אני לא צועקת לכל אחד לסרס ולעקר
ציינתי שלדעתי 3 המלטות זה דיי יותר, לבע"ח רגיש כמו חמוסה. אמרתי, ואני אגיד שוב! אני לא נגד המלטות! אני נגד ילדים שמביאים חמוס, אחרי חודש מגלים שאם הם יביאו זכר ויעשו המלטה, הם ירוויחו כמה שקלים, ונכנסים לעניין בלי ללמוד כלום! אני מצטערת אם זה ישמע מתנשא (ואני ממש ל משווה ביני לבים נירית) אבל אני לעומת רבים אחרים, למדתי המון לפני, ואני לעומת רבים אחרים, עיקרתי את החמוסה שלי כשהיא התייחמה שוב, חודשיים אחרי ההמלטה! מחשש שיקרה לה משהו. בקיצור, לצערי רוב ההמלטות בארץ, הם של ילדים שחושבים שגורים זה כסף, או מבוגרים שלא יודעים שום דבר בנושא (וגם חושבים רק כסף) עובדה, שרוב הגורים נמכרים במחירים מצחיקים, לפני הזמן. בגלל שהם נושכים, משתוללים, מחרבנים בכל פינה ומסריחים את כל הבית. מי שמכיר אותי, יודע שיש הבדל עצום בים המלטה (אחת ויחידה) שהייתה אצלי, לבין המלטות אצל רוב האנשים שמרבים. אני חושבת שאם הייתי ממשיכה להרבות, ההמלטות אצלי היו איכותיות הרבה יותר מהמלטות של מגדלים אחרים (לא כולם, יש אנשים טובים, אבל רובם) נירית נשמעת לי אחראית וגם הבנות שלה, שמביאות תוספת של אבקת חלב, מה שאומר שהן קראו. שים לב שלא אמרתי לה לעקר או לגום לחמוסה להפיל, אני חושבת שעניתי לה ברוגע ובנחת, תשובה יפה ולעניין. ובשורה תחתונה, אף אחד פה לא מחליט בשביל מישהו אחר, אבל זה כן פורום חופשי, ומותר לכל אחד להגיד מה שבא לו, כל עוד זה בגבול הטעם הטוב, מי שיבחר להעלב יעלב ומי שיראה מעבר ישאר. המטרה היא לא להבריח מפה אנשים, וכמובן שכן לעזור, אבל לפעמים הרצון לעזור כ"כ עז שזה עושה את הפעולה ההפוכה.