אז ככה ... יש לי במצלמה אפשרות exposure ורציתי לדעת מהי עושה
S SkyEye New member 30/7/01 #2 כמו בכל המצלמות של סוני... וגם בכל השאר: שליטה על עוצמת החשיפה, ובעברית מוחשית שליטה על בהירות התמונה. השליטה מושגת ע"י שינוי הצמצם ו/או זמן החשיפה ו/או כמות הדגימה מה-CCD. ותתחדש!
כמו בכל המצלמות של סוני... וגם בכל השאר: שליטה על עוצמת החשיפה, ובעברית מוחשית שליטה על בהירות התמונה. השליטה מושגת ע"י שינוי הצמצם ו/או זמן החשיפה ו/או כמות הדגימה מה-CCD. ותתחדש!
O ofirgonen New member 30/7/01 #3 ועוד משהו ראיתי פה הרבה אנשים שהעלו את תמונותיהם שהתמקדו על משהו והכל מסביב מטושטש אז איך עושים את זה
ועוד משהו ראיתי פה הרבה אנשים שהעלו את תמונותיהם שהתמקדו על משהו והכל מסביב מטושטש אז איך עושים את זה
S SkyEye New member 30/7/01 #4 טישטוש רקע נעשה בעומק שדה נמוך, המושג ע"י: פתיחת צמצם צילום מרחוק בזום (לעומת מקרוב בעדשה רחבה) במקרה שלך, בחירת תוכנית צילום "פורטרט" אמורה לעשות העבודה.
טישטוש רקע נעשה בעומק שדה נמוך, המושג ע"י: פתיחת צמצם צילום מרחוק בזום (לעומת מקרוב בעדשה רחבה) במקרה שלך, בחירת תוכנית צילום "פורטרט" אמורה לעשות העבודה.
O ofirgonen New member 30/7/01 #5 כמו ... האפשרות הזאת היא עם ה exposure שמיקודם הסברת לי ואם כן אז כאשר אני מגדיל נגיד ל2 אז זה מגדיל את הצמצם?
כמו ... האפשרות הזאת היא עם ה exposure שמיקודם הסברת לי ואם כן אז כאשר אני מגדיל נגיד ל2 אז זה מגדיל את הצמצם?
S SkyEye New member 30/7/01 #6 כשאתה מגדיל את מה ל-2 ../images/Emo35.gif וחוץ מזה, את ספר ההוראות כבר קראת ??
O ofirgonen New member 30/7/01 #7 את ה.. את exposure זה הולך ככה המידות הנה אני יגיד לך 0.3 0.7 1.0 1.3 1.7 2.0