אז ככה:

אז ככה:

אם אנחנו באמת רוצים שיבנו יותר סקייטפארקים בשיראל אז זה חלק ממה שצריך לעשות: 1) להחליק כמה שיותר ברחוב כדי שהאזרחים ובעלי העסקים יתעצבנו ויבקשו שיתנו לנו מקום שבו נוכל להחליק בלי לעצבן אותם(זה מה שעשות בארצות הברית ותראו מה יש שם עכשיו) 2)כמו שאמרו להתחיל לבנות בעצמנו במקומות שאידיאלים לסקייטפארקים. 3) והכי חשוב זה לעשות את הדבר הפשוט של לארגן עצומת סקייטרים כדי להראות שאנחנו חלק באוכלוסיית ישראל שהוא לא קבוצה קטנה בלי כח אלא קבוצה גדולה ושהולכת וגודלת עם הזמן בעלת כח השפעה, מה שיגרום לראשי ערים או ראשי מועצות להתייחס אלינו כמו שצריך ולבנות לנו סקייטפארקים. אולי זה נראה דימיוני אבל זה אפשרי, כל מה שצריך זה שכל אחד מאיתנו יזום כמה שיותר.

sk8er

New member
אין לנו מה לעשות.......

למדינה אין כסף, בעלי העסקים ירביצו לנו או שיביאו כלבים או שישברו ת´סקייטים שלנו ויש את המצב הבטחוני שמשפיע על הכל (כולם מרוכזים בו ופחות בספורט וכאלה) מצטער שאני כזה פסימי אבל אני רק אומר ת´מציאות

fishi14

New member
פחות מרוכזים בספורט?!

הם לא פחות מרוכזים בספורט, הם פשוט מרוכזים בספורט הלא נכון (כדורגל)! בעלי החנויות יהיו יותר בוטים כי הם פשוט כאלה!!! הם לא יפנו לעירייה, הם יפוצצו ת´סקייטרים במכות או משהו... ככה זה בישראל... רוב בעלי העסקים הם לא נחמדים... גם לא נראה לי שמפריע להם במיוחד, קחו לדוגמא את שוסטר- יש שם מיליון וחצי חנויות וכל הזמן מסתובבים שם סקייטרים, זה לא מפריע להם במיוחד... . אקיצר- צריך למצוא רעיון אחר. אפשר באמת להתחיל לבנות פארקים קטנים ואז אולי מישהו סופסוף יקלוט שיש גם סקייטרים במדינה הזאת (!) .

world skater

New member
זה כמו..

אנחנו במטולה נוסעים באיזהשהו מקום והמועצה כל הזמן מיתעצבנים.. אז הם אמרו שיבנו לנו בקרוב סקייטפארק קטן לעצמנו במטולה...........

למעלה