אז ככה

H a l o D i e s

New member
אז ככה

לא לזלזל חס וחלילה אבל... הכישופים שלכם נראים לי לא אמיתים.. הזויים..שקראתם מספר שמישהו המציא... מעולם שאני בא ממנו..נולדים עם יכולות..אבל לא כישוף עם חפצים אבל עם חשיבה חזקה ואמונה.. רצון חזק שמשהו יקרה.. ובסוף הוא קורה

RainBird

New member
זו דעתך. ומשום מה אני חושב שלא בדיוק טרחת ללמוד את האמנות המאגית כדי לדעת. מה שגם אני לא רואה כאן כישופים. יש כאן טקס של בחור אחד, וזהו.

H a l o D i e s

New member
אל תשפוט אותי כל כך מהר..

אבל מה שאני רואה כאן הוא חובבני ... ונראה לי כל כך לא אמיתי אלא כמשחק

H a l o D i e s

New member
קשה להסביר..

אבל סליחה אם אני פוגע במישהו ..אבל האנשים פה..לא יודעים מהו כוח אמיתי.. בבן אדם צריך להוולד עם התכונות האלו.. זה כמו שאני אדע תכונות של בן אדם עלי מבט אחד עליו.. בן אדם צריך להתחבר לנשמה שבו..ואז הוא יחולל פלאים..לא עלידי חפצים.. על ידי התחברות עם הנפש שלו.. שברוב המקרים זה מולד..

imdark

New member
פעם נוספת

אני שמאן או לפחות הייתי אבל היה לי קרוב משפחה שמאן ברמה גבוהה ולפי המסורת היכולת שלו אוברת אלי זה אומר שאני נחשב מה שאתה קורה לו מכשף של ממש או משתמש של ממש בכוחות?

אני מסכימה שיותר טוב להוולד עם

יכולת ויש אנשים שנולדים עם זה, אבל זה לא אומר שאנשים אחרים לא יכולים לפתח את זה אצלם, החפצים רק משמשים לדעתי, בכל אופן, איזשהו כלי שנותן לי ריכוז ומעין מוטיבציה ואמונה שזה יצליח...ואז בהדרגה אני יותר ויותר טובה גם בלי כל מני חפצי עזר וזה אומר ששיפרתי את היכולת שלי. זו רק דעתי, כך ש...

RainBird

New member
עכשיו הכל ברור! בגלל המשפט הזה שאמרת בלי ניקוד או הסבר, ראיתי את האור!

RainBird

New member
אני לא שופט אותך. הבנת הנקרא. אתה רשאי לדעתך. ואני רשאי לדעתי שדעתך לא רלוונטית. שלום.

EvilFlame

New member
לא פגעתה.. וכן אני חובבני

הכשפים של רוב חברי הפורום כאן ברמה הרבה יותר גבוהה משלי וזה לא אומר שמה שאני בהכרח רושם נוגע לגבי כל השאר. כן אני חובבן ואני הבהרתי שזה כישוף ראשון שלי. אף אחד לא מכריח אותך להאמין בזה,אבל בעצם המאגיה היא גם דרך לגרום לרצונות להתגשם (וגם קצת יותר מרצונות) גם דתות לא בהכרח חייבות להיות אמיתיות הרי מי קבע שאלים מלאכים ושדים באמת קיימים? את צריך ללמוד את זה ולהאמין בזה כדי לדעת שזה שם. ושוב עלי להזכיר שהמדע קורא להגשמת הרצון בכל דרך שלא תיהיה אפקט הפלצובו. בעצם שהרצון שלך ככל שהוא חזק יותר יגרום לדברים להתגשם. המאגיה לפחות איך שאני תופס אותה עד כה היא בעצם דרך לגרום לדברים,ולהתחבר עם סביבה. ערב טוב.

ebony

New member
נכון אנחנו

כולנו חבורת מסוממים שרוצים שדברים שקראנו בספרים יקרו והם קורים אין לך איזה פורום של דתות מונוטאיסטיות לשרוץ בו?

EvilFlame

New member
עכשיו זה נשמע מעליב

אבל מילא לא אכפת לי ממש כי אני יודע שזה לא היה מכוון

hagakora

New member
שמע...

לא כולם נולדים זריזים וחזקים, אבל אם אתה מתאמן חזק והרבה, אתה יכול להיות הכי זריז והכי חזק בעולם. הפוטנציאל בסך הכל לא משנה בגרוש, זה איך שאתה ממצה אותו, אז יכול להיות שיש אנשים שנולדים יותר טובים בכל מיני תחומים בחיים מאנשים אחרים, אבל אתה לא יכול לומר שמי שנולד פחות טוב לא יכול לעסוק בזה, להפיך אם יש לו מספיק רצון, הוא יהיה יותר טוב ממי שיש לו כישרון!

H a l o D i e s

New member
זה נכון אבל

לא ברוב המיקרים.. יש נכונות מולדות לאנשים ספציפים..ויש סיבה לכך למה רק להם.. אני לא מנסה לומר שאף אחד לא יכול להידמות אליהם..אבל זה אחרת..כל אחד והיעוד שלו... אני בעד לנסות להתנסות להבין לחקור..זה יפה וזה נחמד ואני מכבד אתכם מאוד כנראה לא הבנתם אותי נכון:) עמכם הסליחה..

למעלה