אז ככה..

• פותח הנושא mob1
  • פורסם בתאריך

mob1

New member
אז ככה..

הייתי בדכאון איזה זמן מסוים יצאתי מי זה וחזרתי להיות האדם הישן עם השמחת חיים והחיוכים הכל היה בסדר הבטחון המשקל החיזורים הרגשתי טוב אם עצמי..עד שהכרתי אותו..לא רציתי לתת לו את המספר טלפון שלי חבר שלו שכנע אותי ואז חברה שלי שכנעה אותי אז אמרתי אוקיי אולי ניתן לזה צאנס.. נתתי לזה צאנס והיה מדהים הוא מדהים הייתי על גג העולם הוא גרם לי להרגיש אחת ויחידה חודש שלם קשר אינטנסיבי ומתוק עד שפתאום אחרי שהפיל אותי ברשת שלו עמוק ניהלנו שיחת ציפיות והוא היה כנה איתי והתוודה שהוא מחפש קשר לא רציני "יזיזות" ושאל אם אני באותו ראש? עניתי שלא שאני לא כזאת שאני שאני בנויה לקשר כזה.. שאני מהנקשרים...לא ידעתי שרק כבר נקשרתי אליו...בקיצור נפרדנו היה מאוד עצוב מאוד אבל לשתינו כל כך כייף היה לנו יחד היה חיבור מדהים לא הבנתי למה הוא עושה את זה ...נכנסתי לדכאוןאבל בציפייה שהוא יתקשר מגעגועים הרי היה כל כך טוב יחד...והוא לא אתקשר אז אני שלחתי הודעה והוא התעלם לגמרי...מאז עברו שבועיים הבן אדם מחק אותי מהחיים שלו ככה לגמרי...כלום ואני לא מצליחה למחוק אותו גם אני כל היום חושבת עליו מתה לאתקשר אבל זאת תיהיה אשפלה הוא התעלם מימני...לא יודעת איך לשכוח אותו הזמן לא עושה את שלו אלא מגביר את הגעגועים אנייוצאת המון ומבלה ובמקום להכיר אנשים חדשים אני מחפשת אותו מה לעשות אני בדכאוןחזרתי ליסוריי לבטחון העצמי הנמוך... לתסכול.. לא מבינה איך הגלגל התהפך...זה מדהים פשוט...מה עושים...

wolfbrother27

New member
עלי להזהיר אותך...

את חייבת להיות חזקה בעניין הזה ולהמשיך הלאה, משום שהדרך בה את צועדת כרגע תיקח אותך למטה למקומות שאת לא רוצה להגיע אליהם, אל תתני לזה להגיע למצב אובססיבי כי זה מה שיקרה אם לא תמצאי את עצמך. יקירתי, את חייבת לקחת את עצמך בידיים ולשאול את עצמך, האם את באמת עומדת להתפרק בגלל שהבחור רצה יזיזה בזמן שאת רצית קשר ? האמת יכולה להיות כואבת לפעמים אבל היא תמיד תישאר כנה לך. תקשיבי לאמת ותקבלי אותה, אל תתכחשי לה כי זה רק יגביר את הכאב שאת עוברת. היה לך טוב איתו, סבבה, קחי את הזיכרון הזה איתך ותמשיכי הלאה. והכי חשוב, אל תפלי לחשכת הדיכאון. דובי

שאנל 25

New member
רק הזמן...

ירפא אהבה נכזבת.ולבינתיים תדאגי להיות עסוקה ,והרבה בדברים שאת אוהבת לעשות.וזכרי.אף אחד לא שווה שתתיסרי בגללו.

mob1

New member
אנשים..

תודה אתם ממש אחלה.... אחח כמה זה קשה...

JudyWn

New member
לא עדיף

במקום לבכות על ההוא שעשה לך טוב אבל רצה רק יזיזות, למצוא מישהו שיעשה לך טוב באותה מידה ויהיה שם בשבילך ליותר מסקס?

למעלה