אז ככה

טל 3

New member
אז ככה

סהר ושחר חולות מאוד עם אנטיביוטיקה ועוד כל מיני תרופות ממש על הפנים דלקת אוזנים גרון עינים מה לא חום גבוה זה מה שקורה שמתחילים ללכת לגן לא?? ולמרות זה לא ויתרתי והיתי חייבת להוציא אותם היום קצת לשמש אז לקחתי אותם לפארק הירקון ואפילו זה לא עזר להם להתעודד!!! אני ממש לא מכירה את הילדות שלי ככה והלב נקרע לראות אותם מה יהיה אולי אני אפסיק לשלוח אותם לגן?? כל הזמן חולים שהולכים לגן? הצילו..............................

רז2

New member
קודם כל שיבריאו מהר ../images/Emo101.gif

אני מקווה שהן חשות טוב יותר. אין לי הרבה איך לעודד, רק שכנראה שזה שלב שכל הילדים עוברים.... גם אם הן תלכנה לגן בעוד שנה, הן מן הסתם תחלנה בכל הוירוסים שיהיו בגן. הילדים שלי למשל לא הולכים עדיין לגן, אבל אנחנו נפגשים הרבה עם ילדים אחרים בכל מיני פעילויות מדי יום, והם חוטפים גם ככה את הוירוסים. כך שכפי שאמרתי הרבה עיצות אין לי, כנראה שכולנו באותה הסירה..... העיקר שיבריאו מהר!

קרנושה

New member
החלמה מהירה לכם טלוש.....

ועד כמה שמבאס לומר זאת ללא ספק לגן גם יש קשר למחלות חוזרות ונישנות.......ויש פה שיעידו על זה...... אני ניסיתי ועודינו מנסה לסחוב כמה שיותר את הילדים בבית גם מהסיבה הנ"ל.....אם אצא בחורף לעבודה ואשלח אותם לגן רוב הסיכויים שאעשה פנצ´רים ואהיה איתם בבית יותר מאשר לעבוד.....והעבודה זה לא צחוק..... מאחלת לכם החלמה מהירה מהירה
ים קרן

טל של 4

New member
סהר ושחר המון בריאות../images/Emo101.gif

וכן מנסיוני השנה הראשונה בגן נורא קשה ולא משנה באיזה גיל מתחילים.... לא להשבר עוד מעט הקיץ כאן ואז יש רק נזלת כרונית מהבריכה
תרגישו טוב ושנה הבאה יהיה יותר קל...

למעלה