אז ככה...

bonita0707

New member
אז ככה...

אני בצבא.. ויש איזה מישו חמוד שמוצא חן בעייני... הוא לא משרת איתי.. אלא הוא בא כמה פעמים בשביל לסדר משו במשרד שליי.. והוא גר דיי רחוק ממני. אני מהמרכז והוא מהצפון.. והתחלנו לדבר.. והחלפנו גם טל' וזה..וגם חזרנו חצי מהדרך ביחדד..אז היה לנו זמן לדבר.. ולהכיר יותר:] וגם קיבלתי אותו כמה פעמים והוא קיצר בקרוב משתחרר וכנראה הוא לא יחזור למשרד יותר רק ביום שלישי הקרוב כדי לסדר עוד משו קטן..וכנראה חוץ מזה זהוו.. ותלכס אמרתי לו כשדיברנו אח"כ שהוא מצא חן בעיניי וזה.. ואם הוא רוצה שניפגש וזה:].. אז והא אמר שהוא ורצה אבל בגלל המרחק זה בעיה...שאיך ניפגש..וזה.. אז קיצר לא יודעת זה היה בחמישי ולא יודעת אני אמרתי אני לא מתכוונת לדבר איתו או משו שאם הוא ירצה הוא יחפש אותי.. אז לא יודעת מה לעושת. הוא מוצא חן בעייני ואני ורצה לראות אותו ..:] חשבתי אולי בשלישי שניפגש.. אם זה יצא בכלל/: אז שכאילו בשני אני אדבר איתו ואשאל אותו אם הוא ורצה. או שבשלישי פשוט אני אשלח לו הודעה..אבל זה גם בעיה כי אם הוא בא בבוקר ואני שם עד מאוחר קצת../:. אז לא יודעעת מה לעשות.... אווףף. לא יודעת או פשוט לעזוב את כל העניין..כי תכלס אני יודעת שלא יצא שום דבר רציני.. אבל עדייין אני רוצה להיפגש איתו.. לא יודעת מה אתם אומרים:)..

כמה דברים...

את כותבת ש"תכלס אני יודעת שלא יצא שום דבר רציני". מאיפה את יודעת? ואם ההרגשה שמובילה למשפט זה אכן מבוססת על מציאות אז הייתי אומרת לך ללכת על זה רק אם את מחפשת משהו לא רציני. רק שלדעתי אולי העובדה שציינת היא לא כל כך עובדה אלא הרגשה המתבססת על המרחק ביניכם...

תגובה

מרחק בעיה טכנית בלבד, ואם אוהבים אפשר להתגבר עליו. מצאו לכם את הזמנים הנוחים לכם, אפלו רק תפגשו לעתים רחוקות גם-כן טוב. בעתיד יהיה לכם יותר זמן לקשר קרוב. השתדלי לנצל את הזמן המועט שנשאר לכם לבנות את הקשר היטב.

למעלה