אז ככה........

sunrise of love

New member
אההההההה, וגם........

סיפרתי לכם על הסיפור של שארם..והסיפור יום הולדת. ומה קיבלתי???כלום. ככה זה יפה.......????? אני עמדתי והתאמצתי כל הבוקר ואתם?????? יושבים לכם בכסא ולא עושים כלום.... נו באמת,,,,, טוף, אני כבר רגילה לתת כל הזמן ולא לקבל כלום. אין דבר, אני אמות לי פה בשקט ואתם אל תדאגו לי בכלל, אני אסתדר כבר.... בלי טובות....... ועל המצבה שלי תכתבו - אמרתי לכם!!!! בעצם אל תטרחו, אני כבר קניתי לי את החלקה לבד. אני צריכה טובות מכם?

אורלי_ל

New member
איך אני מתה על רגשות אשמה ../images/Emo13.gif

את הסיפור של שארם אני לא זוכרת, אולי לא הייתי פה? ושאלתי אותך על היפני ולא קיבלתי אפילו תגובת "די לחיטוט." ובלי קשר או אולי עם קשר היום זה יום שהכל הולך הפוך הכל נופל (ובינתיים כלום לא נשבר... טפו!)

sunrise of love

New member
אז קודם כל את לא קוראת

כי קבלת תגובת "זה לא חיטוט אלה להיפך." אז תלכי לקרא שמעת? שנית, מה????????????? את לא זוכרת את סיפור שארם שהוא ניתפס על בגידה בה לפני שהם ירדו ביחד לשארם??? כל הזמן אמרת לי עוד עוד ... ועכשיו את לא יודעת במה מדובר????? תגידי, זה קורא לך הרבה שאחרי שאת מבקשת עוווווד....את לא זוכרת??? אוויי וווי גיוועלד. מה יהיה איתך???

אורלי_ל

New member
חיפשתי טוב, אפילו בבוידעם ../images/Emo5.gif

איפה תגובת "עוד לחיטוט?" וסיפור שארם - חיברתי את זה לסיפור יום ההולדת. אז באמת סליחה סליחה מכל הלב אם נפגעת.

sunrise of love

New member
אמרתי לך שאם ארגיש שזה חיטוט

את תהיי הראשונה שתדעי...זה לא "עוד לחיטוט?" ותנקי את הבוידם בדחיפות......טוף, בסייידר,,מה אניעשה לך??? סיפור קוזו בהודעה נפרדת. אבל קודם תתחנני

אורלי_ל

New member
ההה... ההה...ההה... ../images/Emo107.gif

ואני הבנתי שענית לי כבר על השאלה עצמה... אמרתי שהיום הזה הפוך או לא אמרתי? אפשר לקבל איזה חיבוק קטן? או גדול (חיבוק אמרתי)?

sunrise of love

New member
או. קיי

אבל לפני כן הערה/הארה: אני ממש מופתעת מהיכולת הוורבאלית שלך היום...... והארוע התרחש לפני כארבע חמש שנים.

למעלה