אז ככה

אז ככה

אסור לי ליגרום לריב בפורום,באופן זמני אני מנוע מלהגיב בצורה אישית לגולש הזה או לגולשת הזו,על הנושא הזה,אפשר לנסות לפנות אלי במסר אישי. אתם יותר חזקים אבל אני יותר משוגעת מכם טיוטה: בלה בלה בלה יום טוב לטובה בלה בלה

אז ככה

אסור לי ליגרום לריב בפורום,באופן זמני אני מנוע מלהגיב בצורה אישית לגולש הזה או לגולשת הזו,על הנושא הזה,אפשר לנסות לפנות אלי במסר אישי. לך לטיפול יא דפקט

מה חולה עליי? רק בריאות מאמי חחחח

יאללה היום ב 12 אני ואת והירח מלמעלה חחחחחחחחחחחחחחח

שבועעעעעעע טובבבבבבב../images/Emo3.gif

שיהיה לכולם שבוע טובבבבבבבבב ומוצלחחחחחח ומלא אושר,שמחה,אהבה,בריאות והמון המון המון המון חיוכיםםםםםםם מישהו לא חושב כמוני??????

שבוע טוב לכולם...!! ורגע לפני

שאני נעלמת שוב: הודיעו ללווין של הצאט שיילך לטיפול פסיכולוגי מכיוון כשנכנסתי לשם המשתמש שלי מצאתי ממנו 3 מסרים קצת לא נורמלים(על מנת לשמור על רגיעת הפורום לא אפרסם את תוכן המסרים). בתודה ושוב שבוע טוב, רוזעעע!

שבוע טוב מאמי

רוזהההההההההההה חולה עליךךךךךךךךךךךךך גם אם תעלמי מפה למאה שנה זה לא יגרום לי לשכוח ממך ואגב...עוד 4 ימים תהיי פה טוב? בינתיים שיהיה לך שבוע טוב נשמה מקסימה ותמשיכי להיות מאושרת

רוזעעעעעעעעעעעע

חיים שלייייייי ... חחח אל תתרגשי..כבר קלטנו אותו..ונקווה שבימים הקרובים הוא באמת יופנה לטיפול כלשהו מואהההההההההההההה אוהבת אותך המוןןןן!

אז ככה..

חפרנית בעמ אכן נמצאו עובדות מתחקירים שונים שהיא אכן חופרת.... אבל בקשר למר לווין ששמו רמי ..איני רואה לנכון זאת לתת לך לרשום שטויות מזוויעות בפורום אבקש ממך להפסיק עם זאת בתודה כל האנשים שלא מעזים להגיד לך את זה וכלכך רוצים שתעשה את זה אז....ח-ד-ל- ל-ח-פ-ו-ר ס-ע-מ-ק!!

למעלה