אז ככה

אז ככה

מצטערת ...לא ביקרתי בפורום בזמן האחרון...קרה לי מקרה מצער...=\ אמממ...אספר קצת על עצמי - בת 16 ..מבת חפר - למי שלא בדיוק יודע איכן זה - ישוב ליד נתניה. אוהבת nightwish ...(כמובן שגם אוהבת את סונטה ואחרים.) אני מצטערת שאני ממש לא מבינה כיצד להבדיל פאוור ופרוגרסיב וכו' ( יותר נכון יודעת להבדיל אך איני יודעת לשייך) נו מה ...רוצים לעשות לי טקס קבלה?? ( ולזה ששאל או שאלה אם אני עוברת בכל הפורומים להגיד שלום אני מצטערת לבסר שלא..)

slallum

New member
ובכן

את לא יודעת להבדיל בין פאוור לפרוגרסיב?! חוצפה שכזו, לא מקבלים אותך לפורום! P:

shades of blue

New member
לא משהו אישי נגדך

לא משהו אישי נגדך אבל רק השד יודע כמה בלתי נסבלים עליי שרשורי הצגה והיכרות. האם בימינו לא יכולים האנשים פשוט להשתלב במהלך התקין של דיוני הפורום וצריכים לפתוח שרשור חדש וחסר תועלת שכל כולו זועק מצומי. הגיע הזמן להניף את נס המחאה נגד שרשורי ההיכרות ולהכריז בריש גלי שמקום הפרטים בכרטיס האישי או בחתימה.

DanieLushka

New member
תקשיב.

המון אנשים לא מצליחים להשתלב ללא הודעת ה"חדש בפורום" הזאת. חוץ מזה, נדמה לי שאתה היחיד כאן שזה ממש מפריע לו. אתה יכול פשוט להתעלם. \:

Danihell1

New member
הממ.. די נכון תכלס

מי שרוצה, יכול להשתלב בדיונים. מותר גם להציג את עצמך.. אבל משום מה כל יום יש איזה חמש חדשים D: וכולם שומעים סונטה ונייטויש. יאללה, זה לא הפאוור היחיד בעולם..

Belphogor

New member
בנאדם

מה הקשר לצומי? אז מישהו רוצה להשתלב פה והוא רוצה שיכירו אותו...אז הוא פותח שרשור על זה! אתה יודע שרשור לא עולה כסף וזה לא משהו שאפשר לפתוח רק פעם אחת וצריך לשמור על זה כמו לא יודע מה העיקר שלא יבזבזו את האפשרות היחידה לפתוח שרשור...עדיף לפתוח שרשור אחד שמסביר מי אתה מאשר שכל הודעה שניה שאתה כותב בנסיון להשתלב תהיה "כן ומי אתה מדיוק?" ככה גם צריך להסביר כל פעם מי אתה וזה גם לא אומר שמשתלבים מהר יותר. וכמו שדניאלושפופשושפושפ אמרה, נראה כי רק לך זה מפריע.

Danihell1

New member
תראה..

בסך הכל, בפורומים אין צורך להכיר אישית כל בנאדם בשביל לפתח דיונים טובים. זה לא שאם מישהו יכתוב בדיון משהו, אף אחד לא יתייחס כי לא מכירים אותו מעבר לניק שלו. זה לא עובד ככה.. אני לא אומרת שאנשים לא צריכים להציג את עצמם, אבל תפסיקו להתייחס לזה כאילו "אבוי, אנחנו לא מכירים ת'בנאדם שכותב בפורום!!", תנו לזה לזרום..

למעלה