אז ככה...

client

New member
אז ככה...

אז ככה. אני לא יודע אם זה ממש קשור לפורום הזה, אך בכל זאת אני "יורה": יש לי מחשב נייד, יןתר נכון האישה שאבה אותו (IBM X20) למי שמתעניין וכן מחשב נייח שמאז שיש את הרשת האלחוטית בבית הוא מעלה אבק... אצינו לשדרג ץאת הרשת האלחוטית ולהוסיף לה מרכיבים נוספים, פניתי לפורום 'רשתות ופס רחב' אבל לא ממש קיבלתי תשובה. אשמח לקבל חוו"ד.

Ixion

New member
לא הבנתי, מה בדיוק הבעיה?

המחשב או הרשת האלחוטית?

client

New member
הבהרה

אין שום בעיה, אנחנו פשוט רוצים לשדרג את הרשת האלחוטית ובכלל להתקדם לעולם "טכנולוגי וטוב יותר" בגלל אנחנו מחפשים מה ניתן להוסיף לרשת האלחוטית.

Ixion

New member
מה יש לכם כעת שאתם חושבים לשפר?

האם הרשת האלחוטית שלכם היא בתקן G (הגבוה הניתן כיום)? כי אם לא, זה הדבר היחידי שאפשר לשדרג.. אם אתם מחפשים סתם כל מיני גאדג'טים מגניבים לWIFI, יש את זה, שזה בעצם מכשיר ייעודי לגלישה, אימייל והזרמת מדיה דרך הWIFI. מגניב וכיפי.

client

New member
תשובה

הראוטר הוא בתקן G כרטיס הרשת במחשב הנייד הוא מסוג PCMCIA בתקן B, אין לי בעיה להחליפו. אולי אתה יודע, כיצד עובדת מצלמה אלחוטית וכיצד אני שולט מחוץ לבית דרך הראוטר עליה?

Ixion

New member
המממ מצלמה אלחוטית

זה קצת סבטוחה, אבל יש מצלמות שמסוגלות להזרים דרך האינטרנט למקום אחר (לינק מיוחד) שאותו אפשר לראות בכל מקום עם אינטרנט (ואף לשלוט עליה מרחוק). מצלמה שהיא בעצמה אלחוטית זה עסק קצת יותר יקר. בגדול אני לא ממש מבין בדגמים של זה. סורי..

למעלה