אז ככה..

clutter

New member
אז ככה..

אני סיני (ההר, לא המוצא..).. לפני כמה זמן התחלתי לדבר עם מישהו ודי הכרנו. מצאתי את עצמי ממש חושב עליו הרבה וזה די הדדי. הבעיה היא שהוא רוצה לקחת את זה לאט וזה גורם לי לחשוב שאולי הוא לא באמת רוצה אותי.. זה משגע אותי כי אני ממש מתחיל להרגיש אליו דברים.. מה לעשות? לחכות..? לדבר איתו על זה? תודה..

../images/Emo210.gif א.סיני זה שם ממש מיוחד ומקורי

אף פעם לא נתקלתי בכזה. ב. זה שהוא רוצה להתקדם לאט לא אומר בהכרח שהוא לא מעוניין. אולי הוא פשוט לא רוצה להיחפז? אולי הוא טיפה חושש כי אין לו נסיון ולכן הוא רוצה באיזי? ואולי הוא סתם תמים כזה, שנהנה למשוך את רגעי הקסם ולא לקפוץ ישר על ההתחלה כמו רוב חברי הקהילה... לדעתי זה הדבר הכי יפה שיש.

clutter

New member
אוקיי

אז א`: תודה רבה.. עשו אותי בסיני מכאן שמי...
וב`: אתה חושב שזה באמת ככה? שאני באמת צריך לחכות? כי אני רוצה לחכות, אני ממש מעוניין בו.. מאידך אני לא רוצה להיפגע עד שיהיה משהו כי הציפייה הורגת אותי וזה מתסכל ומכניס אותי למצבי רוח עמומים כאלה.. מקווה שיהיה פסדר.. שוב תודה.

מממממממ

המצב הזה יכול להיות מפורש לשני הכיוונים.. יש אנשים שלוקחים את הדברים לאט...שלא אוהבים להיות פזיזים.. שחושבים המון...יש הרבה אנשים כאלה. מממ לדעתי אתה יכול לזרוק לו איזה מילה..להסביר לו את הצד שלך.. אני מקווה שהיא יסיר ממך את כל הספקות. ושאתה תיהיה בטוח ששווה לחכות לו. המון בהצלחה!

dido007

New member
סיני זה שם ממש יפה!

ובקשר למה שאתה צריך לעשות.. לפי דעתי לחכות ולקחת את הזמן ולקחת דברים באיזי.. כאילו אני גם הייתי אומר לך את זה אם הייתי מתחיל לצאת איתך, אני לא אוהב לקחת דברים מהר מידי מוקדם מידי. מצד שני יכול להיו שזה רק תרוץ... בכל אופן אתה תדע בעצמך, אתה תרגיש בעצמך אם הוא באמת סגור על זה שהוא רוצה אותך או לא. שיהיה בהצלחה מתוק!

clutter

New member
אממ

תודה תודה דבר ראשון.. אני לא יודע אם זה תירוץ, כי הוא ממשיך לדבר איתי ויוזם את השיחות בינינו. הוא אומר שהוא צריך זמן וכמו שאמרתי זה משגע אותי.. אני לא יודע למה הוא צריך זמן, ואני לא לוחץ עליו או משהו.. איך אפשר לשנות את זה? זאת אומרת, מה לעשות כדי שיחליט כבר...?

למעלה