אז ככה

דסדס

New member
אז ככה

דבר ראשון סליחה שאני מסלולרי אבל זו אחת הבעיות כרגע. עברתי שבוע שעבר לרחובות ואני מרגישה נטושה לחלוטין! מנותקת מהחיים הנורמאלים... עדיין לא התארגנתי על אינטרנט וכבלים, אני מכירה אולי 5 אנשים בעיר, ופשוט משעמם פה! אומנם התחלתי לעבוד (ותודה לכיבשה), אבל זה רק מעביר תזמן, לא נותן תחושה של עיניין. אז לעיניינו: תושבי רחובות והסביבה מוזמנים לצור קשר לטובת בילוי משותף בערבים. מי שיכול לארגן לי טרמפים מהטיש חזרה לרחובות מוזמן לעדכן בטלפון או במסרים אישיים. וסתם ככה תדעו שגם שאני לא קוראת או כותבת אני זוכרת את קיומכם. שבוע טוב ולילה טוב לכולם.

את מתגעגעת?

אלינו? לאאאא נראה לי. אחותי, תני לזה שבוע שבועיים אני מאמינה שתמצאי שם חברים שלא תזכרי אפילו איך קוראים לנו. שיהיה בהצלחה!

רוולי 21

New member
את תהיא בסדר תני לזה צ'אנס

אני מכירה אתה רחובות עיר מאד משעממת, אבל את תנסי להנות והחיים שם יעברו ללא הרף חכי ותראי.

justchip

New member
מה אין שם מספיק חנויות סטרפלס?

או חרדיות מציקניות שיספקו לך קצת התרגשות בחיים?

justchip

New member
בוודאי

בחורות בסטרפלס עושות לי את זה. Why on earth am I bothering to answer?

רוולי 21

New member
אז אני רוצה לראותך אם,

חוטיני אדום ומעליו בוקסר צמוד צמוד שאוכל לראות את כל החבילה!!! :)) ונראה מה יש לך להציע!

uri80

New member
אני משער שכולנו נשמח לראות, אבל

בינתיים את הויכוחים והירידות שיתפתחו כאן, רצוי לשמור מחוץ לגבולות הפורום.

justchip

New member
לכי ללה מורס

לפחות בזמני היה שם אנשים ובירות טובים- ותספרי חוויות אני מתגעגעת (טוב לא בדיוק אבל מעניין מה קורה שם בקמפוס)

דסדס

New member
נכון

לה מור ממש נחמד ישבתי שם פעם אחת. את הקמפוס עדיין לא יצא לי להכיר...

|אייכון שאת לא יכולה לראות בסלולרי|

אומי5

New member
בתור התחלה קחי כמה המלצות

אם חשקה נפשך לשטוף את בדידותיך באלכוהול ,אני ממליץ על כמה מקומות. קודם כל הפאבים הטובים בעיר מבחינתי הם ה"לה מורס" והדבלין. האחרים פחות טובים אבל סבירים : חוץ מזה יש את הרצל והבלאק ,שהם בסדר,ועוד כמה שאני לא זוכר את שמם. וזהו אין עוד מה לעשות ברחובות......

justchip

New member
../images/Emo46.gif

כולם מעליבים את העיר האהובה עלי, לפי דעתי הפאבים בה מאוד מוצלחים והאוירה בהם ממש נחמדה, אני מתגעגעת אליהם ואני חיה בעיר הנחשבת לאירית מבחינת אוכלוסיה. ולדסדס לכי לקמפוס, גם תוכלי להשתמש בחדרי מחשבים ולהפסיק לכתוב מהפלאפון ויתכן שאפילו תפגשי שם אנשים (החווה כנראה לא פתוחה עדיין אבל החדרי מחשבים יהיו)

אבזץ

New member
chip

גם אני מתפלל ומייחל ששבבי המחשב האישי שלי יחיו באחווה ובשלום יחדיו על לוח האם. אמן סלה. אבל למה את רוצה לכלוא את דסדס בחוות שבעא? היא אדם טוב היא. שלא לספר על המסאז'ים המעולים.

אומי5

New member
את רק מחזקת את דברי.....

לא העלבתי אף עיר (רגע רחובות זה כבר עיר?) ,אמרתי שיש שם פאבים מומלצים ,וזהו. והנה אפילו את, חובבת רחובות מושבעת (לפי ההודעה שלך ),הדבר היחיד שהיה לך להגיד חוץ מפאבים ,זה הקמפוס, וגם זה רק בגלל שיש אינטרנט... אז מתי עושים טיש ברחובות?

Le Fay

New member
עזוב רחובות. מתי טיש אצל justchip?

אני עוד מריירת על האני חיה בעיר הנחשבת לאירית מבחינת אוכלוסיה שלה, פיתום עולה לי טעם של פרש-ברו בחיך וכף רגלי הימנית נוקשת מקצב וולונטארי של שבע שמיניות.

למעלה