אז ככה...

Sphinga

New member
אז ככה...

יש לנו היום ברית של בתדודה מהצד של החצי, עכשיו אני לא כל כך יודעת כמה נהוג לתת לבריתות והחצי רוצה לתת לדעתי יותר מדי. נכון שזה קטנוני להתחשבן על אירועים משמחים כאלה אבל מה לעשות שהקיץ עמוס באירועים והמינוס חוגג ובמיוחד שהמשפחה של בעלי בחתונה שלנו הביאה עשירית ממה שהבאנו לחתונה שלהם (קטנוני אבל כל פעם מעצבן מחדש), בקיצור אני עצבנית ואין לי חשק בכלל ללכת וסתם רציתי לשתף... בכלל הצד של החצי - סאגה ארוכה (שלמזלי הוא מכיר בה)

candybox

New member
הו... מוכר ביותר!

כספים לאירועים הם תמיד סאגה מתמשכת בביתנו
מותר להציק ולשאול כמה זה יותר מדי? ובכלל...

Sphinga

New member
../images/Emo122.gif ../images/Emo101.gif

מזל נאחס... בדרך לברית עצרנו כדי שאוציא כסף וכנראה שהמדרכה היתה שבורה ועיקמתי את הקרסול והרגל השתפשפה לי ויש לי עכשיו מכה רצינית עם חתכים וכאבי רגל. אאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףף חזרנו הביתה חבשתי את הרגל נחתי קצת וחזרנו לברית - שלא יהיה למשפחה שלו על מה לרכל... ובקשר למתנה - הוא רצה 500 והצלחתי לשכנע אותו על 300, שזה הרבה יותר ממה שהמקום לוקח והרבה הרבה יותר ממה שקיבלנו מהם...

candybox

New member
אוחחח ../images/Emo101.gif

החלמה מהירה לך
ובכלל, 300 ש"ח לברית זה די והותר! 500 ש"ח זה יותר מתאים לחתונה!!! כל הכבוד על השכנוע, לדעתי הוא היה מאוד במקום. מקווה שעכשיו כשאתם אחרי, ירגעו הרוחות והכל ישכח במהירות.

אמאבולי

New member
גם לדעתי 500 מוגזם!!!

לא מעניין אותי כמה המקום לוקח, מצידי שמנה תעלה גם 1000 ש"ח, אם אין להם
לכסות את זה- שלא יעשו ארוע כ"כ יקר ו/או שלא יזמינו אותי! מי שמזמין אותי- סימן שהוא רוצה שאני אשמח איתו, מי שמזמין אותי בתנאי שאני מכסה את ההוצאה עליי- שלא יזמין. אני נותנת מתנה מהלב, כמה שבא לי, לפי הקירבה, הרצון והארוע,ושונאת חישובי עלויות! (אבל בכ"ז גם אצלנו זו התלבטות כל פעם מחדש, כמו אצל כולם...) והכי חשוב- החלמה מהירה עם הרגל!

למעלה