אז ככה,

אז ככה,

לא יודע אם זה מתאים כל כך, אולי יותר מתאים ללוח הכרויות, אבל מה אכפת לי לנסות... אני בן 24, ועברתי כמה דברים בחיים. אני מבית דתי, וכבר לא מגדיר את עצמי דתי, גם לא דתל"ש, אולי מסורתי... לא סגור על שומדבר. גם לא מגדיר את עצמי בהרבה כיוונים אחרים. בכולופן, היום יום רביעי, ונגמר לי משבתות עם ההורים. אם יש פה בחור ירושלמי נחמד (או משהו באזור) שגר לבד, אני מאוד אשמח לאיזו היכרות בזק, ומאוד מאוד אשמח אם תזמין אותי לעשות שבת... אני מבשל בכיף, ופנוי ביום שישי. כן, זה קצת משוגע, אבל מדובר על השבת הקרובה. הקרֵבה... אני לא מפחד מקצת ספונטניות, עשיתי דברים דומים בעבר והיה מאוד נחמד. אפשר לפנות אליי פה, או באטרף ( *1לבד - זה הניק...) תודה, סליחה, ויומטוב לכולם
נ.ב. - לא מדובר בסקס, לכל התוהים, התועים והטועים.

dagystyl

New member
מזכיר לי את מצבי...

גם לי מגיע המצב בשבת שאין לי כוח לזה יותר - שבת בבית עם ההורים. עוד פעם כועסים למה בא לי לישון עד ארוחת שישי, ועוד פעם מתעצבנים בבוקר שבת למה לא קמתי לתפילה וכו' אני לא צריך לספר... שמע, אני מצדיע על הספונטניות. גם אני עושה דברים ספונטנית לפעמים, אפילו שכועסים עליי אחרי זה. אבל כן, אלו החיים שלנו, וזכותינו להיות איפה שנוח לנו. אם הייתה לי ידרה והייתי גר לבד הייתי מזמין אותך בכייף (אני גם אוהב לבשל וכאלו...) מקווה שהשנה יההי לי את האפשרות למצוא דירה או משהו... בכל אופן, אני מאחל לך מכל הלב המון בהצלחה. (צעד לא קל, אבל שווה)

לא מתאים?

ל"קצת מסובך" ול... (מסובך ביותר בעברית...) האם לא דובר על כך בעבר בחסות פורום זה? פנו אלי באמצעות הדוא"ל ותראו, שדבר זה הוא בר השגה (הרבה יותר מאשר ה"חתונה" של האח עם בן זוגו...). מי שיודע את מספר הטלפון של אסף, יכול לבקש ממנו את מספרי (אסף! אתה מורשה בזאת למסור את מספר הטלפון שלי לשני גולשים חביבים אלו...)

גם אתה מוזמן להתקשר אלי

כן...יקירי גם אתה מוזמן להתקשר מזכיר שוב מספר הפאלפון 7809585 = 050 ואראה במה אוכל להועיל ולעזור כמיטב יכולתי אשמח מאוד שתתקשר. אסף. ================================================================================== סמכו על הפולניה, ו.... אסף בשטח לא להיות במתח ====================================================================================

אשמח שתתקשר אלי אשתדל לעזור

שלום בן אדם יקר מה שלומך? מקווה שבסדר אשמח אם תתקשר אלי לפאלפון מספר 7809585 = 050 ואראה במה אוכל לעזור, אולי ישנם ירושלמים שיכולים לארח אותך לסעודת- או סעודות שבת כן.... אני מכיר ירושלמים וגם אוכל להעביר לך מספר הפאלפון של מתי גולני. אשמח שתתקשר אסף.

למעלה