אז ככה...

CHEN39

New member
אז ככה...

אתן כאלה מתוקות שאתן מתעניינות בי... תקשיבו, בחור מקסים, שנון, מצחיק ועוד ועוד... מדברים הרבה בטלפון, זרימה טובה. נראה לי סבבה לאיזו הרפתקאה חביבה. הלב שלי חסום לגמרי. לא מצליחה לדמיין אהבה או משהו כזה אבל גם ככה זה נעים וממלא. צריך רק להפטר לגמרי מרגשות האשם. זה כל כך טפשי. אני יודעת שיש לי זכות קיומית להנות, אבל המרחק בין הידיעה לביצוע גדול. היום קראתי איזה טקסט על משמעותו של מאהב בחיינו. מאהב , לא דוקא אדם, אלא כל התעסקות ממלאת שמזכירה לנו את טעם החיים. כזאת שמשכיחה מאיתנו את ההשרדות. הופכת את שגרת היום יום לשולית ולא לעיקר חיינו. ככה אני מתחילה להרגיש. הלואי שתמצאו מאהב. ושאני אוכל להינות ללא נקיפות מצפון. אוהבת אתכן.

מאהב הוא מישהו שאוהב

אז יש אהוב ויש מאהב והכי טוב שיש את השילוש אוהב אהוב ומאהב באותו אחד היו ימים שחתי בחרונה של האהבה אז המצאתי לי אהוב דמיוני ולא כתבתי שירים נמלאתי באהבה ומצאתי אהבה אמתית לזמן מה אז אולי לכתוב באהבה לאהוב שלא לידך ישחרר את הרגשות ויעניק המון אושר וגם יגרום לך לזהור ולמצוא את המאהב שיאהב את הזוהר הפנימי שיקרן מפניך

תפוח בשל

התפוח בשל הוא וטעמו כפרי גן העדן מבקש להתרחק מן העץ לפרוש לגורל ליעוד שלו נופל הוא סמוך לשורשיו ויודע העץ הוא שנתן לו חיים ועתה עליו להתגלגל הלאה למצוא לו נתיב להיות בו אז הוא יטמע באדמה המתוקה להשריש שורשים עמוקים לגדול כעץ נותן פרי טעים ליצור פירות חדשים ועסיסים דרך החיים מהזרע עד לפרי

והמסקנה

תחשבו על זה התפוח כישות עצמאית רק שהוא מוותר על זהות שלו כתפוח רק אז מתאפשר לזרע שלו להפוך לעץ חדש תמיד משהו חדש יבוא רק אחרי אובדן הישן רק השינוי של הזהות מצמיח משהו חדש

CHEN../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

יקרתי , קל לומר תפסקי להרגיש אשמה , ומאד מוזר לי שאני אישית לא חשתי רגשי אשמה בלתי בכיף עם האהוב שהיה . ועוד פחות מחצי שנה אחרי האסון, למרות שהאסון נפל עלינו כרעם ביום בהיר אהובי,דבר עמי ועם הבת על הדייט , שיהיה לי אחרי לכתו, האם זה מה שהקל עלי? לא יודעת ,יודעת שמאד היתי זקוקה לידיד , חבר , אוזן קשבת ,ודאגתי לעצמי. זה שסיפור אהבה לא המריא אצלי , לא יאש אותי, לפחות מצאתי ידיד אמת . ולך חן, למדי להנות מהרגע, העסקי עצמך ונסי פחות להציק לעצמך. אך עושים זאת? שאלה קשה בהצלחה בכל אשר תבחרי

CHEN39

New member
תודה ים...

אני לומדת לזרום. בלי לחשוב על מה שהיה, על מה שיהיה. נשארתם חברים עד היום? ספרי מה היה...

לחן../images/Emo9.gif

סקרנית מה היה? אז כמו שהוא אמר .."השלת עצמך הוזהרת" במשך תקופה ניסנו , התרחק ,עדיין הכל היה חדש לא שאלתי שזאלות והיה נתק קצר , נפגשנו, נמשכנו ,הקשר חודש , הבחור הבהיר שהוא בפרשת דרכים , ולא פנויי לקשר , שנהיה ידידים טובים , לא הקשבתי ,נאחזתי בקשר, הזהיר אותי , שמבחינתו לא פנוי לקשר , היתי שם מחכה שיתפנה לקשר , עד שביום בהיר הודיע לי שפגש משהי היה קליק והולך להפגש איתה ... קבלתי קשה כעסתי ,אבל , שחזרתי הכל והבנתי, שאני נאחזתי במשהו שלא היה , מגיע לי יותר ,אנחנו בקשר מעולה , הוא לא מצא זוגיות , כי בשביל קשר צריך קודם למצא את עצמך והיום היחסים בנינו כמו אחים ... איש סודי , יועץ שלי ,חבר יקר . וכך אני לגביו.

נסחפתי

יו איך נסחפתי, אך נחשפתי , הגזמתי? ודודתי עדנה מגיעה לכאן וקוראת .. חחחחחח כנראה שהיה נדרש שאעלה על הכתב..

ככה זה בחיים

לפעמים הרצונות לא דומים ואנחנו מקווים שאולי ונשארים ברקע לא שורפים את הגשר ואז נולדת מזה חברות אמיצה של ידידות נפש וזה טוב לא פחות מחברות צפופה כי היא לצידך לא תלויה במערכת יחסים אלא חברות ותמיכה שנשארת לזמן רב

למעלה