אז ככה

N a d a v 1 6

New member
תחכי קצת

ונלך לקנות ביחד......:) אני קינמון ואת גור אחד בשבילך... למרות שזה לא אופרר אבל הקינמון לא יהיה שלי..אבל הוא יהיה שלי...חח אני משתלט מראש....:) בסדר של אחי זה גם שלי למרות שהוא לא יהיה פה....=[ אז אולה במידה ואת קונה גור תחכי..ונלך ביחד...עם אח שלי. איזה גור את רוצה לקנות החלטת על צבע אוו משהו?. אח שלי סגור על קינמון(חח בגללי בעיקר)*. אז.......יש לנו זמן,נחפש מגדל מקצועי..נבוא לבדוק תנאים! נבוא לראות נמצא מחיר הוגן!!!. ונקנה יחד.

סבבה אחלה קבענו ../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif

ואני חושבת על אלבינו כי יש לי כבר סיבל וקינמון. תכלס בא לי עוד 2 , לא בא לי עוד 100000000000 אוףףףףףףףףףףף

N a d a v 1 6

New member
יאיי

אם תקני עוד גור יהיו לך שלושה חמוסים!! ואם תקני עוד 2 יהיו לך 4..... לי יש שלושה,ואח שלי קונה לעצמו עוד קינמון אחד לעצמו,אבל אין כזה של אח שלי אולה! חח אני לא מסכים זה שלי ואני מעכשיו לוקח עליו בעלות....סתם נו גם ככה אח שלי נמצא פה המון ואח שלי כבר בונה לו כלוב מעכשיו בבית, יותר גדול משלי(מקנאאאאא):(. והוא משקיע עליו אבל הוא אמר לי, מה אתה דואג אתה יודע שהוא יהיה פה על בסיס יומי..כי אני יומיום פה....ואני ארצה שהוא יהיה עם החמוסים שלך.....ותחשבי שיש לי 3 סייבלים......... אבל אני מתרגשש כאילו שהקינמון יהיה שלי חח..... אני בטוח אלך לקנות. זכר קינמון,והוא הכי בטוח בי שבעולם..כי הוא יודע שיש לי פטיש רציני לחמוסים. הדאגה האין סופית"ואף אחד לא נוגע בהם כן אמא?,לא אחת החברות של אחותי. כי היא יודעת שהיא תקבל מכות כן תודיעי לה חגיגית?!?!? חח..אמאאא הם קיבלו חטיף? אמאא..כל הזמן אני משגע אותם..ושאני פה החמוסים משוחררים בכל הבית שיניתי גישה לא רק בחדר כי זה לא אופר שהם יהיו משוחררים רק בחדר. ההורים שלי לא נמצאים בערב עד הלילה ככה שאני סוגר את כל הדלתות של החדרים ואת המרפסת. והם יכולים להסתובב כמה שבאאאאאאא להם. הבעיה היחידה שהם רצים אחרי החתולים שלי והחתולים שלי בורחים מהם,צריך לצלם לפיספוסים!!:). אךךךךך חמוסים חמוסים......אין חיה טובה ויפה מחמוסים אין!!!!.

N a d a v 1 6

New member
אולה יקרתי.

כידוע לך לי ולך יש שיחות בתוכנת המסרים. את יודעת שאני דוגל בשיטה שלך,ושכל אחד והחמוסים שלו. אבל את מוכרחה להבין..שאין פה עניין של המלטה אחת,אוו משהו שהם כבר רוצים ל"חוות". העיקר הוא כן הבריאות. תקראי את ההודעות שלי שלה ושל מיכל ותחליטי לבד מי חושב בצורה נכונה יותר.

niritsilb

New member
תקשיב יש בך חוסר אימון

החמוסה באמת לא עברה אצלי עדיין שום המלטה אני מוכנה לתת לך את המספר טלפון של הבעלים מהם קניתי את החמוסים ותשאל אותם שאת שתי ההמלטות הראשונות היא עברה אצלו דבר שני אני יעשה לה עיקור רק אחרי ההמלטה דבר שני אני מפחדת לעקר אחרי ששמעתי על מקרה שלא מזמן כתבו פה על דבר שהיה אחרי עיקור עד לא מזמן עם היו מטופלים אצל דוקטור יובל אדר ועד לא מזמן אנחנו די משתמשים בעזרה של דוקטור שור שעזר לנו שלהוגו התחילה הדלקת במעיין שאופיינית לחמוסים ועל ההריון של טופי

Sweet Fantasy

New member
נירית,

אתה לא עומדת פה למשםט, ואת לא חייבת לאף אחד הסברים והוכחות, זכותך לעשות מה שבא לך, פעם אחת עם הסבר טוב מספיקה בהחלט, אני הבנתי מה קרה אצלך, ואני לא חושבת שיש צורך בהסברים נוספים. אל תרגישי מאויימת, לפעמים הדברים נקראים "בטון" מסויים, אך נכתבו בטון אחר. מקריאה של הודעתייך, אני חושבת שאת אחראית ואיכפת לך. אני מקווה שהכל יעבור בשלום, ומקווה שהגורים ימסרו לידיים טובות, בזמן המתאים. שוב אומר, אם תצטרכי עזרה, ממישהי שעברה המלטה של 7 גורים, אשמח לעזור. מיכל.

N a d a v 1 6

New member
חלילה חלילה

נירית חכי..את סתם תוקפת!! אני לא בא להאשים אותך..תקראי שוב את כל ההודעות זה מה שעשיתי הרגע. תראי אלו הם החמוסים שלך תעשי מה שאת מוצאת לנכון לעשות אני בסך הכל ממליץ לך..ביקשת פירטתי אני כן נותן בך אמון. אף אחד לא אמרת שאת הרבת אוו שלא יודע מי הרביע,זה לא העיקרון,העיקרון שהיא כבר -עברה- 3 המלטות ולכן..מומלץ מאוד שהיא תעבור עיקור,אני רואה שהיא ביידים טובות משמע שלך,לכן אני בטוח שתעקרי ותסרסי. זה הכל!!. אל תוציאי דברים מפרופורציות בבקשה,כי אני לטובת החמוסים. ואני לא מפקפק בך,במיוחד לא אחרי שהסברת את עצמך,חוץ מזה שאני רואה שאת מבינה מאוד. ועצם העבודה שאת האמא שכותבת,זה אומר שאת שותפה לגידול.

אתה צודק

אני לא אמרתי שאתם לא חושבים בצורה נכונה. אני אמרתי שהטון של הדיבור הוא תוקפני מאוד. דברים כאלה אפשר להסביר בנחת. אני לא חושבת שהיא היתה מתעלמת מזה אם הית מסביר את זה יפה. אני מניחה שעכשיו פשוט היא חושבת פעמיים אם להכנס לכאן שוב או לא כי היא תרגיש לא נוח.

samisam

New member
אני חושב

אני חושב שאולה צודקת. מספיק לצעוק לכל אחד לסרס ולעקר ולתת ביקורת,אפשר ליעץ יפה,מיכל את הרבת את החמוסים שלך נכון? לא משנה כמה פעמים ומתי החלטת לסרס לעקר, אם אני הייתי תוקף אותך ומדבר אליך לא יפה היה נחמד לך?הוא שאת היית מחליטה לסרס לעקר אני חושב שלא.הפורום שלך ואני לא אומר לך מה לעשות אבל זה פורום שאומר יותר לעקר ולסרס מאשר כל דבר אחר,לי יש חמוס ואם אני ירצה לסרס אני יסרס ואם לא אז לא אבל אין לאף אחד זכות לומר לי מה לעשות ובמיוחד לא לרדת עלי כי אז אין לי מה לעשות פה אם אני צריך עזרה במשהו זה המקום לעזור לא לסרס לעקר חחח

Sweet Fantasy

New member
אני לא צועקת לכל אחד לסרס ולעקר

ציינתי שלדעתי 3 המלטות זה דיי יותר, לבע"ח רגיש כמו חמוסה. אמרתי, ואני אגיד שוב! אני לא נגד המלטות! אני נגד ילדים שמביאים חמוס, אחרי חודש מגלים שאם הם יביאו זכר ויעשו המלטה, הם ירוויחו כמה שקלים, ונכנסים לעניין בלי ללמוד כלום! אני מצטערת אם זה ישמע מתנשא (ואני ממש ל משווה ביני לבים נירית) אבל אני לעומת רבים אחרים, למדתי המון לפני, ואני לעומת רבים אחרים, עיקרתי את החמוסה שלי כשהיא התייחמה שוב, חודשיים אחרי ההמלטה! מחשש שיקרה לה משהו. בקיצור, לצערי רוב ההמלטות בארץ, הם של ילדים שחושבים שגורים זה כסף, או מבוגרים שלא יודעים שום דבר בנושא (וגם חושבים רק כסף) עובדה, שרוב הגורים נמכרים במחירים מצחיקים, לפני הזמן. בגלל שהם נושכים, משתוללים, מחרבנים בכל פינה ומסריחים את כל הבית. מי שמכיר אותי, יודע שיש הבדל עצום בים המלטה (אחת ויחידה) שהייתה אצלי, לבין המלטות אצל רוב האנשים שמרבים. אני חושבת שאם הייתי ממשיכה להרבות, ההמלטות אצלי היו איכותיות הרבה יותר מהמלטות של מגדלים אחרים (לא כולם, יש אנשים טובים, אבל רובם) נירית נשמעת לי אחראית וגם הבנות שלה, שמביאות תוספת של אבקת חלב, מה שאומר שהן קראו. שים לב שלא אמרתי לה לעקר או לגום לחמוסה להפיל, אני חושבת שעניתי לה ברוגע ובנחת, תשובה יפה ולעניין. ובשורה תחתונה, אף אחד פה לא מחליט בשביל מישהו אחר, אבל זה כן פורום חופשי, ומותר לכל אחד להגיד מה שבא לו, כל עוד זה בגבול הטעם הטוב, מי שיבחר להעלב יעלב ומי שיראה מעבר ישאר. המטרה היא לא להבריח מפה אנשים, וכמובן שכן לעזור, אבל לפעמים הרצון לעזור כ"כ עז שזה עושה את הפעולה ההפוכה.

Sweet Fantasy

New member
ועוד משהו.

הפורום לא שלי, הוא של כולם פה, של כל אוהבי החמוסים. אני אחראית לפתיחתו, כי היה לי חשוב שיהיה לנו מקום רישמי לכולנו. בתור מנהלת אני לוקחת על עצמי אחריות מסויימת נכון, אבל הוא לא "שלי" יותר משלכם. אני לא חושבת שמדברים פה על עיקור וסירוס יותר מדברים אחרים, וגם אם כן, אז מה? זה נושא חשוב, לא פחות מעיקור וסירוס כלבים וחתולים. אם לא תהייה השגחה של המרביעים, זה יגיע למצב של חתולי\כלבי הרחוב.

samisam

New member
נכון

"אני לא חושבת שמדברים פה על עיקור וסירוס יותר מדברים אחרים, וגם אם כן, אז מה?"את רואה זו גישה מעצבנת, זה לא אז מה יש גישה לומר את זה וזה הדבר החשוב. אני לא בה בטענות כי לי זה לא ישנה, אף אחד לא יפגע בי או יעצבן אותי אני פשוט שואב את מה שאני צריך.אני אוהב את הפורום ואת האנשים תנסו להיות יותר חמודים וגם נדב כל הבלגן שעשיתה עם התמונה של הילדה הייתה יכול לעשות במסרים, כי איבדנו עוד מגדל. כנראה שיש לה סיבות לזה לא שזה בסדר, אבל זה לא היה נחמד.

Sweet Fantasy

New member
סליחה,

ומה עם ההמשך להודעה הזאת.? "אני לא חושבת שמדברים פה על עיקור וסירוס יותר מדברים אחרים, וגם אם כן, אז מה? זה נושא חשוב, לא פחות מעיקור וסירוס כלבים וחתולים." בחרת להשמיט. ואם אתה רוצה להתעצבן, אתה מוזמן.

N a d a v 1 6

New member
מיכלי,

בגלל שהגבנו באותו הזמן נראה לי אז זה ייצא כאילו הגבתי לך בכל אופן הגבתי לו ומה שהכי מצחיק,ששנינו רשמו סליחה,חח.(וממש במקרה)*. בכל אופן את צודקת.

samisam

New member
חחח אני לא מתעצבן בכלל מיכלי ../images/Emo140.gif

סתם אני מביע דעה

N a d a v 1 6

New member
סליחה סליחה סלחה אבל יש לך טעות

סליחה? בלאגן?. אם אני הייתי מציג את עצמי בתמונות שהן לא שלי היו יכולים לתבוע אותי,ואת תפוז ביחד, אני מכיר את הילדה שבתמונה למה שאני אשתוק?. אני לא מוכן שהתמונות שלה ייתפרסמו ככה סתם באינטרנט. יש גבול אני מצטער.

למעלה