אז ככה.........

אז ככה.........

כידוע לכם, הבת שלי ממש אוהבת את מזל ודואגת לה בכל הזדמנות,אפילו שהיא שמה לה ביס קטן, היא סולחת לה (למרות שמזל כבר כמעט ולא נושכת) בכל אופן, היא סיפרה בכיתה שיש לנו חמוסה, והמורה למדעי הסביבה אמרה לה שאפשר להביא את מזל לכתה, ושלפני כן, הבת שלי תכין חומר כתוב על חמוסים כדי שילמדו על בעל החיים הזה בכיתה ואחר כך נביא את מזל. דיברתי היום עם המורה, והשבוע אני והקטנה שלי נכתוב כמה מילים על החמוסים, ואולי שבוע הבא מזל תגיע לבית הספר (הולכת לקנות לה ילקוט) איזה התרגשות יש בכיתה.

Sweet Fantasy

New member
מגניב

גם אני כל הזמן מנדבת את החמוסים לביצפר כדי ללמד את הילדים.. (אמא שלי מזכירה של בית ספר יסודי) אז פעם פניתי למורה למדעים ושאלתי אם היא מעוניינת שאני אביא את החמוסים.. בקיצור הבאתי, והסברתי לילדים על החמוס, מהיכן השם חמוס (אגב אומרים את זה כמו השם עמוס ולא hamus כמו שהרוב אומרים, גם אני
) הסברתי להם למה הגוף של החמוס ארוך וגמיש ועוד.. אם תרצי שאני אעזור לך תכתבי לי למסר או למסנג'ר שלי - [email protected]

כן , הייתי רוצה לדעת עוד כמה דברים

זה שהגוף ארוך וגמיש, זה בגלל שהם היו נכנסים למחילות צרות כדי לחפש טרף,נכון? הסבר למילה חמוס, אני אשמח. אני שיערתי, זה מתוך חמוס=גונב, לוקח, טעיתי??

Sweet Fantasy

New member
צודקת

חמוס מהמילה "חמס" או "חמאס"
והגוף בדיוק מהסיבה שציינת עם המחילות.. נו תוסיפי אותי למסנג'ר מגעילולה.

zulli

New member
אם תזכירי לי בזמן אני

יכולה לתת לך פעילויות ודפי צביעה מוכנים להדרכה על חמוסים :) יתרונות המקצוע

mikonww

New member
אממממממ

מצטער אבל בתור חמוסה התרגשות יחידה שהיתה עוברת עלי, זה התרגשות של פחד. תחשבי ש30 ילדים כפול 2 ידיים באים ונוגעים בך וצועקים ודומה. חומר למחשבה. מוגש מטעם המעוצה האזורים לפיתוח הגבניה כחולה וחמוסיה בע"מ

Sweet Fantasy

New member
אני עברתי את זה

וזה עבר בשלום ובסדר גמור.. הילדים התנהגו יפה מאוד ולא צעקו ולא השתוללו חיכו שאני אסיים להסביר ואז שאלו שאלות, ובסוף קמו לפי התור ללטף בלי היסטריה.. אל תעשו מילדים מפלצות. ההפך כשזה בא בתור הסברה זה יכול מאוד להועיל צריך לדעת להסביר טוב טוב במה כרוך טיפול בחמוס, כדי שלא יגיעו אח'כ ויגידו לאמא "תקני לי גם"

mikonww

New member
חססססססס וחלילה מפלצות

אני חושב שזה יכול להיות ממש אבל ממש טוב, רק צריך לעשות את זה בצורה מסודרת, ולא להגיע ולהוציא את החמוס ישר, אילה בדיוק כמו שאת אמרת. אחד אחד בסדר והסבר לפני זה.

הסר דאגה מליבך ../images/Emo13.gif

בכתה יש רק 9 ילדים. וכמובן שכל ילד בתורו (מי שירצה) יוכל ללטף אותה ואולי להחזיק, אבל רק אחרי שהם יודעים שלא צועקים ולא משתוללים וצריכים להיות עדינים איתה אחרת אני אוכל אותם,אם מזל שלי תקבל קפקפת לב

zulli

New member
אל תדאגי לא שכחתי!!!

אני מחפשת את הדף עבודה ומקווה למצוא אותו היום

The Reuty

New member
לדעתי לא כדאי לתת להם להחזיק

את מזל, היא עלולה לברוח. מה גם, שהיא עלולה לנשוך אנשים שהיא לא מכירה. תתני להם ללטף אותה פעם אחת כשאת מחזיקה אותה(או הבת שלך)..

למעלה