אז ככה ילד כותב בתוכ דלי = א י ל ה סתאאאאם
א אפי לוג New member 20/3/02 #2 גם את? ממציאה הגדרות לתשבץ תרתי משמע של יום שישי? זה יופיע השבת בעיתון?
א א י ל ה New member 20/3/02 #3 ששששששש אל תרת(מ)י את העגלה לפני הסוס. הזבובונים מבאסים אותי. א י ל ה צוהלת
א א י ל ה New member 20/3/02 #5 אני חשבתי דווקא צונפת שייך לפורים. זה מה יש לגמדים על הראש. א י ל ה צופנת סוד
א א י ל ה New member 20/3/02 #6 הא ואיך עושה חתול? כלומר כשהוא עושה את ה-ררררר הזה שלו? א י ל ה צופנת עוד סוד
D Dan_Kap_ Active member 21/3/02 #10 חתול עושה עוד! אל תפסיקי!! אוי כמה שזה נעים!!! די! מספיק!! [ ונשיכה או סטירת ציפורניים לשיפור ההבנה ] ככה עושה חתול, לא?
חתול עושה עוד! אל תפסיקי!! אוי כמה שזה נעים!!! די! מספיק!! [ ונשיכה או סטירת ציפורניים לשיפור ההבנה ] ככה עושה חתול, לא?
ה המתחילן מהמלין New member 20/3/02 #7 הילד הזה יושב ליד מראה ? או שזה הדלי ? כותב עוד הערה בתיק של אילה: היא גם מוכשרת בנוסף למעלות האחרות שצפונות בה.
הילד הזה יושב ליד מראה ? או שזה הדלי ? כותב עוד הערה בתיק של אילה: היא גם מוכשרת בנוסף למעלות האחרות שצפונות בה.
א א י ל ה New member 20/3/02 #8 הו אתה מינהל כל כך מיצוין. אתה רואה את הירח שם, בתוך הדלי? אתה מוכן להביא לי אותו רגע? א י ל ה הצד האפל של הירח
הו אתה מינהל כל כך מיצוין. אתה רואה את הירח שם, בתוך הדלי? אתה מוכן להביא לי אותו רגע? א י ל ה הצד האפל של הירח
D Dan_Kap_ Active member 21/3/02 #9 הו אילה! ואני תמיד חשבתי על break down the wall, ולא על I´ll see you on the dark side of the moon ...
הו אילה! ואני תמיד חשבתי על break down the wall, ולא על I´ll see you on the dark side of the moon ...
א א י ל ה New member 21/3/02 #11 אפשר גם וגם, דאן קאפ? משהו כמו when the wall breaks down, meet me on the dark side of the moon ??? א י ל ה מהדסת בין הטיפות
אפשר גם וגם, דאן קאפ? משהו כמו when the wall breaks down, meet me on the dark side of the moon ??? א י ל ה מהדסת בין הטיפות
D Dan_Kap_ Active member 21/3/02 #12 אפשר, אבל זה נשמע כמו תקליט אוסף של הפינקפלויד זצוקלל"ה... ואני לא כל כך אוהב תקליטי אוסף - משום מה אני מרגיש אותם חסרי נשמה.
אפשר, אבל זה נשמע כמו תקליט אוסף של הפינקפלויד זצוקלל"ה... ואני לא כל כך אוהב תקליטי אוסף - משום מה אני מרגיש אותם חסרי נשמה.