אז ככה...

liatchoice

New member
אז ככה...

בדיוק סיימתי טירונות, היה לי הכי כיף בעולם ונהנתי מכל רגע... עכשיו, אני בדרך לתפקיד כלשהו במשרד הבטחון הספקתי להיות שם פעם אחת מאז הטירונות ושנאתי כל רגע, כל ה"הרגשת צבא" עברה לי והרגיש לי ממש רע להיות שם... אני יודעת שזאת רק ההתחלה, אין לי מושג לאן אני הולכת עדין ויכול להיות שבסופו של דבר יהיה בסדר ואפילו טוב. אבל, רציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף תפקיד וללכת ליחידה קרבית...כי בכל זאת אם אני לא אהנה אני ארצה ללכת למשהו שיהיה לי טוב בו, ואחרי הטירונות (למרות שהיתה 01) אני בטוחה שאני אתאים לזה. אז באמת...למישהו יש מושג אם אני אוכל לעשות את זה מתישהו?...לבקש לעבור תפקיד? ויש סיכוי שיתנו לי לעשות כזה דבר? ואם כבר, אז יש לזה תנאים? וסתם שאלה אחרונה - יחידת שדה זו יחידה קרבית? תודה רבה.

יחידת שדה= קרבי

כשעשיתי גיבוש קרבי הייתה שם חיילת שכבר התגייסה... זה מאוד אישי, שווה ניסיון ופקסים, ותלוי בהמון כולל הפרופיל... הייתי מציעה לך לחכות קצת, להשתפשף בתפקיד ואז להחליט... קרבי זה לא טירונות 01...

liatchoice

New member
אני מודעת לזה

וברור שאני אחכה...אבל בכל זאת אני אשמח לדעת פרטים כבר מעכשיו.. אין לי ספק שקרבי זה לא טירונות 01..ולכן גם אשמח אם תסבירי לי באמת מה עושים במסגרת תפקיד צבאי, כי זה בכל זאת צריך להיות שונה מטירונות במסגרת והכל אגב, יש לי פרופיל 97

למעלה