אז ככה..

Euroziv

New member
אז ככה..

סבתא שלי נפטרה לפני שבוע... ולא נכנסתי לפה בזמן האחרון בגלל זה..ובכלל למחשב עכשיו שנכנסתי ראיתי את המצב של הפורום.. את מה שמעיין כתבה שהיא רוצה לעזוב.. ושהפורום לא פעיל בגרוש.. אז ככה... מעיין זה לא שווה את זה שתעזבי..! כול עוד את אוהבת את מה שאת עושה! ואת עושה את זה מצוין! זה לא שווה את זה..! את מנהלת נפלאה!!תמיד יש רגעים קשים.. וצריך להיתמודד איתם.. אל תברחי.. תמודדי עם זה! ואגב בקשר לזה שהפורום לא פעיל בכלל לי נמאס להגיד לכם את זה כבר..שתביאו אנשים.. אני עושה את כול מה שאני יכול... אבל אתם לא מזיזים את התחת שלכם בכלל! לא אכפת לכם!,אפילו לא מעניין אותכם שהפורום נראה ככה..! ותאמינו לי שהוא יכול להיראות אחרת!,פעיל עם מלא אנשים!! ואני בטוח שיש עוד מלאא כמונו שאוהבים את הדיימונדז ובכלל לא יודעים שיש להן פורום..!! כמו שאני עושה את מה שאני יכול לעשות גם אתם צריכים לעשות!,כול אחד צריך לתת מעצמו..! אולי 5 דקות ביום מה הבעייה לפרסם את הפורום בכול מני מקומות... יש מלא רעיונות להביא אנשים!! אז תעשו לי טובה,5 דקות מהזמן שאתם מדברים עם חברים שלכם באיסיקיו או במסנגר..(הם לא יברחו) תלכו ותפרסמו את הפורום ואת הבנות! אני בטוח שיש עוד אנשים שאוהבים את הסוג מוזיקה שהבנות נותנות! אזזז תזיזו תתחת שלכם כבר! כי לי נמאס להגיד לכם את זה כבר! ואני אישית מעכשיו יהיה הרבהה הרבההה יותר פעיל פה! אז יאאלה לפרסם!! יום טוב לכולם ושבת שלום

../images/Emo60.gifמשתתפת בצערך../images/Emo201.gif

ואתה צודק במאת האחוזים
אני באמת מקווה שתיישם גם את מה שאמרת
יום טוב
.

למעלה