אז ככה........

sunrise of love

New member
אז ככה........

אנחנו עומדות שתי גראציות בבגדים מחויטים במיטב האטפנה מריחות כמו פרחים ומכינות את הדוכןעם תכשירי הקוסמטיקה ומימולנו דוכן של כלי טפרוואר, ובחדר השני תכשיטים וכל הדברים הרגילים. פתאום מגיע לחדר איזה גבר, אבל ממש ממש גבר, יפיפה, בוגר, כהה, מבושל טוב טוב על האש.....ומציע קפה כל כך יפה ובעדינות. הריח של האפטר שייב....מממממממ.....החיוך עם השיניים הלבנות....מה אגיד לך???? חברתי החלה לפרפר ולהתבלבל ואני עניתי:כן מיד היגיע הקפה בתוספת חיוך מדהים. שיהיה ברור, לא היה לי מושג שהוא אסיר. הייתי בטוחה שהוא עובד שם בתור איש תחזוקה או משהו. בקיצר, הוא שמר על קשר עין כל הזמן, ומיד איך שנגמרה הכוס קפה היציע חדשה וכון הלאה. חיוכים, בדיחות ולאט לאט הופיעו עוד חתיכים כאלה מכל מיני מקומות. וזה היה יום חורפי מלא שמש. בכניסה לכלא הזה יש מן גינה קטנה ואיך שהפציעה השמש, כולנו הוצאנו כיסאות לשבת בשמש. התישבנו וכמובן שמסביבנו כל הקבוצה של הגברברים/גברים. שיהי ברור שגם עכשיו ממש לא היה מושג שהם אסירים. התישבנו ופטפטנו ואז החלה השיחה לגלוש לאט לאט למן וידוי כזה ש"היו לי אישה וילדים ועשיו כבר לא......." למה? שאלתי. "כי אני שפוט על שוד ונסיון לרצח......." אני הייתי בשוק. ראבאק את יושבת ליד שודד ואשם ברצח........ לא ידעתי מה להגיד, פתאום אני נאלמת דום, אבל החלטתי להיות אמיצה להראות שאני לא מפחדת אז התחלתי לשאול את כל היתר שישבו איתנו על מה אתה יושב, ועל מה אתה וכן הלאה...... אח"כ גם היינו בסיור בתוך הכלא ממש ממש בחדרים שלהם, המיטות שלהם, במקלחות, ב"מועדון" (אלק מועדון)...וזה מדהים לראות איך שאסירים חיים. זה כלא מרווח יותר . טוב, לא בדיוק הילטון. וגם ראיתי את האסירים שלא יוצאים לחצר אפילו. אלה שרואים אותם בסרטים שולחים את הידיים כשמישהו מגיע דרך הסורגים.....זה ממש ככה.....שלא לדבר על ה"בואי מותק...יפה שלי....כפרה..נשמה. הגעגועים והכאב בעיניים אבל יש עוד הרבה בעיניים שלהם. הם אנשים שראו את החיים מכיוון אחר לגמרי. לגמרי. יש עוד קצת אבל לא אתן לך לחכות יותר כי אני אוהבת אותך.

~דויד~

New member
וואהו, אביבית, מדהים בהחלט

תודה ששיתפת אותנו

sunrise of love

New member
תודה דויד

וברשותך אמשיך עוד קצת. אז....כשהתחלנו לארוז אחה"צ, ראיתי איך העצבות חוזרת לפנים של הגברים האלה. התוים העמוקים שיש להם על הפנים החלו להיות יותר ויותר עמוקים. ידידי היקר ששמו בישראל יגאל, לא הפסיק להתרוצץ סביבי ולהסתכל ולחלוחית החלה לעמוד בקצה עיניו. "אני רוצה לבקש משהו אפשר?"אמר. כן "עניתי. "אני רוצה את מספר הטלפון שלך?????!!!!!!! אופס.....תקלה......המוח שלי עשה &^%$#()@#$!#$&)((...... מה עושים????? אני אמיצה לא???? לא!!! אמרתי לו למה???? הוא אמר: "אני נשבע לך שאני לא אציק לך....נשבע לך.....רק שאני אוכל להתקשר לעיתים רחוקות כדי שאוכל לשמוע קול של משהו מהחופש...... אני מבקש.....בבקשה.......בבקשה..... והדמעות כבר זלגו....... עוד מעט אמשיך

~דויד~

New member
האמת מגיעה לך תגובה רצינית:

וואלה? סתאםםםםםםםםםםםםםםםם
אביבית, יקירה, אני רוצה לומר לך כל הכבוד. את נפלאה ואת יודעת את זה, אבל אני אומר לך שוב. איזה אומץ זה דרש מצידך לתת לו את מספר הטלפון שלך. באמת כל-הכבוד. כי לפי התרשמותי הוא באמת היה זקוק לזה. את נפלאה, יקירתי

אורלי_ל

New member
נסי לדמיין לך

לשון ורודה ארוכה משתרבבת בתחינה אילמת (מישהו הזמין חומוס?) מעליה עיניים שחורות נוצצות ומצפות, מכוסות בקווצת שערות פודלית שמזמן לא ביקרה במספרה. מתחתיה זוג כפות כלביות, תלויות חסרות ישע מתחת לסנטר המכוסה ריר. ברקע קול נשיפות מהירות, של יצור אומלל שאינו יכול לשאת עוד את הציפיה שאינה נענית. טוב לך?!

sunrise of love

New member
כן!!!!!!!טוב לי!!!!!!!!

בבקשה!!!!!! אז הדמעות זלגו להן ואני התמוססתי לגמרי. התבלבלתי..גמגמתי......החוורתי....ואמרתי: בסדר!!!!! נתתי לו את הטלפון שלי!!!אתם מבינים????? חברתי שהיתה נדהמת מיד אמרה: ומה עם שלי????? סתאם, זה לא קרה. טוב, אני זוכרת שאחרי שיצאנו מכתלי בית הכלא עם המכוניות כי המכוניות עוברות גם את כל הבדיקות הנדרשות....נסעתי לי ככה לאט לאט ושאלתי את עצמי מה קרה שם? האמת? עד היום אין לי תשובה ממשית. ויגאל? יגאל התקשר. הוא היה סופר אדיב, נחמד, ובאמת כל מה שהוא רצה זה לדבר... עד שגם זה לא היספיק לו...... לאט לאט הוא התחיל לקבל חופשות יותר ארוכות ליציאה הביתה לירושלים והתחיל להציע לי פגישות. אני התחמקתי באלגנטיות כי מרוב שאני אמיצה לא היה לי האומץ להגיד לו די!!!! אבל הוא הבין....יש להם חושים של חיות .....הם קולטים הכל ואז בפעם האחרונה הוא אמר: "היה לי מאוד נעים וטוב לדבר איך....אני מודה לך.... אני לא אטריד אותך יותר.....וזהו. חבריי היבשים!!!!!!!! סיפרתי לכם 2 סיפורים מדהימים ביממה האחרונה. האחד על היפני שלי - קוזו והשני היום.... ומה קיבלתי?????? כלום !!!!אפס!!!!!!! זילצ´!!נדה!!!!!! ואני שואלת את עצמי: בשביל מה התאמצתי? בשביל מי התאמצתי? למה הייתי צריכה את זה ??? מה יצא לי מזה??? יש לכם תשובות??????

אורלי_ל

New member
סאני תודה

לא על כל דבר אפשר להגיב. ולא כל תגובה אפשר לבטא במילים. אבל מגיע לך בהחלט
על כל אחד מהם. רציתי לשאול על היפני אבל לא רציתי לחטט.

סיון b

New member
שמתי לב

שאני התחלתי, וכולם אחרי, בכינוי סאני.... נחמד, לא? ואפילו יש עליה שיר....

sunrise of love

New member
למה אי אפשר להגיב על כל דבר?

ולמה לא כל תגובה אפשר לבטא במילים?? מה הכוונה ? את יכולה להבהיר יותר??? מה רצית לשאול על היפני? קדימה יקירה. אם ארגיש שאת מחטטת אני מודיעה לך ברגע זה שאת תדעי מזה ראשונה. אוהבת.

אורלי_ל

New member
למה ככה

נו מה אני אעשה? ככה. איך הכרת את היפני קוזו נקמוטו (זה נכון? כתבתי מזיכרון
)

sunrise of love

New member
אההההההה, וגם........

סיפרתי לכם על הסיפור של שארם..והסיפור יום הולדת. ומה קיבלתי???כלום. ככה זה יפה.......????? אני עמדתי והתאמצתי כל הבוקר ואתם?????? יושבים לכם בכסא ולא עושים כלום.... נו באמת,,,,, טוף, אני כבר רגילה לתת כל הזמן ולא לקבל כלום. אין דבר, אני אמות לי פה בשקט ואתם אל תדאגו לי בכלל, אני אסתדר כבר.... בלי טובות....... ועל המצבה שלי תכתבו - אמרתי לכם!!!! בעצם אל תטרחו, אני כבר קניתי לי את החלקה לבד. אני צריכה טובות מכם?

rubber duck

New member
תאמת דיי קשה לי להגיב

הסיפור כשלעצמו מאד מרגש ואמיתי אבל לגבי תגוה למעט לציין שאת אנושית וטובה אני פשוט לא יודע איך אז קבלי את התנצלותי שרון

למעלה