אז ככה..

אז ככה..

אתמול ניגשתי לבחינה, בסימולציות עמדתי על 0-2 טעויות בכמותי, 2 טעויות במילולי ובערך 12 באנגלית ): אתמול בבחינה, בכלל נחשתי בפרק אחד בכמותי 5 שאלות, בלי לקרוא אותם בכלל ): כל שאלה קראתי פעמיים, הייתי בלחץ מטורך, בהבנת הנקרא שאין לי אפעם טעויות, עד עכשיו אני לא מבינ העל מה קראתי :/ עשיתי כבר פעם אחת דרך קידום בצפר, היה טעות לגמריי, אתמול ניגשתי אחרי קורס בגבע. מה עכשיו?! אין מצב שהגעתי למה שאני צריכה ): ללכת לקחת עוד קורס?! בשביל מה..אני מרגישה שאני יודעת הכל (לפחות במילולי וכמותי) באנגלית אני מתכוונת להמשיך ללמוד ת'אוצר מילים ולקרוא ספר (מה שלא עשיתי עד עכשיו). וכן יש לי סבלנות, יש לי מלא סבלנות (למדתי כמעט 10 שעות ביום, מהחרשנים), אבל הבחינה אתמול ממש ירקה לי בפרצוף :/ לא משקפת אפילו שליש מהידע שלי ): השקעתי כ"כ הרבה, ובסוף יש לי בערך 7 טעויות בפרק (אולי קצת הגזמתי, אבל זה בערך) ): אוף.. אין לי מושג איפה לשים את עצמי, מתי להתחיל ללמוד למועד הבא? ואיך? ואם יש טעם בכלל? זה נראה לכם בר שיפור?! מצד שני פשוט לוותר לעצמי וללכת למכללה? או לחלופין, ללכת ללמוד משהו שאני לא רוצה? ): טוב, אני קצת מיואשת, הורים שלי בחו"ל, אין לי אפחד שינחם אותי..ואני ממש מצטערת שהוצאתי עליכם הכל, אנ פשוט לא יועדת מאיפה להתחיל ומה לעשות והכי מתסכל אותי שזה רק מבחן ושהוא באמת מצליח לבאס אותי כ"כ ואפילו עלול לשנות לי מסלול חיים (עם כמה שזה נשמע מוגזם!) טוב, חפרתי, יום טוב.. (נקווה)

אלעד9898

New member
גם לי הלך רע.......

במילולית..... תתנחמי..... חוץ מזה לי זה לא היה כזה סיוט ללמוד אז נראה לי שאני אולי יעשה עוד אחד בעתיד.....

מוקימו

New member
חברה

הגזמתם קצת, היה בכללי די קל. אם הייתי משקיעה עוד קצת היה לי בטוח את ה650 . ואנגלית היה קלללל. ‏ אבל אני במילא רוצה מכללה, אז גם ה500 טוב בשבילי. ‏ ואל תתיאשו, עם הרבה תירגול עוברים את זה

elena20

New member
אוקיי,לדעתך היה קל, זה לא אומר

שלאנשים אחרים גם היה קל.

k xoxo

New member
גם אני ככה..

די פעם שנייה שאני עושה את זה כבר חרשתי את החיים באמת בסימולציות (לפחות האחרונות) הלך לי מעולה ממש והמבחן הזה פשוט עצבן אותי!!! הוא באמת לא שיקף אתרוב הדברים שאני יודעת ולמדתי הרגשתי כאילו לא עשיתי כלום ושאני הולכת לקבל את אותו ציון כמו במבחן הקודם בכלל אני בדר"כ הכי חזקה במילולי, והיה לי קשה בטירוףףףף וגם אנגלית לא היה קל בכלל! כמותי דווקא היה לי סביר (שזה מוזר כי זה מה שהכי קשה לי) אבל למרות שהיה קל יחסית פרק אחד לא סיימתי ו2 תשובות אחרונות נאלצתי לנחש!!!!
באסה באסה אבל את התוצאות הסופיות נדע רק עוד 3 שבועות ובנתיים עדיף לא לחשוב על זה בכלל בכל מקרה...... אם יש אפשרות ללכת למיכללה...... למה לא??? נקווה לטוב....

retro2

New member
אלעד תגיד

עשית בחדר 208 בבן גוריון בגוטמן ? אני זוכר שאמרת שאתה עושה שם ,אם כן איפה ישבת ? אתה היית הבחור שמסיים פרק ב15 דק' ,,אני כבר שומע אותו מאפס את הסטופר ,ואני עוד בשאלה 2 ...:)

retro2

New member
גם אני באמצע

אני בן , הייתי עם חבר שלי ,הוא ישב מלפני , הייתי בשורה עם עוד מישהו , שישב משמאלי , עם משקפיים ,אולי זה אתה :)

yehuda18

New member
הבחינה לא ירקה לך בפרצוף

התפקוד שלך בבחינה ירק לך בפרצוף. את צריכה לעבוד על עצמך ולא להילחץ מהבחינה, כי בסה"כ זו באמת רק בחינה. (אומנם קשה וחשובה.. אבל רק בחינה) ולא נורא יש אנשים שעשו יותר מפעמיים ושלוש את הבחינה, בסוף תתגברי ואני בטוח שתוציאי מעצמך את המקסימום ותלמדי מה שאת רוצה. אני בכל מקרה גם, כנראה, אבחן שוב.

כן, כנראה :/

אני סתם מבואסת.. יעבור לי.. נראה לי.. אני מקווה.. זה אמור לעבור לא?! פווו.. התעייפתי..

DavidOus

New member
משקף למה לא...

ככי בחשבון שאולי לאחרים היה אפילו יותר גרוע ואם לא אז כניראה הבעיה היחידה שלך זה לחץ שזה גם מעין מדד של הפסיכו הידע הוא רק הבסיס איך את מפעילה אותו תחת לחץ זמן זה ההבדל בין כולם... אבל ניראה לי היה רע לכולם אז תיתנחמי :) "מסתכל בתשובות ומיתבאס לאללה"

למעלה