אז ככה...

צפרדעית

New member
אז ככה...

ראשית אני חייבת להתחיל בצהלת ניצחון קלה <קולולולולולולו> אני MCSD!!! סוף סוף הסיוט מאחורי... הרבה זמן לא חלקתי איתכם את מה שקורה בחיי,כי בעצם לא היו לי חיים (רק מבחנים ומבחנים ומבחנים) עכשיו כשהכל כבר מאחורי, אפשר לקחת נשימה עמוקה ולספר לכם שאני כבר אחרי 10.5 ק"ג ירידה. הקצב אומנם לא מספק, אבל כניראה שלגוף שלי יש חוקים משל עצמו. אני עדיין על כלכלת בלנדר, אבל כבר מזמן התחלתי לנסות מאכלים קצת יותר מוצקים ולצערי הרב התמכרתי למונסודיום גלוקומט <פירה כמובן> חוץ מזה "גנבתי" מכם כמה רעיונות ובינהם <ההצלחה הגדולה מכל> פטה טונה מעדן מלכים. בשבוע האחרון התחלתי לשלב גם הליכה יומית שגורמת לי(לפחות פסיכולוגית) להרגיש קצת יותר קלילה. עד כאן הסקירה הכללית מאחלת לכולם פסח כשר והמון הצלחה צפרדעית(שרוצה כבר להיות היום בעוד שנה)

ליאת ו

New member
כל הכבוד על ירידה במשקל../images/Emo8.gif

בהצלחה בהמשך הדרך קבלי ממני
ממני ליאת

zoei1

New member
גאה בך!! ../images/Emo49.gif מתכון של פטה טונה../images/Emo92.gif

gal33

New member
מזל טוב כפול ומכופל, הן על ה- MCSD

שנקנה בזיעה רבה, והן על קצב הירידה המרשים. שאי ברכה בעמלך, גל

OBY

New member
מזל טוב ! וגם X 10.5 כל הכבוד !../images/Emo98.gif

אני מבים ש MCSD זה Mעוד שנה Cולם יראו Sאני Dוגמנית חג נפלא, והרבה בהצלחה גם במחשבים וגם בירידה. מלא הערצה, OBY

שרה16

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo105.gif../images/Emo65.gifכל הכבוד!!!!!!!!!

סחתאן על התואר! וסחתאן על הירידה במשקל!!!! איזה יופי לקבל בשורות כאלו טובות! אני מרגישה מתוך המילים את השמחה והאושר שלך,ואני שמחה להיות שותפה לו.. מתי רואים לך??????רוצה לראות את השינוי
... אצלי הכל בסיידר!אנחנו קצת מסוגרים,למי ששומע חדשות...הליקופטרים חגים מעלינו ויש כוחות כבדים באיזור..... (ואני חשבתי שאנחנו לא על המפה..) שיעבור הכל בשלום! שרה

Ofericko

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד!!! ../images/Emo45.gif

כל הכבוד, צפרדעית, על ההצלחות הנהדרות בחייך. אין מתוק יותר מנצחון שבא מעבודה קשה ואמיתית. שכל נסיונותיך בחיים יגמרו בצורה דומה. Ofericko & Michal

רוייקו

New member
אחלה ירידה ../images/Emo105.gif אם כי, אל תתפלאי

במידה ותהיה עצירה של שבוע שבועיים או אפילו טיפה יותר.. זה חלק מהעניין.. המשיכי לדבוק כמה שיותר בכלכלה רכה. איזה כייף לך. אני אכול קינאה
חג שמח גם לך רוייקו

1osnatv

New member
מזל טוב+2 ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב כפול 2 התכוונתי אני שמחה מאוד עלי והצליחי ורזי עוד כל הכבוד המשיכי כך

רונה 29

New member
וואה וואה ווי וואה -כל הכבוד אחותי../images/Emo22.gif

אמרתי או לא אמרתי פרופ´ קוואה קוואה
כל הכבוד לך !!! שיחקת אותה !

ronnymp

New member
../images/Emo105.gif ית .... ../images/Emo49.gif + ../images/Emo49.gif

אז מזל טוב פעמיים אחת כמובן עבור ההצלחה המרשימה בירידה והשניה .....
..... עבור מה
... מה זה בדיוק MCDS
אני מנחש שזו איזושהי הסמכת כלשהי התחום המחשבים - אולי מטעם מיקרוסופט סתם ניחוש .... - אבל אפשר לקבל בבקשה פירוש רש"י לעניין
בכל מקרה - מזל טוב גם על זה ... רוני

צפרדעית

New member
בהחלט מייקרוסופט<טפי עליהם>

אני "נחשבת" כרגע מוסמכת מייקרוסופט לפיתוח תוכנה <אעלק> אבל העיקר שזה ניגמר... לא סובלת מחשבים ואין לי מושג איך לעזאזאל הצלחתי לסיים את התואר הזה אבל עם הצלחה לא מתווכחים
עכשיו אני מגיעה לשלב האמת בחיים שלי----> חיפוש עבודה ואין לי מושג מה אני רוצה להיות כשאהיה "גדולה"(אבל קטנה) נ.ב למישהו יש איזו משרת ניהול בשבילי???<אני מוכנה לשלוח רזומה>

jazmin40

New member
כל הכבוד ../images/Emo105.gifית !!!!!../images/Emo45.gif

חג שמח!!! ומאחלת לך המשך ירידה קלה ומוצלחת!!!!

מזלטוב.

אגב, 10.5 ק"ג בחודש אחרי ניתוח זה לדעתי משהו בין המון ל"בסדר". מה פתאום קצב לא מספק... שלומית.

למעלה