ועם רצון 5), לכן אין מצב שאתה מגיע לשם. לעומת זאת לנ"מ יש ביקוש יותר נמוך לכן אתה מגיע לשם 100% אם אתה מסמן את זה ראשון.

advasoly

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כנס...

עם כל ההערכה שיש לי לסטילים, ויש שם אנשים איכותיים לאללה... (אני יודעת, כי הספקתי להכיר שם דיי הרבה אנשים וחבר שלי נמצא שם... קח בחשבון שאתה נשאר הרבה... היציאות לא משהו... בקורס אתה סוגר 21 כל הזמן כמעט, 14 זה איזה צ'ופר גדול.. ולפחות פעם אחת תסגור 28... חיל הים וסטילים במיוחד (לדעתי... ) יש שם אנשים מדהימים, באמת... אין, אתה תאהב ת'חברה שאיתך... אבל קח בחשבון שזה לא קל... המון שם נשברים ורוצים לצאת מהשירות הזה... גם בעיקר בגלל היציאות שהן לא משהו בכלל.. חבר'ה שהם בתותחנים וכאלו יצאו יותר ממך הבייתה.

advasoly

New member
ודרך אגב...

אם אתה צריך משהו, כל דבר.. עצה או משהו- באמת אתה יכול להתייעץ איתי, כי אני עוברת את כל הבלאגן הזה של סטילים עם חבר שלי ואני חושבת שאני אוכל לעזור לך הרהב עם זה... כבר הספקתי ללמוד כמעט הכל על סטילים... בהצלחה! אהה, והמון בנים גם מגלים שיש להם בחילות קשות וזה בגלים בים, כי אנחנו לא מדברים על משהו קטן, אנחנו מדברים על גליםפ של איזה 3 מטר ככה והמון מקיאים.. בכל מקרה, אני מציעה לך לשאול את כל השאלות שאתה יכול, כדי שלא תלך לאן שאתה לא מכיר, וגם סתם לידע כללי... אבל למרות כל העובדות הממש ממש לא קלות בסטילים, אני חושבת שהאנשים שייצא לך להיות איתם בשירות הם פשוט יוצאים מן הכלל!

חברה שהם בתותחנים וכאלו יצאו יותר??

מה אתה דפוק? אפשר לחשוב תותחנים זה כלא...לא יוצאים הבייתה מהתותחנים. בתותחנים יש יציאות קרביות כמו לכל מקום קרבי אחר בצהל. ואם אתה מוכר לו סיפורים כאלה אז מי יודע, אם להאמין לשאר הסיפורים שלך

תוםםםם

New member
תודה לכולם, אבל כנראה לא הבנתם...

את השאלה. השאלה היא איך אני מסמן את הסטילים בעדיפות ראשונה, אם אין לי אפשרות לכתוב "סטיל"ים" ב-3 העדפות?

king30

New member
קח בחשבון

שמחרבנים\משתינים בים ככה שמעתי מחבר

למעלה