אז ככה,

chen010189

New member
אז ככה,

זאת ההודעה האחרונה שלי בנושא, ואני רוצה שתדעו. אתמול התלוננתי על אותה הילדה שגנבה לנו את כל היצירות\תמונות שלנו וזייפה זכויות יוצרים. מלבד הגניבה הזאת שנעשתה בצורה מגעילה ושקרית, היא עוד גנבה חומרים לאתרים אחרים שמשקיעים לא פחות מאיתנו כמו shminia co il, shminia com, היא גנבה לאתר walla חומרים שבפירוש כתוב שהם מוגנים מפני העתקות (אלא אם כן מוגש כתב אישור, מה שאני עשיתי למשל, זה שלחתי להם אימייל עם בקשה לקחת את השיר של הילי ילון למטרה שתדעו עליה בעוד כשבועיים) וגנבה גם תמונות מערוץ הילדים, שאת חלקם עירבבה עם תמונות מאתרים אחרים, וגם עליהם זייפה זכויות יוצרים. היא לקחה לנעם ושיר תסריטים, וגם לגיורא בטענה שחברים שלה כתבו את התסריטים (של נעם ושיר, את של גיורא לשם שינוי היא השאירה כמו שהם) אתמול שלחתי אימייל לערוץ הילדים, בן מטפל בבעיה בדרכים שלו האתר הזה ואתרים רבים ודומים גונבים לנו את מה שאנחנו עושים, מאותן הידיים, מאותם האתרים(הלא רשמיים שציינתי למעלה), עבודות שאנחנו משקיעים בשבילן! כמו שבטח רובכם שמתם לב, היא מחקה חצי אתר כי היא שמעה שהתלוננתי עליה (ואכן עשיתי זאת), אבל זה לא עוזר לאף אחד מאיתנו. לטיפו לא אכפת, והם הוכיחו לי את זה בתגובה שלהם לכל הנושא, אז כנראה שגם לטיפו לא אכפת מהפרת זכויות יוצרים. עכשיו הנושא הזה נמצא בטיפול, ועדי וקרן ומנהלי הshminia co il, אני מציעה לכם לשים סקריפט נגד העתקות כי כל טיפו כבר "מקושט" במה שאתם עושים הרבה כדי להשיג, בלי זכויות יוצרים\זכויות יוצרים מזוייפות, והעתקות האלה נעשות בלי ידיעתנו. ואת האמת? תודה ענקית לעדי (shminia com) שבכלל שמה לב לכל הנושא הזה שפתח פה סיפור שלם, כי אחרת זה היה ממשיך וממשיך. לידיעתם, כל האי-תגובה-רצינית הזאת מטיפו גורמת לטיפו(שהוא דווקא כן אתר מקצועי) להיות אשם בהפרת זכויות יוצרים. וחבל....

../images/Emo152.gif../images/Emo45.gifכל הכבוד!

מאוד עצוב שטיפו לא מתייחס לזה ברצינות... אפילו אם זה אתר בטיפו (זון) עדיין אפשר להאשים אותה בגניבת זכויות יוצרים- ועוד יותר- אולי בלי ידיעתה- היא פירסמה תמונה של מישהי (אושרת) ללא ידיעתה בכלל, וללא אישור. אני מקווה שהפרשה הזו תגיע לסיומה בקרוב מאוד חן(
)

chen010189

New member
את תצחקי לשמוע מה קיבלתי מהם,

בדיוק מה שעדי אמרה שהם מגיבים לרוב, אנחנו לא יכולים למחוק אתר גם אם יש דימיון בנו לבין האתר שלך את יכולה לשלוח למנהלת האתר הודעה פרטית ולבקש ממנה שתוריד את החומר הפוגע. וכאילו שלא שלחתי לה לפחות 5 הודעות, וכאילו שהתלוננתי על חומר פוגע באמת הם עושים מעצמם חבורה של אדיוטים כתבתי בפירוש שמדובר בהעתקות בזיוף זכויות ולא מספיק שהם לא התייחסו לכל הבעיה הם עוד כותבים לי תגובה שנשמעת כאילו התלוננתי על חומר פורנוגרפי באתר

../images/Emo152.gifהם באמת עושים מעצמם צחוק

קודם כל, הם פותחים אתר גדול ומקצועי ונותנים בו אפשרות חופשית לבניית אתרים. הם צריכים להיות אחראים לאתרים האלו, לכולם- אז למה מנשלים את עצמם מאחריות?
אם הם לא רוצים לשאת באחריות, שיסגרו את האופציה לבניית אתרים וזהו. חן(
)

R o n 2 5 6

New member
אני לא מאמין

טיפו לא עשו עם זה כלום? וגנבו גם לשיר ולנעם? פשוט ביזיון.חשבתי שטיפו יעשה עם זה משהו...

shminia com

New member
היום עולה האתר החדש..ושם אני

כבר שמתי סקירפטים. ואם שמת לב בפורום רשמו (יש צילום מסך של זה בהודעה הקודמת שלך) שהם שונאים את שמיניה קום וסי או איי אל אבל בכל זאת הם לקחו כל דבר אפשרי. אפילו לשקר הם לא יודעים

chen010189

New member
ומדוע הם שונאים?

כי היא גילתה שתפסנו אותה וכל את האתר ה(תסלחו לי על המילה)אדיוט הזה שנותן לאנשים להפוך אותו לאתר של גניבות והעתקות. אבל אם את תשאלתי אותה למה היא שונאת אתכם, היא כמובן תענה "כי אתם מעתיקים ממני".

../images/Emo45.gif

כל הכבוד חן!!! אני איתך!!!! אבל גניבת תסריטים?!?!?! נעם ושיר משקיעות המון בתסריטים... עובדה שאני כל הזמן מנדנדת להם בקשר לזה...

DoRiNuS sMiNiA

New member
חן...מה היינו עושים בלעדייך../images/Emo35.gif

זה באמת עצוב... וטיפו בכלל משאירים אותי פעורת פה! אני חושבת שעדיף לפנות לאנשים במעמד שבאמת יכול להשפיע! ואיך ניני אמר:"גם קטנים יכולים לשנות דברים" (בערך) אנחנו אמנם פורום,אין ביכולתנו לסגור לה את האתר או משהו כזה. אבל אני מציעה שכל הפורום יתארגן וננסה לעשות משהו נגדה...זה לא יכול להימשך ככה! הרבה פה מהפורום נפגעו בגללה! בגלל ילדה בת 6 מסכנה וטיפשה אנשים פה לא יפגעו! ואולי אני נשמעת יותר מדי דרמטית עם זה אבל זה לא בסדר ומבוגרים נענשים על דברים כאלה,אז למה שילדים יצאו מזה נקיים! אני מאמינה שנצליח לעשות משהו בנידון אם רק ננסה!

chen010189

New member
זה בסדר, גורמים אחרים מטפלים בה,

כתבתי בהודעה הראשית אל תדאגי, היא לא יודעת עם מי יש לה עסק ועוד אתמול שמתי לב שבנוסף לכך שהיא גנבה לי תמונות(היא מחקה אותן לשם שינוי, חוץ מאת של ביקי) היא עוד פגעה באיכות של התמונות, הקטינה, שינתה את ה"מצלם והמצולמים" ל"מקורות שלה", אני לא אשתוק לא לה ולא לטיפו שמזלזלים בזה!!! בחיי, עכשיו הייתי רוצה להיות בת 18, לא נורא, עוד שנה עוד שנה..... ואני כבר אוכל בעצמי להתלונן על חארות כמו אלה.

DoRiNuS sMiNiA

New member
חן...את רק עכשיו בת 17../images/Emo70.gif

מגיע לה...
מצדי שאפילו ההורים שלה יצטרכו לשלם לך ולמי שנפגע פיצויים (יש לי נטייה להגזים) היא עוד תסבול מזה
ואני מוכנה לקחת בזה חלק

shminia com

New member
את יודעת שזה נכון.

אם תובעים אותם הם יצטרכו לשלם סכום של כסף / לפצות על זה.

והכסף הזה....

יוכל ללכת לחן(על הצילומים)... או להשקיע בפורום.... לפתח אותו... להביא עוד דברים... יכול לעזור...

shminia com

New member
לא רק לחן לכל אחד שנפגע..

אם זו את שהכנת יצירות ולקחו לך אותם. אם זו נאי וקרן על הדברים שעשתה לנו אם זה כל אלה שצילמו צילומי מסך אם זו ביקי ואושרת שפירסמו את תמונתן בלי רשות ועוד רבים אחרים.

כל הכבוד ../images/Emo45.gif

שבמקום לא לעשות כלום את ועדי הלכתן והיתלוננתן ועישתן המון!

dollzy

New member
חן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את קולטת שאני אפילו לא ידעתי שהיא גנבה לי ולנעם את התסריטים!!!!!!!!!!!! מה איפה מי? אלוהים אני מזה מעוצבנת עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shminia com

New member
אני מבינה אותך אתן משקיעות המון ב

בתסריטים . ואת כועסת ובצדק. רק עכשיו שמעתי (כי ניסיתי לראות איזה בדיוק תסריטים "הם כתבו" אך לא הצלחתי לפתוח את הקובץ) זו ממש חוצפה!

dollzy

New member
אני ממש מעוצבנת כרגע!!!

אני שברתי כוס נשבעת לך!!! איך היא מעיזה לגנוב ועוד לרשום שזאת היא !!!! אני ונעם עבדנו מאוד קשה על התסריטים האלה .. אפילו בשעות הקטנות של הלילה... אני לא מאמינה שהיא גנבה אותם.. (ואפילו לא ידענו אתזה!!!!!!!)

למעלה