אז ככה!

lucy 2000

New member
אז ככה!

זה פורום רוק ומטאל נכון? יופי לא טעיתי בחדר! ויש פה דיון מעמיק על אביב גפן ובגלל שזה פורום ששיך גם לרוק אז: יש פה בטח חברה ששומעים בלינק אבל מאשימים את אביב בהיותו פוזר אז ככה ש-לא!!! אני אשתף אותכם במחשבה שלי על כך שבלינק הם להקה של סנובים(גם אלו ששומעים וגם אלו שמנגנים)הם מחפשים צומי ע"י קללות (ע"ע שיר בדיסק שלהם שבהם הם מביעים את כוונותיהם ורצונם ל"fuck a dog") פארודיות על זמרים ויוצרים אחרים(שלא משנה שאני לא אוהבת אבל הם בכל זאת יוצרים)אז בקיצור כשאני שומעת בלינק אני חושבת פופניקים פשוט מזן שונה מה אתם חושבים על זה ? ועל בלינק בכלל? ועל כל תופעת ההערצה מסביב ללהקות "רוק" ומסביב לאמינם

a_duck

New member
אמ...

יש לי הרגשה שאת לא מכירה את בלינק כל כך טוב...הם להקה די ישנה...ואני בטוח שלא שמעת את הדיסקים הקודמים שלהם... למה החלטת שכל מי שיורד על אביב גפן שומע בלינק? למה לא שמת את זה תחת ההודעה על אביב גפן? למה לא כתבת את זה בפורום פאנק?

lucy 2000

New member
אמ...............

לא אמרתי שכ-ל מי שיורד על אביב גפן הוא חייב לשמוע בלינק אבל אמרתי שאם יורדים על אביב גפן אז שלא יעשו את זה בצורה עיוורת ז"א שיסתכלו מסביב ואם כבר מדברים על פוזרים שלא יסתכלו על אביב כאחד ויחיד

a_duck

New member
לי זה נראה יותר כמו...

שאת נעלבת מזה שירדו עליו והחלטת לנסות לחפש מישהו יותר עלוב... בכל מקרה...בלינק לא קשורים לזה...בכל פעם שירצו לדבר על משהו עלוב אז תבואי ותגידי "למה אתם יורדים על זה..יש דברים יותר מפגרים"?

ממה שראיתי,

אין פה כאלה ששומעים בלינק. וגם אין טעם לפתח דיון עליהם אם כולם מסכימים שהם להקה מחורבנת.

Blessed By Gore

New member
ומה שמפריע לי...

למה ההקדמה "זה פורום רוק ומטאל נכון? יופי לא טעיתי בחדר!" הרי ידעת שזה פורום רוק ומטאל, אם לא הייתי יודעת לא היית ממשיכה בהודעתך...הרי ישר ענית לעצמך....... ומה קשור בלינק לאביב גפן עכשיו ? .. יא נקבה מאוד לא ברורה.

למעלה