אז ככה

אז ככה

מכיוון שבפורום בלוג טיוי חברתי הוא גם נועד להציג בו דברים של מי שקשור לבלוג טיוי גם בעקיפין,למשל מה קשור השירשור יום הולדת לבלוג טיוי עצמו?,כי זה שייך בעקיפין למי שקשור לבלוג טיוי חברתי, אז אני רושם הודעה מ שלי,גם אם היא לא מעניינת את רובכם ובכל זאת היא מעניינת חתך מסויים של אנשים, נכון שיכול להיות פורום של לווינית תקשורת באתרי אינטרנט אחרים אבל אני חושב שאין כל רע שהנושא הזה של הלוויני תקשורת,יהיה גם באתר האינטרנט של תפוז אנשים, אז ככה יש פה קישור של דבר שאני אהבתי

זה בסדר, תהיה רגוע ../images/Emo163.gif

אף אחד, וגם לא אף אחת בפורום בלוג טיוי חברתי באתר של חברת תפוז אנשים לא שאל אם נחסמת או לא וגם את אף אחד ולא אף אחת בפורום בלוג טיויי חברתי באתר של חברת תפוז אנשים לא מעניין מהו סדר העדיפויות שלך למרות שהוא כבר ידוע לכולם... וחוץ מזה- למה לכתוב שוב את אותה הודעה של לווינים? כבר כתבת אותה השבוע? תרענן אותנו קצת, לא לשעמם בבקשה.

אז ככה

אני אוהב את התחום של הלוויני תקשורת,ואני חושב שהדעה שלך לא מייצגת את דעתם של כל אזרחי מדינת ישראל, אולי אתה ועוד כמה אוהבים גיוונים ונושאים אחרים,אבל אני לא חושב שכל אזרחי מדינת ישראל אולי חושבים כמוך, ואני רשמתי שאני לא נחסמתי כי אני חושב שזכותי המלאה לרשום זאת, וזה לא מוגדר כהצפה כי זה לא דבר שקרי מה שאני רושם וזה דבר שמכוון לזמן הזה בהודעה אחת אלא אם כן אני מתקן דברים בהודעה הזו, הכתבה של הלווינים הזו היא כתבה אחרת,תנסה ללמוד את השפה האנגלית ולהבין את ההבדלים, לא ראיתי שיש בתקנון של חברת תפוז אנשים סעיף האוסר לצרף קישור לאתר אינטרנט שלא תומך בשפה העברית, וגם אם יש עוד אנשים במדינה הזו שלא מבינים את שפה אחרת אז בכל זאת יש אפשרות שיש במדינה הזו אנשים שהם כן מבינים שפה אחרת, מטרת פורום זה לתת מידע לאחרים וזה ל מוגדר רק אל רוב האחרים,גם אצל המיעוט זה נחשב כמותר

אז ככה ככה

שכתבתי לך "אותה כתבה" התכוונתי על אותו נושא וגם אם היית מצרף קישור בשפה של איזה שבט נידח באיזה חור בעולם או לא משנה באיזו שפה -זה לא משנה כי בכל אופן עד היום אף אחד לא הגיב לך בנושאי הלווינים ואולי בנושא אחר כן היו מגיבים ומשתתפים איתך. אז אל תהיה לי עכשיו "חכם" ותגיד לי ללמוד אנגלית ולמצוא הבדלים. לא אמרתי שהצפת, שיקרת או כל דבר אחר מספיק כבר להתגונן כל הזמןןן עם המשפטים האלו שאתה מנסה להצדיק את עצמך מספיק !!! ואגב תקנון- אתה מתייחס בתקנון למה שרק נוח לך להתייחס, ולמה שלא כתוב בתקנון. אך לעיקר ולכתוב אתה לא מתייחס ותמיד מצדיק או יותר נכון מנסה להצדיק את עצמך. ודי לדמיין שכלללללללללללל אזרחי ישראל יושבים פה וקוראים את ההודעות של הגולשים בפורום. ואגב מייצג - אתה לא מייצג כלום , אפילו לא את בע"ח של ישראל!!!! ותבין בפעם המיליון- אף אחד לא מחפש אותך, וגם אף אחד לא מחפש שתיחסם וזה לא יעניין אף אחד אם נחסמת או לא במילא לא מגיבים לך רק מצרפים את ההודעות שלך לשרשור קיים. תגיד- מתי תעשה לנו משהו טוב ומועיל? זה לא יפה- כולם מחכים כבר
יאללה תעשה מצווה לאנושות נווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

אז ככה

זה שלא מגיבים לי בכתבה זה לא מחייב שחייבים להגיב לי בכתבה,אם יש שאלות אז אפשר לפנות אל האתר עצמו לדואר האלקטרוני שלו כדי לקבל עוד מידע מפורט, אבל זה שאני רושם בפורום זה כדי לתת את הידע הראשוני של הנושא מהנושא. וחוץ מזה הדעה שלך לא מייצגת את דעתם של כל אזרחי מדינת ישראל

אני לא שוכח זה בסדר

כי אני יודע שאין לך משהו אחר לעשות חוץ מלבלבל את המוח פה בפורום. אז זה לא נקרא לוותר או לא לוותר להבא תכתוב לי ככה : "ואל תשכח אני משועמם ולכן אמשיך." הבנת חכם חנוכה?

למעלה