אז ככה...

orit53

New member
כן שלחתי היום

פשוט רציתי לדעת מה הנוהל בדברים האלו, אם מישהו שמע על מקרה דומה. ואם הם לא יתייחסו למכתב למי כן אפשר לפנות.. מי מפקח על הגוף הזה בכלל?

nomad21

New member
אכן תודה..

למרות שלא ממש שאלתי הרבה.. אבל קראתי את השאלות ולמדתי דרכים חדשות..(ועניתי על כמה שאלות גם כן..) אני מתכוון להשאר כאן עד התוצאות... תודה לכם..

ליטן א

New member
מצטרף לתודות

באמת תודה לכולם על ההזדמנות, על היחס, על הכיף ועל הלמידה. באמת היה כיף לעזור לאחרים, ודרך זה לעזור לעצמי. אני כמעט ולא העליתי לכאן שאלות, אבל יצא לי בערך 3-4 פעמים ביום לענות פה לאנשים בפורום, ואני מאמין שהייתה לזה השפעה רבה על הציון שאני אקבל > לכיוון החיובי
אני מקווה מצד אחד לא לחזור לפורום יותר..
(אני אמשיך לקפוץ לבקר בשביל לראות מתי התפרסמו התוצאות של הבחינה) ומצד שני, אני אשמח לחזור עוד כמה חודשים, אם אני אקבל ציון מספק, ואני אחליט להיות מדריך פסיכומטרי (ומישהו גם יחליט לקבל אותי..
), כי זה ת'כלס משהו שאני טוב בו, ואני חייתי בתחום של ההדרכה בצבא, אז זה קטן עליי, והכסף אמור להיות סבבה.. תודה לכולם

שיהיה בהצלחה לכולם ../images/Emo39.gif

כל חודשיים הגוזלים פה עוזבים את הקן, איזה פורום מייאש. מקווה שתחזרו לביקור. בכל מקרה הפורום זה המקום הראשון שבו תוכלו לדעת אם הגיעו ציונים ולאיפה
שיהיה בהצלחה לכולם!

nate2000

New member
גם אני מודה לכולם

הייתם אחלה, תודה על התמיכה ואני מקווה מאוד שלא אהיה פה במועד פברואר

shalt5

New member
גם אני מודה מודה מודה...

תודה לכולם על השאלות הנפלאות שהועלו פה ושללא ספק עזרו לכולנו תודה לכל מי שעזר לפתור ולהסביר ולהתווכח במשך שעות על יחסי הגומלין ביו מקצב למנגינה... ותודה להוריי שהביאוני עד הלום

למעלה