אז ככה

אומי5

New member
אם היה לי מושג איפה זה....

נו זה לא אומר גם יש לי מושג איפה זה ת"א ,אז באתי?

אומי5

New member
אני לא מספיק מבין בספורט אמריקאי

וכנראה שגם בותן לא ,אבל את בטח לא מניו יורק.

boten d

New member
זה בסדר אתה מכיר אותי רק 23 שנה

ולא יודע ש בוטן כותבים ב ט

אומי5

New member
שישים שניות על ההבדל בין בוטן לבותן

היה היה נער קיבוצניק ששמו דותן ,שם סביר ,אפילו יש לו משמעות בניגוד לחלק משמות חבריו. אך מה ,בקיבוץ כמו בקיבוץ ,לכולם משנים /מעוותים /מחליפים את השם לאיזה כינוי . לאותו דותן התחילו לקרוא בות/טן ,יש שיאמרו על שם המאכל הקטנטן.... יש שיאמרו שלא ,שזהו סתם עיוות שם לשמו ,אלה יקפידו לרשום בותן בת' ,כדי להבדיל בין בוטן המאכל הקטנטן לבין בותן הנער (שבגר קצת בנתיים). ואם זה לא טוב לך תתפוצץ ,ככה בא לי לכתוב ,וגם אם תעיר לי עוד חמש אלף פעם זה כנראה ישאר בותן.

boten d

New member
זה כנראה יישאר בותן כמו

כל שאר השגיאות כתיב שלך. אתה סתם מתרץ את היותך עילג. "זה לא סיבות - זה תירוצים!"

justchip

New member
אני שופטת מקומות לפי הפאבים

אם יש שם פאבים טובים (טוב, אפשר גם להגיד חיי אקדמיה וברחובות יש גם את מכון ויצמן- אבל זה משני
) אני לא צריכה יותר.

uri80

New member
בני אדם בעיקר.

אני צריך בעיקר את בני האדם לידי.

אבזץ

New member
צ'יפים חושבים אחרת, וטוב שכך...

לא הייתי רוצה להחדיר להם גחמות, רגשות וחום אנושיים... שיעשו ת'עבודה שלהם בשקט.

Le Fay

New member
תחדשי! רחובות, זה בארץ?

ומתי את מוציאה רשיון לדו גלגלי?

אבזץ

New member
אל תכניסי לה רעיונות לראש!

איזו אימא את? מילא אימא... אבל ככה לזנוח את הפולניות? תחזיקו אותי חזק. אני המומה!!!

Le Fay

New member
קודם כל, היא בחורה.

לא סתם בחורה אלא בחורה אחראית, עם משמעת עצמית לתפארת. שנית, היא כבר נהגת מיומנת. ושלישית, כשאתה עובר לגור בחו"ל נדרשים אמצעים דראסטיים.

שבתאי

New member
אני יודע להגיע לרחובות לבד!!!

יוצא לי המון להיות, לאחרונה, ברחובות... סופסוף למדתי את הדרך בעל פה... אני מגיע בדרך כלל בשעות מאוד מאוחרות של הלילה... כשאגיע בשעות סבירות יותר, ארים לך טלפון ואזמין אותך לגלידה...

אתה פוחד שיאנסו אותו?

חוצמיזה- לא צריך לפחד משדים ורוחות, צרך לפחד מאנשים שמתנהגים כמוהם.

למעלה