אז ככה,

נעמקה19

New member
אני לא מאמינה ../images/Emo46.gif

זה ממש מכעיס!!! שיר ואני עובדת הרבה על התסריטים האלה!!!!

roni4ever

New member
איזה חוצפנית/ם

זה ממש ממש חוצפה: 1. טיפו; הם גם בעצם מפירים חוקים, אחרי הכל, הם נותנים למי שעברה על חוק, להמשיך לפעול. ואיזו תגובה נותנים לך... 2.היא חוצפנית!!!! ממש אבל ממש חוצפנית; איך היא בכלל מעיזה לקחת בלי רשות או אפילו לשים קרדיט אלא משתמשת בזה ועושה זכויות יוצרים משלה! עכשיו היא אומרת שבסדר היא תמחוק...אבל מה זה עוזר??!!? היא תמשיך למרות הכל יותר מאוחר. עם כל האהבה שלה לשמיניה, זו כבר ממש חוצפה!!!

chen010189

New member
היא מחקה את כל מה שהתלוננו עליה,

היא רק הוכיחה לנו ולעצמה כמה היא העתיקה

roni4ever

New member
אבל מה שבטוח זה..

אחרי שאנחנו קצת נניח לה, היא תחשוב שכבר 'שכחנו' מכל העניין, והיא תחזיר את הדברים...כי האתר שלה הוא גרוע (גם ככה הוא גרוע) בלי כל ההעתקות.

chen010189

New member
היא פתחה עליי עצומה אני בשוק,

חג"ב = חן גרה בבית משוגעים
אוקיי, היא הולכת להסתבך. וזה לא יהיה איתי הפעם, אלא עם המשטרה. קללות, העתקות, גניבות זהו, הלך עליה.

roni4ever

New member
איזה עלובה.. היא מחקה את הפורום

אם היא מעתיקה שתיקח בחשבון מה שהיא עושה.... אה רגע..יש לה מוח?!

../images/Emo152.gifחן גרה בבית משוגעים?../images/Emo46.gif

מה הקשר? כתבת לה כמה תלונות וכבר עברת מבחינתה לגור בבית משוגעים? סליחה, אבל זה מאוד מכעיס אני מאוד מאוד מבינה אותך עצומה?! מה לעזאזל תעזור לה עצומה?! למי היא תעביר אותה כבר?! סליחה, אבל כאן הגיע הקטע המצחיק
כנראה שהיא באמת לא יודעת עם מי יש לה עסק, אם היא קוראת פה בפורום ולוקחת תמונות, אז אם יש לה מנת שכל קטנטנה במוח היא תוכל להבין- לא כל אדם נכנס לסט, בטח יש לך קשרים שאיפשרו לך להכנס לשם (לא משנה את, או ביקי... לדעתי, היא פגעה בשתיכן באותה מידה, ובכל מי שהיא העתיקה ממנו כאן) אני מאחלת לך בהצלחה, היא בטח קטינה אבל פעם הגיע אלינו שוטר (הוא הרצה לנו, אבא של חברה שלי) ואמר לנו, שעדיף לעצור את זה עכשיו מאשר לא לעצור את זה בכלל, או לעצור את זה מאוחר יותר, כי תאמיני לי- פשעים גדולים מתחילים מדברים קטנים (למרות שזה ממש לא היה דבר קטן מה שהיא עשתה) חן(
)

shminia com

New member
היא גם כתבה ש..

"אם זו לא דגנית אז מה היא עושה בבית משפחת דביר?!" (על זה שאמרנו לה שזו ביקי בתמונה ולא אדית

בושה וחרפה!!!

כל הכבוד למי שמטפל בנושא. זה ממש ממש מעצבן ולא יפה שהם לוקחות דברים שילדים אחרים עשו והשקיעו בהם ואומרות שהם עשו את זה !!! נעם ושיר עבדו והכינו תסריטים והם בלי בושה לוקחות אותם זה ממש חוצפה וגם ממש ממש לא מוסרי!!

KiShKooSh

New member
היא מחקה הכל... ולבסוף מוציאה דיבה.

היא מקללת את חן.... אני לא אגיד מה היא כי אני לא נכנסת למריבת קללות עם ילדה עם מקסימום 10 נקודות איי קיו בכיתה ד'

DoRiNuS sMiNiA

New member
נ"ש...

אממ...ברגעים אלו אני שומעת את מול כל העולם...(כמה מפתיע
) ויש את השיר החדש למרות שאני חושבת שהוא פחות מוצלח...אבל די טוב יחסית לראפ הישראלי המזוויע שלנו... שם: מבצע: אני חייבת להגיד שהקליפ החדש פשוט מדהים
פתאום עשו מהם רקדנים
אבל שירה הכי השקיעה
וגם דנדוש שלי (אויש...אני מתחילה להישמע פאנתית
)

O r c h i d

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

חבל שטיפו מגיבים ככה... במקום להתייחס ברצינות הם חופשים את עצמם לתלונות/תביעות[כן!!! זה יכול להגיע גם לבימ"ש.] חוצמזה, יש דרך לעקוף את הסקריפטים נגד העתקות, אבל אני לא מאמין שמנהלת האתר יודעת את זה

למעלה